Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

mthfr 677 hetero ve pai 4g5g inşallah senin de duyulur bugün iğneyi bi yarım saat geç yaptım bir de havasını alırken biraz fışkırdı inş sorun olmaz
Yok canim benim iyi düşün olmaz Allahın izniyle. Bana kalp atışını duyunca dedi ama hala kararsizim benim mthfr c677t homozigot . Enzimle alakalı. Iğne önermiyorum dedi doktor. Şuan aspirin ve folik asit kullaniyorum. Ama iğne konusunda hala kararsizim.

MRB KIZLAR BEN BİŞEY SORACAM. GENETİK TEST VE PIHTILAŞMA TESTİ YAPTIM.BAZI DOKTORLAR PIHTILAŞMAN VAR DİYOR BAZILARI YOK DİYOR NEYE İNANACAĞIMI ŞAŞIRDIM BİLGİSİ OLANLAR BANA YARDIMCI OLABİLİR Mİ?

protrombin G20210A=NORMAL, MTHFR C677T=HETEROZİGOT POLİMORFİZM, MTHFR A1298C= HETEROZİGOT POLİMORFİZM, FAKTÖR V LEİDEN G1691A=NORMAL, PAI-1 4G4G= HOMOZİGOT POLİMORFİZM, FAKTÖR XIII V35L=NORMAL)

Canım ben 3 gebelikte kullanmadım kalp atışı alamadım evet dr lar da haklı bu genler olup da sulandırıcı kullanmadan sağlıklı doğuranlar da var. Düşüğün varsa bir doktora daha danış.
Yarim saatten bşey olmas seninki de oksapar mi
oksapar

MRB KIZLAR BEN BİŞEY SORACAM. GENETİK TEST VE PIHTILAŞMA TESTİ YAPTIM.BAZI DOKTORLAR PIHTILAŞMAN VAR DİYOR BAZILARI YOK DİYOR NEYE İNANACAĞIMI ŞAŞIRDIM BİLGİSİ OL

Canım benim kalbi durdu. 6 .haftada. zaten benim en başta hep sorunlu ilerliyordu b-hcg degeri de başta hep az az ilerledi. 5 hafta bittikten sonra lekensem oldu. Kalbini duydu doktor vajinal ultrasonla. Sonra bidaha gittiğimde kalbi durmuştu. Inan ne yapacağımı bilmiyorum kafam hep karışık. Bir doktora daha gittim o bunlar kan pihtilasmasi değil dedi iğne ilaç kullanılmayacak dedi. Kendi doktorum da asprin ve folik asitle devam etmek isterim iğneyi uygun bulmuyorum dedi ama sen streslisin dedi kaybın olduğu için. Hafta sonu gidicem bakalim ne diyecek.

Arkadaşlar bana da bir yardımcı olur musunuz? benim 8 yaşından bir çocuğum var. Ocak ve Nisan aylarında iki kere kimyasal gebelik geçirdim. Doktorum daha önce sağlıklı bir doğum süreci geçirmişsin , kan pıhtılaşması varsa bile endişelenecek bir durum değildir. Tekrar hamile kalıdığında kan sulandırıcya başlarız dedi. Ben test yaptıralım mı diye sorduğumda, gerek yok, iki kimyasal gebelikten sonra pıhtılaşma yoksa bile önlem amaçlı kullanmanı isteyeceğim dedi. Ben Nisan ayındaki kimyasalımdan sonra 1 ay korundum. Ama sonrasında hamilelik olmadı. Sizler hamile kalmadan önce mi başladınız coraspirine? Pıhtılaşma hamile kalmayı zorlaştırır mı?

kızlar merhaba çok mesaj var geçmişi okuyamadım ama bazı yerlerde heterozigot olanların iğne kullanmasına gerek yok yazmışsınız bu konuda benim de bir sorum olacak. daha önce bir düşüğüm var 7 haftalıkken o zaman hiç ilaç iğne vs kullanmıyordum bilmediğim için. doktorum doç. ve pıhtılaşma testi istedi sonucum çıktığında iğne ve coraspin verdi. benim tüm değerlerim heterozigot ama sizdn farkli olarak protombin olan da var acaba bendeki sıkıntılı nokta bu mu? şuan normal bi op.dr a da gidiyorum o da coraspini bırak diyor sadece iğneye devam et dedi. hematologta coraspin bunda etkisiz ama iğne daha etkili ve coraspini bir cerrahi işlemden 7gün önce bırakman gerekli ama iğneyi bir gün önceden kessen yeter demişti yani coraspin iki ucu keskin bıçak diyor ben çok kararsız kaldım kime güvenmeliyim?? bu arada sonucumu da yükledim bakar mısnız?

Eklentiler

• a3a1fb40-1e54-4021-aab6-7406db4e7ae8.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 62
1 görüş daha almalısın için rahat etsin diye. Kullanmazsan illa bişey olacak anlamına da gelmiyor içini ferah tutmaya çalış.

1 görüş daha almalısın için rahat etsin diye. Kullanmazsan illa bişey olacak anlamına da gelmiyor içini ferah tutmaya çalış.
Tamam sen onu kullan ozmn
Banada aynısını dedi hafta sonu sorucam metil folati bakalim ne diyecek. Yazarim sizede.
Inslalah Şuan herşey güzel ilerledi değerler iyi ilerledi kese gayet iyi insalah boyle devam eder. Hepimiz sağlıcakla kavusuurz .
Tamam sende onu kullan o zmn ama kadın dogumcuların konuyla ilgili zerre bilgisi yok
Her konuda otomatige baglamıslar
Bnm doktor perinatoloji prof.

Kızlar çok acil... uzun sure sonra 8. Gebeliğime hamileyim bunuda kaybetmek istemiyorum.. nolur konudaki sayfalari tek tek okuyamadım ama bildiginiz bu konulara hakim biri varsa etiketlermisiniz eskisehirdeyim doktor bulmam lazım cok acil nolur yardim edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…