- 26 Şubat 2019
- 4.644
- 6.772
- 158
- Konu Sahibi Sade frappe
-
Çok tesekkür ederim cevabınız için. Ben de iki arada bir dere de kaldım valla. Peki siz de hetrozigot mu vardı homozigot mu?Sorunun tum kriterlerini karsiliyorumHamilelikte igne ve coraspin kullandim ama coraspini 36. haftada biraktim. 3. doz biontechi de 36. haftadan sonra oldum, bir sorun yasamadim . Dogumda covid pozitiftim, bebegime dogdugunda test yaptilar negatif cikti
Bir de covidi nasil atlatmıştınız acaba? Hafif mi geçmişti?Sorunun tum kriterlerini karsiliyorumHamilelikte igne ve coraspin kullandim ama coraspini 36. haftada biraktim. 3. doz biontechi de 36. haftadan sonra oldum, bir sorun yasamadim . Dogumda covid pozitiftim, bebegime dogdugunda test yaptilar negatif cikti
Mrba canım sizde hangisi varÇok tesekkür ederim cevabınız için. Ben de iki arada bir dere de kaldım valla. Peki siz de hetrozigot mu vardı homozigot mu?
Bendeki heterozigot canım. 04 lük kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.Mrba canım sizde hangisi var
Benimde 4 genim de heterozigot var canım drlar iğneye gerek yok diyorlar yarın gideceğim umarım iğne başlar.Dr biri de Hamile kalınca beni ara iğne yazacağım dedi aradım bana hastaneye git sana iğne başlasınlar dedi.Sen iğneye ne zaman başladınBendeki heterozigot canım. 04 lük kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.
Benimkiler heterozigotÇok tesekkür ederim cevabınız için. Ben de iki arada bir dere de kaldım valla. Peki siz de hetrozigot mu vardı homozigot mu?
Canım bugün hastaneye gittim resmen rezillik hemotoloji iğne onayı verdi kadın doğuma yönlendirdi gittim oda test istedi test için yarın gel sıra yok diye oyaladılar umursamadılar bile ben hamileyim illa ki kan mı alman lazım bana iğne yaz yolla Sabah evden 9 da çıktım 6.30 da eve geldim devlet acile gittim beta baktırmak için oda acil olmayan hastaya bakmıyoruz deyip yolladı yarın polikliniğe gel dedi randevu varmış gibi keyfimiz den hastaneye gidiyoruz ya Allah Drlara merhamet versin kimseyi onlara muhtaç etmesinBenim iki gende çıktı, gebeliğimi ögrenir ögrenmez kullanmaya başladım. Ondan öncesinde benim de iki tane düşüğüm var; siz gerek yok diyen doktorlara kulak asmayın bence.
Anladim canım, devletteki doktorlar çok yoğun oldukları için süreçler bu şekilde uzayabiliyor malesef. Daha önceden yaptırdığını bir kan testi fln yok muydu? Varsa e nabıza işlenmiş oluyor, ordan açıp gösterebilirdiniz. Devlette veremezseniz de herhangi bir özel hastaneye gidip kan testinizi bgn alıp yeniden gidin mutlaka. Hatta imkaninız varsa ilk aylarda özele gidebiliyorsanız gidin derim. Yrn bir gün lekelenme tarzı vs şeyler yaşarsanız en azından doktorunuz elinizin altında olmuş olur. Ilk 3 aydan sonra da devlette devam edersiniz olmadı.Canım bugün hastaneye gittim resmen rezillik hemotoloji iğne onayı verdi kadın doğuma yönlendirdi gittim oda test istedi test için yarın gel sıra yok diye oyaladılar umursamadılar bile ben hamileyim illa ki kan mı alman lazım bana iğne yaz yolla Sabah evden 9 da çıktım 6.30 da eve geldim devlet acile gittim beta baktırmak için oda acil olmayan hastaya bakmıyoruz deyip yolladı yarın polikliniğe gel dedi randevu varmış gibi keyfimiz den hastaneye gidiyoruz ya Allah Drlara merhamet versin kimseyi onlara muhtaç etmesin
Canım bugün özele randevu aldım gideceğim inşallah herşey yolundadır.umarım İgnemide hemen başlarAnladim canım, devletteki doktorlar çok yoğun oldukları için süreçler bu şekilde uzayabiliyor malesef. Daha önceden yaptırdığını bir kan testi fln yok muydu? Varsa e nabıza işlenmiş oluyor, ordan açıp gösterebilirdiniz. Devlette veremezseniz de herhangi bir özel hastaneye gidip kan testinizi bgn alıp yeniden gidin mutlaka. Hatta imkaninız varsa ilk aylarda özele gidebiliyorsanız gidin derim. Yrn bir gün lekelenme tarzı vs şeyler yaşarsanız en azından doktorunuz elinizin altında olmuş olur. Ilk 3 aydan sonra da devlette devam edersiniz olmadı.
A çok sevindim canım ne dedi doktorun, kaçlık verdi?Sade frappe canım çok şükür iğneye başladım
Hamilelik sürecinde her gün bir tane vuracağım bana da 0.4 lük verdi canım birde coraspine devam devam edeceğimA çok sevindim canım ne dedi doktorun, kaçlık verdi?
Hadi şimdiden iyi hamilelikler diliyorum canım sana. Kan sulandırıcı kullanan bazı gebeler, gebeliklerin ilk 3 ayında lekelenme yaşayabiliyorlar aklında olsun. Umarım sende olmaz ama olursa da doktorun zaten gerekli önemleri alır.Hamilelik sürecinde her gün bir tane vuracağım bana da 0.4 lük verdi canım birde coraspine devam devam edeceğim
Saol canım İnşallah olmaz diğer iki gebeliğim de sürekli lekelenmelerim oluyordu şuan progestan fitil de kullanıyorum Sağ salim evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallahHadi şimdiden iyi hamilelikler diliyorum canım sana. Kan sulandırıcı kullanan bazı gebeler, gebeliklerin ilk 3 ayında lekelenme yaşayabiliyorlar aklında olsun. Umarım sende olmaz ama olursa da doktorun zaten gerekli önemleri alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?