Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm kızlar ben bu dualara cok ınanıyorum hergun okur yatarım bende subyan muskası yaptırdım cunku onun ıcınde butun dualar varr.... dun cok korktum ama hep esım korkutuyo beni uyurken gece bıleklerımden tuttu bırak benım dıyorum ınanmıyo yok sen degılsın kandırma benı falan dıyo oyle bı sıkı tututusu varkı lambayı bıle yakamadım anı bır haraket yapar bebegıme bısey olacak dıye aglamaya basladım sonra ısıgı yaktı kendıne geldı ama bende hayır kalamdı aglamaya basladım okadar cok korktumkı elbıselerım terden su ıcınde kaldı artık ne yapacagımı bılmıyorum odalara ayırsam tek uyuyamam memelekete gıtsem bılmıyorum ınsalllah bebeısıme bısey olmamıstır dua edın kızlar rabbım herkesın bebegını korusun......

BÜŞRAAAA gecmıs olsun canımya narkozla yapılsaydı o anda onuda hallederlerdi benım dr bı sorun varsa o anada mudahale ederız demıstı ama sebebını ogrenmene cok sevındım ınsalllah bebeıslerın bu tedavıden sonraa orda rahat edıp annesının kucagına gelırler opt canımmm.....
umut sevgim cnm esinin durumunu anlatmissin bu benim oglumda vardi 8 ay kadar önce dedigin gibi yaptiginin farkinda bile olmuyordu doktorla görüstük buna gece terörü deniliyormus türkiyede ama yetiskinlerde ayni isim konuyormu bilmiyorum kesinlikle konusturmaya calismayin direk isigi yakin ve yaninda sesizce bekleyin egerki kendine yada size zarar vermeye calisirsa sakince sarilarak yada oksayarak sirtini rahatlatin dediler yasadigi yada yeni girdigi bi ortamda bu gibi sorunlarla karsilasabilirmis gecmesse yataginin yerini odasini degistirin dediler bende hepsini uyguladim artik hergece yapmaya basliyordu gözleri acik beni sanki hic görmemis gibi yitiyor bagiriryordu bunlarin faydasini gördün uyguladim hemen sonrada izin icin türkiyeye gittigimizde oraninda ortamina girince azalarak kayboldu allahima sükürler olsun suan hic yok cnm cok zor bi durum evet acaba kücükkende varmiydi bu davranisi ?:uhm:

selam arkadaslar
umarim hepiniz iyisinizdir. bu arada be bebegimi dogurdum.
1 kasimda oldu. bu siteden cok sey ogrendim hep doktorumaa bilgi toplayip gidiyodum.
igne ilac tahliller falan zaten pisikolojim cok bozulmustu il zmanlar tam hotuydum.
ama nihayet bitti rabbim verdi sonunda. insallah hepiniz bebeklerinizi kucaginaiza alirsiniz.
bebegi olanlarda rabbim bebeklerine uzun saglikli omurler nasip etsin..
hepinize kucak dolusu sevgiler yolluyorum.
darisi sizin basiniza insallah. Rabbim buyuk herseye gucu yeter.
cnm merhaba gözünaydin bebegine rabbim saglik sihat versin anneli babali büyütmeyi nasip etsin darisi basimiza ins

Ozporcum Çalıkuşum histeroskopi bugün oldum rahmimde kocaman bir septum varmış klap şeklindeymiş rahmim septumla ikiye ayrılmış ve çok darmış zaten orda bebeğin beslenme ve büyüme ihtimali çok düşükmüş birde rahmim çok darmış.
Önümüzdeki ay ameliyat için gün verdi doktorum hem septumu kesecek hemde rahmimi genişletecek.
Ama histeroskopi yapılırken bi ara canım çok yandı kızlar o sıvıyı veriyorlar ya sancıdan nasıl terledim doktor bak büşra şuan rahminin içindeyim dedi ama ağrıdan doğru düzgün bakamadım bile baktığım kadarıylada pek parlak bi yer deil orasıakannehir içerde uçusan bişeyler vardı yosun gibikaydirigubbakcemile3

canım büşracım.kaç gündür aklımdasın ama misafirim vardı kk ya gelemedim.öncelikle testlerin büyük bölümünü attlatın çook geçmiş olsun.rahimle ilgili sorunun çözümsüz değil bu yüzden cok sevindirici.hastalığın iyisi olmaz ama şükürlü bir durum .eğer başka birşey yoksa senin sorunun belli oldu.ameliyattan 3 ay sonra bebişin rahat rahat yerleşir rahmine ve 9 ay sonra mutlu sonnn.çok sevindim yaaa.hep güzel haberler vermen dileğiyle.

iyiyim cnm gecmisi okuyordum sen nasilsin ?

bende iyiyim seydamcığım.sağol.yarın aspirine başlıcam .iiçten içe seviniyorum valla.

özpor canımmmm sanada merhaba.napıyon.

canım büşracım.kaç gündür aklımdasın ama misafirim vardı kk ya gelemedim.öncelikle testlerin büyük bölümünü attlatın çook geçmiş olsun.rahimle ilgili sorunun çözümsüz değil bu yüzden cok sevindirici.hastalığın iyisi olmaz ama şükürlü bir durum .eğer başka birşey yoksa senin sorunun belli oldu.ameliyattan 3 ay sonra bebişin rahat rahat yerleşir rahmine ve 9 ay sonra mutlu sonnn.çok sevindim yaaa.hep güzel haberler vermen dileğiyle.

bende iyiyim seydamcığım.sağol.yarın aspirine başlıcam .iiçten içe seviniyorum valla.

özpor canımmmm sanada merhaba.napıyon.
hayilisi olsun cnm rabbim korktuguna ugratmasin cnm benimm

BÜŞRA geçmiş olsun...ben dış gebelik geçirdiğimde hastane yatmıştım senin söylediğin gibi bi hasta da vardı odamda ve halk arasında rahimde perde var diye biliyordu ameliyat olmuş ve şuanda bir tane oğlu var..darısı başına inş...

Amin canım inşallah darısı başıma :emir_bebek:

Teşekkür ederim Büşracım, dualar için destekleriniz için her şey için:)
ınşallah buradan hepimizin anne olduğu haberlerini de alacağız birer birer, ben gönülden diliyor ve inanıyorum bunaopuyorumnanaktan

ınşallah canım benim artık herkesden iyi haberler duymak istiyorum bunun içinde bol bol dua ediyorum rabbime

gozunaydın canım ben sana demıstım ama temız cıkacak dıye.....

Saol canım benim Şeniz

selam kızlaaar.merhaba büşra..canım benim rahim problemim biraz farklı..sanırım ameliyat edilecek cinsten değil..çünkü dr.perde olsa alabilirdik ama..diye başladı lafa..

Anladım canım allahım dermanını verir inşallah

ne haber kızlar herkes burda maşallah bensiz parti mi var sositososito bu rahim filmi işini bi düşüneyim bakalım :uhm: asıl önemli olan kürtajdan sonra bebekleri genetiğe nasıl göderiyosunuz devlettemi yapılıyor özeldemi yazarsanız sevinirim.

Canım bunun için araştırma hastanelerinde kürtaj olman gerekiyor kürtaj olmadan önce arayıp öğrenebilirsin biz öle yapmışdık. Kadın doğum bölümünü arayıp bebeğin genetik testinin yapılıp yapılmadığını sor yapıyolarsa kürtajını orda olcan mecbur yada özel hastanede yaparsan anlaşmalı özel hastanelere gönderip yaptırıyorlar ama bunun için 400tl falan ücret alıyolar

meraba kızlaarrr...
Büşracım , probleminin ne olduğu anlaşılmış , çok sevindim...ınşaallah kendini hazır hissettiğinde de sağlıkla gelir bebişin , pes etmek yok biliyosun canımcımmm...

.

PEs etmek tabiki yok canım ama çok uzun bi zamana ihtiyacım var tekrar denemek için kendimi çok yıpranmış hissediyorum 1sende 3kere kürtaj oldum :gitme: uzun bi süre dinlenmem lazım
büşracım sebebi öğrendin artık tedavin o yönde olur canımzemuszemus
meleğim sen nasılsın
kızlar kasıklarımda hafif şiddette ağrı oluyo endişeleniyorum normal mi,birde yarın tahlil yaptırcam hacettepede sonra hocaya mı göstercem nasıl oluyo:uhm:

Saol canım benim kasıklarında ağrı olması gayet normal panik yapma sakin ol canım opuyorumnanaktan

büsracim gözünaydin cnm insallah hep böyle icini rahatlatan haberler alirsin ameliyatinida hayirlisiyla atlatip bebegine kavusursun ins cnm

Saol canım inşallah sende güzel haberler alırsın seninde için rahatlar

ınşallah canım benim bende başka bir sorun olmasın diye dua ediyorum sonuçda bunun çözümü kolay bişey yarın saat sürecek bi ameliyat sadece. Eşimle benim kromozon testimiz yapılacak oda iyi çıkarsa öok rahatlıycam:kahve:

büşracığım içini ferah tut kötüleri üzerine cağırma.inan bak senin sorunun bu kadar.kromozom testleride temiz cıkacak.çünkü bizim gittiğimiz genetikçi yapısal kromozom bozukluklarrına cok cok nadir rastladğını acıkladı.dua et.gerisini allaha bırak.bakarsın 3-4 ay sonra beraber hamiş kalırız.ayyy ne güzel olur kızz.

kızlar cok uykum geldi .dayanamıyacam yatacam.bu gün cok yoruldum.hepinizi öpüyorum.iyi geceler.

cnm allah yardimcin olsun insallah fazla aci duymadan atlatirsinn:1hug:
teşekkür ederim canım ... ne olur dua edin...
kızlar cok uykum geldi .dayanamıyacam yatacam.bu gün cok yoruldum.hepinizi öpüyorum.iyi geceler.

iyi geceler tatlım. mailine cevap aldığına sevindim.insanı motive ediyor bunlar....:hulya:

merhaba kızlar gıremıyorum ne zamandır..bızım doruk bey kolık olduda...gecelerı aglıyo saatlerce.onla bogusuoruz...gecmısı okuyamadım.herkes ıyıdır umarım.

denız arkadasım uzulme sakın.benım bebegım ılk baslarda 6 7 gun kadar gerıden gelıyodu sata gore.cok saglıklı sımdı sukurler olsun.ultrason olcumlerıne kafanı takma hıc...cok farklı cıkıyo sonuclar..hayırlısıyla saglıcakla kucagına al ınsllahhhhh

ya SELVIHAN, NAZLI,MERYEM,PAPATYA,BAHAR,SÜLAL,CELEN nerelerdesınız kızlar ya.......sızı goremıyorum :KK43:( e zaten cooook az gırıyorum.sanırım sızde oyle.olsun herkes ıyı olsun da yeter arada bırde olsa yazalım ama...kendınıze ıyı bakın

büşracığım içini ferah tut kötüleri üzerine cağırma.inan bak senin sorunun bu kadar.kromozom testleride temiz cıkacak.çünkü bizim gittiğimiz genetikçi yapısal kromozom bozukluklarrına cok cok nadir rastladğını acıkladı.dua et.gerisini allaha bırak.bakarsın 3-4 ay sonra beraber hamiş kalırız.ayyy ne güzel olur kızz.

Bende sorunumun tek bu olduğunu düşünüyorum umarımda öyledir canım.
İnan şimdilik hiç bebek istemiyorum 1sene falan olmasın kendimii toparlıyayım istiyorum. Ama benim işim pekde belli olmaz yani:kedi: bi bakarsın dediğin gibi 3ay sonra beraber hamiş kalmışız :CüvCüv:

X