Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sağlıcakla da kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Buna ben karar veremem :) alanında iyi bir kadın doğum uzmanına gitmen lazım. Ben hem coraspin hem de clexane kullanıyorum. Doktorunuz da size uygun dozu ayarlar mutlaka. Herkesin durumu vs farklı
Sonucu kadin dogum degerlendirip ona gore tedavi uygular...Tıbbi genetik sonucunu kadın doğuma gostericem yani öyle mi acaba genetik doktoru mu bakicak diyordum
Tesekkur ettimSonucu kadin dogum degerlendirip ona gore tedavi uygular...
Kadın doğum uzmanı değerlendirir. İlacınızı tedavinizi kadın doğum uzmanınız yürütür. Gerekli gördüğü başka bir durum olursa o yönlendirir sizi zaten başka alana. Ama şuan için yapmanız gereken sonucunuzla birlikte iyi bir kadın doğum uzmanına gitmekTıbbi genetik sonucunu kadın doğuma gostericem yani öyle mi acaba genetik doktoru mu bakicak diyordum
Hayırlısı canım inşallah iyi haberlerini bekliyorumMERHABA herkese.. benim yarın test günüm, 5, gün blast embriyosu olduğu için dayanamadım dün ve bugün idrar testi yaptım. 2, çizgi silik pembeydi..çok merak ediyorum.. beklenen adet tarihim de 2 gün gecikti zaten ama belki ilaçlardandır..yarına kadar nasıl sabredeceğim,inşallah sağlıklı gebelik adım adım ilerler.
Hayırlısı olsun canım umarım hamilesindir.Kaçıncı gün bugün transferinin.Ben 10. gün yaptığımda 3. gün embriyosu olduğu halde bile çıkmıştı ki 5. gün embriyosuysa daha erkende çıkabiliyor.MERHABA herkese.. benim yarın test günüm, 5, gün blast embriyosu olduğu için dayanamadım dün ve bugün idrar testi yaptım. 2, çizgi silik pembeydi..çok merak ediyorum.. beklenen adet tarihim de 2 gün gecikti zaten ama belki ilaçlardandır..yarına kadar nasıl sabredeceğim,inşallah sağlıklı gebelik adım adım ilerler.
Bugün 10, günü, idrar testi pozitif..aşırı bel ağrım var,ayaklarıma da vuruyor.gece çorapla yattım ayak tabanım da üşüdü.sanki adet olacakmış gibi bir bel bacak ağrısı..yarını bekliyorum bakalım.Hayırlısı olsun canım umarım hamilesindir.Kaçıncı gün bugün transferinin.Ben 10. gün yaptığımda 3. gün embriyosu olduğu halde bile çıkmıştı ki 5. gün embriyosuysa daha erkende çıkabiliyor.
amin..seninki nasıl gidiyor?
amin..seninki nasıl gidiyor?
estrofemi keserler gebelik olursa herhalde. coraspin,clexane kullanıyorum yarın sonuç pozitif olursa merkezi arayacağım. crınone jel sabah akşam ve haftada bir de proluton iğne..folic 1 verdi merkez bana ama daha önce gittiğim bir riskli gebelik uzmanı mthfr1298c heterozigot diye folbiol vermişti.ama merkez ne dediyse ona devam ediyorum hakkımızda hayırlısı. sen ne kullanıyorsun cnm şimdi?Biraz sarsiyor ilaclar ama cok şükür halimize.
estrofemi keserler gebelik olursa herhalde. coraspin,clexane kullanıyorum yarın sonuç pozitif olursa merkezi arayacağım. crınone jel sabah akşam ve haftada bir de proluton iğne..folic 1 verdi merkez bana ama daha önce gittiğim bir riskli gebelik uzmanı mthfr1298c heterozigot diye folbiol vermişti.ama merkez ne dediyse ona devam ediyorum hakkımızda hayırlısı. sen ne kullanıyorsun cnm şimdi?