Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Çok geçmiş olsun. Ameliyat öncesinde iğneyi bıraktırmadılar mı?

Acil ameliyat oldum hapi sadece 1 gun once icmedim. Igneyide ameliyattan sonra olmadim bi tek o gun. Ameliyattan 12 ila 24 saat arasinda ikisinide tekrar basladim bide varis corabi ve hemen yuruyus. Riskli oldugum icin herseyinyaptirdilar yani. Bizim sizinle durumumuz yakinmis bir birine.. sizede tuhaf geliyormu 12000 binler.

Evet bence de çok tuhaf tabi biz uzman değiliz, ilacı veren doktor da riskli gebelik uzmanıymış. Ama bize yetiyorsa 4 binlik doz, ona da yeterli olur. 12 bin 9 ay boyunca çok ağır olur sanırım. Benim de iğneyi yaptıktan sonra kanama olmaya başladı. Sizin sezeryan mı olacak? Benim ilki normaldi ama bunda doktorum ne der bilmiyorum. Aslında 35-36. Haftalarda sezeryan mı olsam diyorum.

Biz bebek nasil geliyorsa diye biraktik beklemedeyiz. Hersey yolunda giderse 38 den once sezeryan yapmam zaten diyor doktorum. Ama benim su ameliyat isi cikinca erken dogum riski soz konusu oldu herseye hazir olmam lazim. 34 e kadar ecoprine devam edicem zaten.

1
Bizler bu konularda uzman degiliz sadece deneyim paylasiyoruz. Sizin gibi olan herkes folat formda folik asit kullanmasi gerektigini yazmis... bildigim sizin genleriniz pihtilasma degil enzim eksikligindrn kaynaklaniyor.

Doktorum belkide 12 binlik iğneyi 3 aylık risk geçene kadar devam edecek sonrasında düşecek daha konuşmadık

1
Bizler bu konularda uzman degiliz sadece deneyim paylasiyoruz. Sizin gibi olan herkes folat formda folik asit kullanmasi gerektigini yazmis... bildigim sizin genleriniz pihtilasma degil enzim eksikligindrn kaynaklaniyor.

Selamm ben doktor deistirdim şuan ki gttiğim artik folbiolu birakip multivitamine gecmen grek dedi
Daha once gttigimde ki doktor 16.haftada birakcaz folbiolu demisti sen ne zaman birakmistin mthfr 677 var bende skntı olmaz ins

Banada folbiol dediler hep

Selamm ben doktor deistirdim şuan ki gttiğim artik folbiolu birakip multivitamine gecmen grek dedi
Daha once gttigimde ki doktor 16.haftada birakcaz folbiolu demisti sen ne zaman birakmistin mthfr 677 var bende skntı olmaz ins
12. Haftada multivitamine gectim.. zaten hic folbiol kullanmadim o zamana kadarda bemiks c ve i mom kullanmistim. Artik ocean mummy kullaniyorum

Ben folik asiti 12. Hafta bitene kadar kullandım. Folik asit içeren besinlerle de beslenin bence doğal hem.

Bu arada multivitaminlerde de folik asit var zaten merak etme

Canım benimle aynı genlerimiz 2 kaybım var benim kadın doğumcum pıhtılaşma var ama düşük seviyede dedi gebelik olunca iğne vericem dedi şuanda 7+5 günlük hamileyim hamile kalmadan önceki ay corasprin kullandım ve hala devam ediyorum öğrenir öğrenmez doktoruma gittim ve iğneye başladı şimdi 26 gündür iğnemi kullanıyorum cuma günü kalp atışını duyunca rapor çıkartcak doktorum iğne için

Selam hayırlı gecelr 2 kalbi durarak ölen 1 de dıs gebelk şüpheli kaybım var pıhtılaşma testı yaptrdım ama sonucu gosteremedm siz anlıormusunz buraya atsam

Eki Görüntüle 2549238 sonuç kağıdım bu canlar yorumlarınızı beklıorum

Woww faktor 13.. akraba evliligi yada otoummin bir rahatsizliginiz var mi? .. faktor 13 daha cok kanama hastaligi olarak biliyorum ama lutfen benim yorumlarimi baz alip bisey yapmayin once doktoruna gorunun.. sonra belki bir hematolog yada bu durumda immunoloji yada ramotoloji olabilir. Homozigot demek sizin bu hastaligi tasidiginiz anlamina gelir. Faktor 13 cok cok nadir gorunur. Bagisiklik sistemi hastaliklarinda kaynakli olabilir anne babada akraba evliligi varsa yayginligi artar. Bunda bizdeki gibi igne tedavisi verilmiyor sanirim ama tabi ben emin degilim. Yaralarinizin durumu nasil cok kanamaniz olur mu? Cunku bu daha cok dedigim gibi pihti degil.kanama sorunu gibi

Yorumun için çok teşekkür ederim canım netten doktora atmak son anada aklıma geldi .pıhtılaşma var dedı gelince görüşelim dedi bakalım gdınce ne dıyecek randevu buluyumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…