Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlar çok acil... uzun sure sonra 8. Gebeliğime hamileyim bunuda kaybetmek istemiyorum.. nolur konudaki sayfalari tek tek okuyamadım ama bildiginiz bu konulara hakim biri varsa etiketlermisiniz eskisehirdeyim doktor bulmam lazım cok acil nolur yardim edin

Pihtilasma durumunuz ne? Test yaptirdiniz mi? Elinizde sonuclarla hematolojiye gidiceksiniz yaptirdiysaniz yaptirmadiysanizda hematolojiye gidip durumu anlatip test istiyceksiniz yada dahiliye sevk edebilir her ilde baska oluyor hematolojiue gitmek

Pihtilasma durumunuz ne? Test yaptirdiniz mi? Elinizde sonuclarla hematolojiye gidiceksiniz yaptirdiysaniz yaptirmadiysanizda hematolojiye gidip durumu anlatip test istiyceksiniz yada dahiliye sevk edebilir her ilde baska oluyor hematolojiue gitmek
Yaptirdim ama hematoloji de kadin doguma yonlendirebiliyor kimse birsry demiyor ignelerin her cesidini kullandim 0.4 0.6 0.8 hatta 0.6x2 aspirinlerle de desteklendi ama olmuyor bebegimi 8. Hftada kaybediyorun kalbi duruyor

Yaptirdim ama hematoloji de kadin doguma yonlendirebiliyor kimse birsry demiyor ignelerin her cesidini kullandim 0.4 0.6 0.8 hatta 0.6x2 aspirinlerle de desteklendi ama olmuyor bebegimi 8. Hftada kaybediyorun kalbi duruyor
Kalp durması acaba pıhtılaşma problemindn değil de rahimsel bir anomaliden kaynaklanıyor olabilir mi?

merhaba benimde kan pıhtılaşma sorunum var bu 3. Gebelik ikisi 5 . Haftaya kadar geldi düştü 6000 ilk ve 8000 lik oksopar kullandım ama işe yaramadı başka dr buldum
dr ağır pıhtılaşma sorunun var 12 000 lik kullanman gerekiyor dedi inşallah bu sefer işe yarar

merhaba benimde kan pıhtılaşma sorunum var bu 3. Gebelik ikisi 5 . Haftaya kadar geldi düştü 6000 ilk ve 8000 lik oksopar kullandım ama işe yaramadı başka dr buldum
dr ağır pıhtılaşma sorunun var 12 000 lik kullanman gerekiyor dedi inşallah bu sefer işe yarar
12 000 ilk defa duyuyorum nedir ağır pihtilaşma sorununuz

Mrb siz yazalı çok olmuş ama sizinle aynı değerlerim.2 düşük yaşadım ben de.İlki 5 haftalıktı sadece keseyi görmüştüm tedbiren aspirin alıyordum kanamam hiç durmadı sonra düştü.2.sinde gözüm korktu pıhtılaşma sonuçlarını almadan iğne aspirin almıcam dedim.6.haftada test yaptım 9.hafta iğneye başladım ama malesef bebeğimin kalbi durmuş 😔 16 ekimde kürtajla alındı..Acım üzüntüm o kadar taze ki napıcağımı bilmiyorum.Allaha sığınmaktan başka çare yok..Bebeği genetik incelemeye gönderdik.Siz doğum yaptınız mı nasılsınız.İnşallah evladınızı kucağınıza almışsınızdır..Ne kullandınız doktorlar ne dedi paylaşabilir misiniz

MRB KIZLAR BEN BİŞEY SORACAM. GENETİK TEST VE PIHTILAŞMA TESTİ YAPTIM.BAZI DOKTORLAR PIHTILAŞMAN VAR DİYOR BAZILARI YOK DİYOR NEYE İNANACAĞIMI ŞAŞIRDIM BİLGİSİ OLANLAR BANA YARDIMCI OLABİLİR Mİ?

protrombin G20210A=NORMAL, MTHFR C677T=HETEROZİGOT POLİMORFİZM, MTHFR A1298C= HETEROZİGOT POLİMORFİZM, FAKTÖR V LEİDEN G1691A=NORMAL, PAI-1 4G4G= HOMOZİGOT POLİMORFİZM, FAKTÖR XIII V35L=NORMAL)
Canım benimle aynı genlerimiz 2 kaybım var benim kadın doğumcum pıhtılaşma var ama düşük seviyede dedi gebelik olunca corasprin ve iğne vericem dedi şuanda 7+3 günlük hamileyim hamile kalmadan önceki ay corasprin kullandım ve hala devam ediyorum öğrenir öğrenmez doktoruma gittim ve iğneye başladı şimdi 24 gündür iğnemi kullanıyorum haftaya cuma kalp atışını duyunca rapor çıkartcak doktorum iğne için

O zaman pihtilasma ile ilgili degil demekki sorununuz patoliji baktirdiniz mi dusuklere belki kromozom sorunudur. 0.6 0.8 igne nedir. Hele x2 allah korusun

Yanli
Pihtilasma sonuclariniz nedir. Bende riskliyim.ama 0.4 kullaniuorum 12.000.asiri bi doz sonuclari paylasirmisiniz

Yanli

Pihtilasma sonuclariniz nedir. Bende riskliyim.ama 0.4 kullaniuorum 12.000.asiri bi doz sonuclari paylasirmisiniz
mthfr c677t homozigot
homosistein 47.0 gibi bişey yazıyordu
iki düşüğüm var ilkinde 4000 kullandım günde düştü 5. Haftada
ikincisinde 6000 kullandım yine 5. Haftada düştü
bunda günde 2 sefer 6000 kullanıyorum 7. Hafta bitti ilk defa bu kadar uzun yaşadı

Kan sulandırıcılar hiç masum değil . Çoğu doktor çok gerekli değilken yazıyor ben 4 doktora gittim 2 si tedbir amaçlı kullanalım dedi başlattı diğer ikisi asla kullanmamam taraftarı ve bana başına bir kaza gelse bu yüzden beyin kanamasından direk ölürsün dedi epey korkuttu artık hangi doktora güveneceğini şaşırıyor insan

mthfr c677t homozigot
homosistein 47.0 gibi bişey yazıyordu
iki düşüğüm var ilkinde 4000 kullandım günde düştü 5. Haftada
ikincisinde 6000 kullandım yine 5. Haftada düştü
bunda günde 2 sefer 6000 kullanıyorum 7. Hafta bitti ilk defa bu kadar uzun yaşadı

Ben sizden daha riskliyim.. hatta burda sizden daha riskli olan arkadaslar var. Homosistein duzenli tutmak icin yasam tarzinizi degistermeli kilo almamali spor yapmalisiniz bunun ici kan sulandirici enteresan. Bu sizin kardiyovaskuler hastaliklara egilimli oldugunuzu gosterir .Mthfr ile birlikte olmasi b12 ve folik asiti vucudunuzun eksik isledigini gosterir bu durumda da metil formda bunlari kullanmaniz gerekir.

Ben faktor 5 ve mthfr homozigotum. Kimse mthfr ile ilgilenmiyor. Hatta 4 gun once ameliyat oldum dosyaya yazmadilar bile faktor 5 dedim herkes birbirine soyleyip dosyanin en basina yazdi. 0.4 kullaniyorum ayrica hap. Gunde 2 diye bir doz asiri iddiali. Bu atak geciren yatan hasta tedavi dozu. Dusuklerinize patoloji yaptirdiniz mi ? Belki kromozom anomalisi vardir.

Ben sizden daha riskliyim.. hatta burda sizden daha riskli olan arkadaslar var. Homosistein duzenli tutmak icin yasam tarzinizi degistermeli kilo almamali spor yapmalisiniz bunun ici kan sulandirici enteresan. Bu sizin kardiyovaskuler hastaliklara egilimli oldugunuzu gosterir .Mthfr ile birlikte olmasi b12 ve folik asiti vucudunuzun eksik isledigini gosterir bu durumda da metil formda bunlari kullanmaniz gerekir.

Ben faktor 5 ve mthfr homozigotum. Kimse mthfr ile ilgilenmiyor. Hatta 4 gun once ameliyat oldum dosyaya yazmadilar bile faktor 5 dedim herkes birbirine soyleyip dosyanin en basina yazdi. 0.4 kullaniyorum ayrica hap. Gunde 2 diye bir doz asiri iddiali. Bu atak geciren yatan hasta tedavi dozu. Dusuklerinize patoloji yaptirdiniz mi ? Belki kromozom anomalisi vardir.
Şimdi daha çok endişelendim offff
4 tüp bebek yaptırdım 4. Tuttu genetik araştırılıp kondu hatta oda düştü dr demekki embriyolarda sıkıntı yok sıkıntı sizde dedi
lenfosit aşısı yaptı
ve öncekinde ne kadar kullandın sulandırıcı dedi 6000 dedim ama günde
olmaz 8 bin kullanıcan dedi bir tanıdıkta günde 12 binlik kullanıyor dedim tmm 12 binlik yazalım sana hiçbir sıkıntısı olmaz dedi
12 gündür falan 12 binlik kullanıyorum günde
nette neler okudum doğumdan sonra iğne bırakılınca akciğere pıhtı atarmış yada beyne falan
korkuyorum açıkçası kontrolüm Cumartesi

Bu arada tabi bu tahililere yıllar oldu 2011 de fakültede yaptırmıştım homosistein 47 sen 13 e düşmüş ama yine de yüksek dedi dr
bebeği daha görmedik kalp atımını duymadık Cumartesi belli olacak Cumartesi dozu düşürmesi için konuşucam çünkü bu endişeyle 9 ay yaşayamam

Back