Gecen bir perinatalog ile konustum aslinda kan sulandiricilarin bebegi koruduguna yonelik anlamli yayinlar olmadigini sadece gebelikte anneye emboli atma riskine Karsi anneyi koruma amacli verildigini soyledi.Şimdi daha çok endişelendim offff
4 tüp bebek yaptırdım 4. Tuttu genetik araştırılıp kondu hatta oda düştü dr demekki embriyolarda sıkıntı yok sıkıntı sizde dedi
lenfosit aşısı yaptı
ve öncekinde ne kadar kullandın sulandırıcı dedi 6000 dedim ama günde
olmaz 8 bin kullanıcan dedi bir tanıdıkta günde 12 binlik kullanıyor dedim tmm 12 binlik yazalım sana hiçbir sıkıntısı olmaz dedi
12 gündür falan 12 binlik kullanıyorum günde
nette neler okudum doğumdan sonra iğne bırakılınca akciğere pıhtı atarmış yada beyne falan
korkuyorum açıkçası kontrolüm Cumartesi
2 sefer rahim filmi çekildi tüpler açıkGecen bir perinatalog ile konustum aslinda kan sulandiricilarin bebegi koruduguna yonelik anlamli yayinlar olmadigini sadece gebelikte anneye emboli atma riskine Karsi anneyi koruma amacli verildigini soyledi.
Sizin genetige ragmen dusukleriniz oluyorsa Rahim yapinizla ilgili bir durum olabilir mi? Rahim filminiz var miydi?
Trombofili paneli tam tarandi mi? Sonradan kazanilmis pihtilasma bagisiklik testleri?2 sefer rahim filmi çekildi tüpler açık
histeroskopi yapıldı temiz
Yerinde olsam Bu Rahim konusunu bir kac doktora daha danisirdim.Rahimde terslik var ama hiçbir dr bunun sorun olacağını söylemedi
yaşım 32 bu arada
Özele değilde şehir hastanesine mi gitsem diyorum hani orda şansa bırakmazlar tam araştırma yaparlar diye düşünüyorumYerinde olsam Bu Rahim konusunu bir kac doktora daha danisirdim.
Benden istenen ek testler sunlar
Lupus antikoagulani
Antifosfolipit IgG
Antifosfolipit IgM
Beta 2 glikoprotein 1 antikoru IgG
Beta 2 glikoprotein 1 antikoru IgM
Antitrombin III
Sadece ozele guvenme. Bulundugun yerde Universite hastanesi/tam tesekkullu devlet hastanesi varsa mutlaka oraya da git. Tek yerle tek doktor ile kalma. Mesela Bende factor v leieden heterozigot, mthfr 677 heteroZigot.Özele değilde şehir hastanesine mi gitsem diyorum hani orda şansa bırakmazlar tam araştırma yaparlar diye düşünüyorum
Kadın doğum için randevu alıyım değilim hemotolojiye kendisi yönlendirir
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinElbette onlar konsultasyon isterler
Şimdi daha çok endişelendim offff
4 tüp bebek yaptırdım 4. Tuttu genetik araştırılıp kondu hatta oda düştü dr demekki embriyolarda sıkıntı yok sıkıntı sizde dedi
lenfosit aşısı yaptı
ve öncekinde ne kadar kullandın sulandırıcı dedi 6000 dedim ama günde
olmaz 8 bin kullanıcan dedi bir tanıdıkta günde 12 binlik kullanıyor dedim tmm 12 binlik yazalım sana hiçbir sıkıntısı olmaz dedi
12 gündür falan 12 binlik kullanıyorum günde
nette neler okudum doğumdan sonra iğne bırakılınca akciğere pıhtı atarmış yada beyne falan
korkuyorum açıkçası kontrolüm Cumartesi
Rica ederim Insallah saglikla kucagina alirsin bebegini. Bir de hamilelerin duasi kabul olurmus Bana da dua et en yakin zamanda Benim De saglikla bebegim olsunElbette onlar konsultasyon isterler
8000 lik olsa yine neyse diycem 12 binlikBenim ilk gittigim tup bebek doktoru bana gunde 8000 demisti esim doktoru biraktirdi.
Zaten bu gebelikle.ilgili bi rahatsizlik degil sizin hayatinizla ilgili bisey. Gebelikte onlem amacli kullaniliuor bunlar. Lutfen sonuclarinizla birlikte iyi bir hematolog ile gorusun. Lupus testlerinizide yaptirin.
Kadın doğum için randevu alıyım değilim hemotolojiye kendisi yönlendirir
Amin Allah razı olsun inşallah sizde tez zamanda hamilelik haberi alırsınız sağlıkla inşallahRica ederim Insallah saglikla kucagina alirsin bebegini. Bir de hamilelerin duasi kabul olurmus Bana da dua et en yakin zamanda Benim De saglikla bebegim olsun
Kayseri’deyim özel hastanelerde bu testler yapılıyormuKadin dogum hematolojiye yonlendirme konusunda karamsar. Dahiliyeyide deneyebilirsiniz. Yada ozel bir hematolog bulun. Istanbuldaysaniz marmaraya falan gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?