Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

y çok teşekkür ederim canım yaaŞeniz valla yaptım ama bişeye benzemedi kocamda keşke şeftali olarak yeseydik dedi senin gibi:sm_confused: bi dahakine bu tarifi denerim artıkın canım öptüm a.s.

ts kılıç merhaba biz seninle aynı haftalardayız nasıl gidiyor.karnın belli oluyormu benim artık bayağı büyüdü ama çok çok büyükde değil. sen dr amasyadamı gidiyorsun.yoksa samsunnamı geliyorsun.umarım beb,şde iyidir kaç kilo olmuş senin paşan benimkide erkek ama takvimim pembe oldu ve ben düzeltemiyorummm bebnim bebiş 1207 zayıfmı acaba

merhaba arkadaş bende aynı dertten muzdaribim 2düşük yaptım.

canım hangi sebepten dolayı kan pıhtılaşması oluyor.benim protein s düşük protrombin mutasyon analizi mthfr mutasyon analizi heterozigot çıktı.doktor folic asit verdi hamile kalınca da iğne olacaksın dedi.

minik sincap o arkadaşının testlerin de ne çıkmış bana yazarmısın.yani kanı pıhtılaştıran sebep neymiş

cok gecmis olsun. Ablamin 2 dusuk oldu. Ustelik tup bebek yaptirmisti. Sonradan anlasildi. Hem aspirin verdi doktor, hem de igne oluyordu. Korkmana gerek yok, cozulebilen bir problem. Bulundugu icin sanslisin, her doktor bu tahlili istemiyor ne yazik ki..Hem de en iyi hastanelerdeki doktorlar istemedi bizden bu tahlili.insallah kisa zamanda sorunun cozulur.

canım ablanın kanın pıhtılaşmasını sağlayan problem neydi.teşekkürler

canım ablanın kanın pıhtılaşmasını sağlayan problem neydi.teşekkürler

Kaninda pihtilasma oldugu soylendi ve igne ilaclarla sulandirildi.
Kanda pihtilasmaya ne sebep olur kastettigin oysa hic bilmiyorum, ablaminkinin nedenini de bilmiyoruz. Normal zamanda zararsiz bir durummus.

Kaninda pihtilasma oldugu soylendi ve igne ilaclarla sulandirildi.
Kanda pihtilasmaya ne sebep olur kastettigin oysa hic bilmiyorum, ablaminkinin nedenini de bilmiyoruz. Normal zamanda zararsiz bir durummus.

benim kastettiğim testlerinde ne çıktıgıydı

geçmiş olsun canım allah bi daha yaşatmasın.

canım ben osman develioğluna gittim.hamile kalmadıgım için daha tedaviye başlamadık o yüzden bi şey diyemiyorum.ama bursa tıp fakültesi çok iyi izmirde fakülte olmasına rağmen bursaya geliyorlar.ama şu kadar söyleyebilirim doktorum çok zeki biri.aklına takılan bi şey sordugun zaman en ince ayrıntısına kadar anlatıyor.ama sen bilirsin canım sen yine iyice araştır.ayrıca preeklempsi ne demek ilk defa duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…