Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

peki kızında herhangi bir şey kullanmış miydin hamilelikte?
Yok canım kullanmadım sdece ilki dsunce acaba dıkkat etmedmmi dedim kızımdada ılk 3 ay gnlde yattım evden pek çıkmadım hastnden hstnye cıktm nerdeyse .32 haftalık olnca açılmam oldu dogacaktı yanı 1 aya yakn hastande ılçlarla drdrdu doktr 36 haftlk doğğdu erken gelmesnın phtılşmyla bi alakası varmdr blmıorum da böyle oldu yani

her gün iğne vb. ilaçlar kullanan arkadaşlarım.bu iğneler migde kanamasina mı yol açıyor.migdeyi çok mu rahatsız ediyor.bir arkadaşım dedi.bi de benim 9 ay boyunca sürekli düşük yada ölü doğum riskim mı olacak? 2 değer hetorozigot olunca yardim

Ben faktor 5 homozigotum mthfr de oyle... sizden cooook riskliyim yani. Igneler mideme hic bisey yapmiyir 1 yildir kullaniuorum kullanmayada devam edicem. Ayrica hapta kullaniyorum. Gerekirse mide koruyucuda kulllanirsiniz

Ben faktor 5 homozigotum mthfr de oyle... sizden cooook riskliyim yani. Igneler mideme hic bisey yapmiyir 1 yildir kullaniuorum kullanmayada devam edicem. Ayrica hapta kullaniyorum. Gerekirse mide koruyucuda kulllanirsiniz
herkes 2. yi yapma cok risklı diyor.her kafadan bir ses.ben çok istiyorum kardesi olsun.ya çok mu zor oluyor pihtilasma olunca hamilelik

herkes 2. yi yapma cok risklı diyor.her kafadan bir ses.ben çok istiyorum kardesi olsun.ya çok mu zor oluyor pihtilasma olunca hamilelik

Pihtilasma hamile kalmaya engel.degil. zor falanda olmuyor size igne vermeyebilirlerde. Belki sadece folik asit verirler.
Hamilelikle ilgili bir zorlugu yok olsa ben bu kadar yukse riskle yasardim o zorluklari. Damarlarda direnc gibi durumlar olabilir onun icin iste kan sulandirici veriliuor. Cok kilo almiycaksiniz ve hareketli olucaksiniz. Onun disinda bu durum sadece bebekle ilgili degil.tamamen sizinle ilgili. Bu anne icin bir saglik problemi. Bence bi hematolog ile gorusun aklinizdaki sorular icin

gercekten çok sağolun benim içimi nasil rahatlatiyorsunuz.Saglikla kucaginiza aldirsin size de Allahım bebeğinizi

Merhabalar 1 sene önce boş gebeliğim oldu yalnız eşimde morfolojı bozuklugu vardı belkı ondan dusunduk , varıkosel ameliyatı oldu hamileyım çok şükür pıhtı degerlerımde sıkıntı cıktı heterezigot 5 dr gıttım yarısı coraspırın kullan yarısı kullanma kanama olur belkı dedıler napcamı sasırdım sızler neler yaptınız homesısteın de onemliymiş ve dr folattro verdı gunde ıkı kullan dedı 800 yapıyor cok ddgıl mi

Eklentiler

• 782F9B36-41E4-441C-AFAA-768D4345794C.jpeg
    73 KB · Görüntüleme: 53
  • 4ADCF649-B475-4DF5-AC13-E67FE1FF0D55.jpeg
    64,4 KB · Görüntüleme: 46

Mthfrden dolayi yuksek doz folik asit vermis. Evet corasprin kanama yapabiliyor

Merhaba bnımde aynı degetler neler yaptınız sadece coraspırın mı kullandınız

Kızlar merhaba,ben folbiol kullanıyordum 9+3 olduk bir ay daha kullan dedi dr ama diofol diye bi markaya geç dedi kullanan var mı bu markayı bir de bizlerin 9 ay folik asit kullanmamız gerekmiyor mu?

Kızlar merhaba,ben folbiol kullanıyordum 9+3 olduk bir ay daha kullan dedi dr ama diofol diye bi markaya geç dedi kullanan var mı bu markayı bir de bizlerin 9 ay folik asit kullanmamız gerekmiyor mu?
Canım ben hamile değilim henüz .doktor bana folidoce diye bir marka verdi.sanirim folbiol yetersiz bizim için.bir de sende hangi değerler vardi kan pihtilasmasi ve hangi ilaçları kullniyorsun?benim 2 değer hetorozigot ve biri 4g4g .coraspirine gerek yok hamile kalınca igneye başlarız dedi.

O da bir mutasyon digerleri gibi
paı değeri 4g4g ya benim.homozigot mu oluyor yani o da pihtilasma olduğunu gösteriyor oylemi.doktor pek aciklamadi bugün sadece pihtilasma var hamile kalinca iğne başlarız dedi.coraspirin sordum şu an gerek yok dedi ama .acaba başlasam mı kendim bilemedim senin bir fikrin var mı canım bu konuda

4g/4g bir deger diye biliyorum ben o oyle geciyor. Homozigot olsa yaninda uazar Digerleri ne cikmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…