R
__redrose__
Ziyaretçi
canım inş hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini.:asigim:
Biliyormusun bu gün neler yaşadım neler:bbo:
regl olmama 1-2 gün vardı 2-3 gündür mide bulantılarım ve göğüste hassasiyetim vardı.
bekleyemedim sabah hemen bir test yaptım.ve çift çizgi çıktı :asigim:çok sevindim.hemen hazırlanıp hastanesye gittim.tahlil verdim pozitif çıktı. bete hcg 879 doktorum hemen ultrason istedi gebeliğin durumunu öğrenmek için yani iç gebelik mi dış gebelikmi
ultrason sonucunda bebek kesesi mevcut ama içinde embriyo yok
:1shok:
doktorum bebeğimin henüz gelişmediğini 1 hafta bekleyip kan tahlili ve yeniden ultrason yaptırmamı istedi. ama çok düşük bir riskte olsa dış gebelik olabileceğini söyledisenağlamasenağlamasenağlamasenağlama çok üzüldüm ne yapacağımı ve ne düşüneceğimi şaşırdım:çok üzgünüm: bu durumda aspirin kullanmamı önermedi.eğer bir hafta sonra bir aksilik olmaz bebeğin kalp atışlarını duyabilirsek hemen iğne başlıyacağız.
tavsiyelerinizi bekliyorum
Sevgili ays bah,bence şuan endişelenmen için çok erken.Çünkü ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde 5+2 idi.ertesi gün doktora gittim ve sadece gebelik kesesini gördü ve güzel gebelik kesesi doğru yerde oluşmuş dedi sadece.yani henüz bebeğini görememen normal sanırım.sevgiler...