- 11 Ekim 2019
- 462
- 190
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayseri’deyim özel hastanelerde bu testler yapılıyormu
Endokrinoloji bakar mi acaba bu testleri yapar mı
Tabi bunların herbiri için ayrı kan vermek lazım sonra bide kansızlıkla uğraş çok zor Allah kolaylık versin ne diyim bakalım daha bebeğin kalbi atıyormuHayir o hormonlar ile ilgilenir. Hematoloji kan ile ilgilenir. Belki birde romotolog olabilir o da bagisik sistemiyle ilgilendigi icin lupusa falan o da bakabilir
ben kendi kendime iğne dozu düşürmeyim demi doktorla bir görüşeyim daha bir hafta var kontroleHayir o hormonlar ile ilgilenir. Hematoloji kan ile ilgilenir. Belki birde romotolog olabilir o da bagisik sistemiyle ilgilendigi icin lupusa falan o da bakabilir
Internet uzerinden almak yerine h ici erken kalk hastaneye git gebe oldugunu soyleince onceligin olacaktir. Yuzyuze randevu almayi deneDevlete de randevu aldım 11 kasımda verdi ancak yani öyle böyle beklemem gerekiyor
ben kendi kendime iğne dozu düşürmeyim demi doktorla bir görüşeyim daha bir hafta var kontrole
Genetikte ve patolojide hic sorun cikmiyor bebeklerde simdi bir doktor buldum fakat alttan muayenede kese gordugunu soyledi kan vermemistim ertesi gun beta baktirdim 44.54 cikti anlayamadik o gordugumuz kese mi degilmi.. yarin sabah tekrar edicem betayı dua edin nolur dusmus olmasn yukselmis olsunnO zaman pihtilasma ile ilgili degil demekki sorununuz patoliji baktirdiniz mi dusuklere belki kromozom sorunudur. 0.6 0.8 igne nedir. Hele x2 allah korusun
Bende kullanfım 12000 ama yasamadı simdi bir diger doktorum 4000 e geri dondu bakalim ne olacakDoktorum 12 binlik sana hiçbir zararı olmaz dedi ama ben yine de korkuyorum
Bende kullanfım 12000 ama yasamadı simdi bir diger doktorum 4000 e geri dondu bakalim ne olacak
12000 aşıri bi doz.. sizin pihtilasma probleminiz ne
Hic homozigot yokken bu dozlar inanilmaz... ben faktor 5 homozigot olmama ragmen igne kullanmasanda olur diyen doktorlar var. O kadar yuksek riskle.0.4 kullaniyorum.
Çok geçmiş olsun. Ameliyat öncesinde iğneyi bıraktırmadılar mı?Her biri icin ayri kan verilmiyor alacaklari en fazla 5 tup kan o kansizlik yapmaz. Kendi kafaniza gore ilac.dozu degistirmeyin. Kendinize guzel bi hematolog bulun gidin gorusun sonra o ne derse yapin fazla kurcalamayin. Dis etleriniz o.kadar kan sulandiricini ile kanar tabi. Ben dun bi dis cektirdim disci kandan bisey goremiyorum kok kaldiysa artik dogum sonrasi dedi. Gecen hafta bu halde safra kesesi ameliyati oldum dusunun o kadar igne kullansam ne olurdu bide diyorum benim faktor 5 im homozigot.
Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Dozunuz gerçekten çok yüksek, eğer özeldeki doktorunuza güvenmiyorsanız devlet hastanesine gidin. Onların tecrübeleri daha fazla oluyor, yani daha fazla hasta ile karşılaşıyorlar. Benim doktorum da özelde ben çok güveniyorum. Ben de Factor V homozigotum 0,4 oksapar kullanıyorum. Ayrıca Mthfr 677 geni heterozigot.Tabi bunların herbiri için ayrı kan vermek lazım sonra bide kansızlıkla uğraş çok zor Allah kolaylık versin ne diyim bakalım daha bebeğin kalbi atıyormu
Amin teşekkür ederimAllah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Dozunuz gerçekten çok yüksek, eğer özeldeki doktorunuza güvenmiyorsanız devlet hastanesine gidin. Onların tecrübeleri daha fazla oluyor, yani daha fazla hasta ile karşılaşıyorlar. Benim doktorum da özelde ben çok güveniyorum. Ben de Factor V homozigotum 0,4 oksapar kullanıyorum. Ayrıca Mthfr 677 geni heterozigot.
Ne kadar zaman kullandınızBende kullanfım 12000 ama yasamadı simdi bir diger doktorum 4000 e geri dondu bakalim ne olacak