umut sevgim cnm esinin durumunu anlatmissin bu benim oglumda vardi 8 ay kadar önce dedigin gibi yaptiginin farkinda bile olmuyordu doktorla görüstük buna gece terörü deniliyormus türkiyede ama yetiskinlerde ayni isim konuyormu bilmiyorum kesinlikle konusturmaya calismayin direk isigi yakin ve yaninda sesizce bekleyin egerki kendine yada size zarar vermeye calisirsa sakince sarilarak yada oksayarak sirtini rahatlatin dediler yasadigi yada yeni girdigi bi ortamda bu gibi sorunlarla karsilasabilirmis gecmesse yataginin yerini odasini degistirin dediler bende hepsini uyguladim artik hergece yapmaya basliyordu gözleri acik beni sanki hic görmemis gibi yitiyor bagiriryordu bunlarin faydasini gördün uyguladim hemen sonrada izin icin türkiyeye gittigimizde oraninda ortamina girince azalarak kayboldu allahima sükürler olsun suan hic yok cnm cok zor bi durum evet acaba kücükkende varmiydi bu davranisi ?:uhm:slm kızlar ben bu dualara cok ınanıyorum hergun okur yatarım bende subyan muskası yaptırdım cunku onun ıcınde butun dualar varr.... dun cok korktum ama hep esım korkutuyo beni uyurken gece bıleklerımden tuttu bırak benım dıyorum ınanmıyo yok sen degılsın kandırma benı falan dıyo oyle bı sıkı tututusu varkı lambayı bıle yakamadım anı bır haraket yapar bebegıme bısey olacak dıye aglamaya basladım sonra ısıgı yaktı kendıne geldı ama bende hayır kalamdı aglamaya basladım okadar cok korktumkı elbıselerım terden su ıcınde kaldı artık ne yapacagımı bılmıyorum odalara ayırsam tek uyuyamam memelekete gıtsem bılmıyorum ınsalllah bebeısıme bısey olmamıstır dua edın kızlar rabbım herkesın bebegını korusun......
BÜŞRAAAA gecmıs olsun canımya narkozla yapılsaydı o anda onuda hallederlerdi benım dr bı sorun varsa o anada mudahale ederız demıstı ama sebebını ogrenmene cok sevındım ınsalllah bebeıslerın bu tedavıden sonraa orda rahat edıp annesının kucagına gelırler opt canımmm.....