Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Hayir o hormonlar ile ilgilenir. Hematoloji kan ile ilgilenir. Belki birde romotolog olabilir o da bagisik sistemiyle ilgilendigi icin lupusa falan o da bakabilir
Tabi bunların herbiri için ayrı kan vermek lazım sonra bide kansızlıkla uğraş çok zor Allah kolaylık versin ne diyim bakalım daha bebeğin kalbi atıyormu

Hayir o hormonlar ile ilgilenir. Hematoloji kan ile ilgilenir. Belki birde romotolog olabilir o da bagisik sistemiyle ilgilendigi icin lupusa falan o da bakabilir
ben kendi kendime iğne dozu düşürmeyim demi doktorla bir görüşeyim daha bir hafta var kontrole

Devlete de randevu aldım 11 kasımda verdi ancak yani öyle böyle beklemem gerekiyor

ben kendi kendime iğne dozu düşürmeyim demi doktorla bir görüşeyim daha bir hafta var kontrole

Her biri icin ayri kan verilmiyor alacaklari en fazla 5 tup kan o kansizlik yapmaz. Kendi kafaniza gore ilac.dozu degistirmeyin. Kendinize guzel bi hematolog bulun gidin gorusun sonra o ne derse yapin fazla kurcalamayin. Dis etleriniz o.kadar kan sulandiricini ile kanar tabi. Ben dun bi dis cektirdim disci kandan bisey goremiyorum kok kaldiysa artik dogum sonrasi dedi. Gecen hafta bu halde safra kesesi ameliyati oldum dusunun o kadar igne kullansam ne olurdu bide diyorum benim faktor 5 im homozigot.

O zaman pihtilasma ile ilgili degil demekki sorununuz patoliji baktirdiniz mi dusuklere belki kromozom sorunudur. 0.6 0.8 igne nedir. Hele x2 allah korusun
Genetikte ve patolojide hic sorun cikmiyor bebeklerde simdi bir doktor buldum fakat alttan muayenede kese gordugunu soyledi kan vermemistim ertesi gun beta baktirdim 44.54 cikti anlayamadik o gordugumuz kese mi degilmi.. yarin sabah tekrar edicem betayı dua edin nolur dusmus olmasn yukselmis olsunn

Hic homozigot yokken bu dozlar inanilmaz... ben faktor 5 homozigot olmama ragmen igne kullanmasanda olur diyen doktorlar var. O kadar yuksek riskle.0.4 kullaniyorum.

Hic homozigot yokken bu dozlar inanilmaz... ben faktor 5 homozigot olmama ragmen igne kullanmasanda olur diyen doktorlar var. O kadar yuksek riskle.0.4 kullaniyorum.

Evet bende anlamiyordum iste simdi gittigim doktor 0.4 verdi bi sure sonra kesicem dedi bakalım bekliyorum umarim degerim yarin yukselmis cikarda devam eder yoksa bi daha deniycez

Çok geçmiş olsun. Ameliyat öncesinde iğneyi bıraktırmadılar mı?

Burada dikkat etmen gereken factor v. Pihtilasmayi etkileyn o digerleri folik Asit metabolizmasi ile ilgili. Onun icin De aktif form folik asit almalisin ve yuksek doz kullanmalisin. Bana Gerci perinatalog Hic aktif forma da takili olma folbiol al hep dedi. ama
Sen yine De doktoruna mutlaka Danis bunlari.

Tabi bunların herbiri için ayrı kan vermek lazım sonra bide kansızlıkla uğraş çok zor Allah kolaylık versin ne diyim bakalım daha bebeğin kalbi atıyormu
Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Dozunuz gerçekten çok yüksek, eğer özeldeki doktorunuza güvenmiyorsanız devlet hastanesine gidin. Onların tecrübeleri daha fazla oluyor, yani daha fazla hasta ile karşılaşıyorlar. Benim doktorum da özelde ben çok güveniyorum. Ben de Factor V homozigotum 0,4 oksapar kullanıyorum. Ayrıca Mthfr 677 geni heterozigot.

Amin teşekkür ederim
doktoruma güveniyorum aslında kendisi riskli gebelik uzmanı yılların doktoru yani tecrübeli
bilmiyorum bakalım kontrolde neler olacaK daha kalp atışı varmı onu bile duymadık

lütfen yardım edin
benim kan pıhtılaşmam var mı?
(protrombin G20210A=NORMAL,
MTHFR C677T=HETEROZİGOT POLİMORFİZM,
MTHFR A1298C= HETEROZİGOT POLİMORFİZM,
FAKTÖR V LEİDEN G1691A=NORMAL,
PAI-1 4G4G= HOMOZİGOT POLİMORFİZM,
FAKTÖR XIII V35L=NORMAL)

her doktor farklı bişey söylüyor. kimi var diyor kimi yok neye inanacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…