Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Gecen bir perinatalog ile konustum aslinda kan sulandiricilarin bebegi koruduguna yonelik anlamli yayinlar olmadigini sadece gebelikte anneye emboli atma riskine Karsi anneyi koruma amacli verildigini soyledi.
Sizin genetige ragmen dusukleriniz oluyorsa Rahim yapinizla ilgili bir durum olabilir mi? Rahim filminiz var miydi?

2 sefer rahim filmi çekildi tüpler açık
histeroskopi yapıldı temiz

Rahimde terslik var ama hiçbir dr bunun sorun olacağını söylemedi
yaşım 32 bu arada

Rahimde terslik var ama hiçbir dr bunun sorun olacağını söylemedi
yaşım 32 bu arada
Yerinde olsam Bu Rahim konusunu bir kac doktora daha danisirdim.
Benden istenen ek testler sunlar
Lupus antikoagulani
Antifosfolipit IgG
Antifosfolipit IgM
Beta 2 glikoprotein 1 antikoru IgG
Beta 2 glikoprotein 1 antikoru IgM
Antitrombin III

Yerinde olsam Bu Rahim konusunu bir kac doktora daha danisirdim.
Benden istenen ek testler sunlar
Lupus antikoagulani
Antifosfolipit IgG
Antifosfolipit IgM
Beta 2 glikoprotein 1 antikoru IgG
Beta 2 glikoprotein 1 antikoru IgM
Antitrombin III
Özele değilde şehir hastanesine mi gitsem diyorum hani orda şansa bırakmazlar tam araştırma yaparlar diye düşünüyorum

Diş etlerim şişiyor ağrıyor fırçalarken kanamayan iki haftadır kanar oldu korkuyorum

Özele değilde şehir hastanesine mi gitsem diyorum hani orda şansa bırakmazlar tam araştırma yaparlar diye düşünüyorum
Sadece ozele guvenme. Bulundugun yerde Universite hastanesi/tam tesekkullu devlet hastanesi varsa mutlaka oraya da git. Tek yerle tek doktor ile kalma. Mesela Bende factor v leieden heterozigot, mthfr 677 heteroZigot.
Mthfr mi onemsemiyorlar bile. AMA factor v icin dogum sonrasi 8 Haftaya kadar kan sulandirici igneye devam diyorlar

Benim ilk gittigim tup bebek doktoru bana gunde 8000 demisti esim doktoru biraktirdi.
Zaten bu gebelikle.ilgili bi rahatsizlik degil sizin hayatinizla ilgili bisey. Gebelikte onlem amacli kullaniliuor bunlar. Lutfen sonuclarinizla birlikte iyi bir hematolog ile gorusun. Lupus testlerinizide yaptirin.

8000 lik olsa yine neyse diycem 12 binlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…