Merhabalar bir kürtaj bir kimyasal sonrası histereskopi oldum instada ünlü bir dr a devlette yaptı ameliyatımı gayet güzel de konuştu aspirin iğne yok dedi sorun kalmadı rahmin kalp şeklindeymiş düzelttik dedi tekrarlayabilir o yüzden hemen hamile kal dedi ben de iki ay sonra hamile kaldım iğne fln kullanmadım tabi. Ama yine bi yıkım yaşadık üstelik kendimizi suçladık çünkü başka bi dr kullanmalısın demişti sadece genler heterozigotsa sorun değil gibi görünüyor toplumun yüzde 40 ı böyle zaten onlar sağlıklı doğuruyor. Ama aile faktörü vs bilmediğimiz sebepler var. İlaçlar masum değil ama kullanma deyip kestirip atmak da yanlış. Şimdi gittiğim iki prof kullan dedi mesela.Cnm tebrik ederim oncelikle saglıcakla kucakla inş
Bende de aynı gen bozukluğu var
Daha once dusuk oldu mu sizin
Benim beş haftalık düştü. Tüp bebekti iğne ve aspirin kullanıyordum basından beri. Düşükten snra genetik uzmanına gittim ve bana bu gen dusuk yaptırmaz varla yok arası bir pıhtılaşma dedi. Aspirin belki dedi
Daha sonra hemotoloji uzmn gittim o da aynı seyi dedi. Baska pıhtılaşma testleri yapıldı bana sonuclar normal gibi daha dra gostermedim.
Lütfen sadece kadın dogumcu sozune bakarak iğne baslama