Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Korkuyorum yine aynısı olacak diye değerim iğne kullanmayı gerekmiyormu bir türlü anlayamadım kimisi yok kimisi var diyor sürekli kafamda korkuyla yaşıyorum
Doktorunuz aspirini yeterli görmüş
Olabilir benim dOktorum başlamıştı iğneye ama aspirine kalp atışından Sonra başlattı . Hatta iğne içinde tek kutu yazdı elimde fazla kutu kalmasın diye

Merhaba arkadaslar benim Mtfhr 677 homozigot. Tüp bebekle hamile kalmıstım pıhtılaşma için iğne ve aspirin kullanıyordum ama 5 haftalık dusuk oldu. Daha sonra hemotoloji ye gittim bana protein s protein c homosistein ve kardiyolipinler testi yaptı hepsi normal geldi cok sukur. Tekrar hamile kaldığımda sadece coraspin 100lük kullanmamı tavsiye etti.

Canım benimde aynı değer homozigot. Bende ne yapacagimi bilmiyorum benimde doktorum sadece asprin dedi kafam çok karışık bu yüzden ben stres olduğum için iğne veririm dedi ama tavsiye etmem dedi ne yapacağıma karar veremedim

Cnm sen hemotoloji ye gittin mi benim yazdıklarım bakıldı mı sana
Brn aspirin i bile kullanmak istemiyorum aslında ama dr onerdiği için alırım
Pıhtılaşma cok az dedi ayrıca düşüğe sebep olan pıhtılaşma genleri diğerleri dedi.

Canım hematolijiye gitmedim ama dahiliyide bakıldı

Eklentiler

• 20191016_215054.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 64
  • 20191016_215046.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 55
Umarım aspirin yeter bana doktor farklı bir folik asit verdi bu test sonucu çıkınca oda sadece aspirine devam etmek istiyorum ama sen çok stresisin dedi kalp atışını duyunca aspriini bırakıp iğneye geçeriz dedi şuan kullanmamam yine kayıba neden olurmu acaba diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum

Protein s düşük cıkmıs sende cnm
Ben Ümraniye eğitim arastırmada yaptım referans 60-132 yazıyor
Seninki bayagı dusuk
Hemotoloji dru bu sonucları değerlendirmesi lazım kadın dogumcuyla kalma

Protein s düşük cıkmıs sende cnm
Ben Ümraniye eğitim arastırmada yaptım referans 60-132 yazıyor
Seninki bayagı dusuk
Hemotoloji dru bu sonucları değerlendirmesi lazım kadın dogumcuyla kalma
Tamam canim gideyim bi hematoljoye bakalim umarım bir sıkıntı olmaz. Şuan aspirin kullanıyorum sadece yeterlidir umarım

Canım sen hangi folik asit kullaniyorsun.

6+3 de karından duyuldu şükür. 4. hamilelikte ilk kalp atışı
Yaaa çok şükür Çok sevindim. Rabbim bagislasin sağlıcakla gelsin insalah. Benimde şuan 5+5 cumartesi günü gitmeyi düşünüyorum inşllah duyulur benimde. Senin hangu değerin de sorun vardı canim

Yaaa çok şükür Çok sevindim. Rabbim bagislasin sağlıcakla gelsin insalah. Benimde şuan 5+5 cumartesi günü gitmeyi düşünüyorum inşllah duyulur benimde. Senin hangu değerin de sorun vardı canim
mthfr 677 hetero ve pai 4g5g inşallah senin de duyulur bugün iğneyi bi yarım saat geç yaptım bir de havasını alırken biraz fışkırdı inş sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…