Kan pıhtılaşması /düşük

Abuk prensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
94
33
38
Merhaba arkadaşlar, ben iki düşük yaşadım ilkinde doktor olabiliyor dedi, ikincisinde ise testler istedi kan pıhtılaşması var dedi. Çocuk aspirini ve folik asit kullan hamile kaldığında bana gel dedi. Ama çok karıştım moralim bozuk ümidim çok kırıldı. Var mı bu süreçten sonra iyi şeyler yaşayan?

ben 3 kez düşük yaptım bende de pıhtılaşma vardı onlar tüp bebekti,sonra kendiliğimden kaldım ondada ilaç iğne kullandım sonra kese etrafında kanama alanı oldu bıraktırdı,tabi sonra erken doğum yaptım.

ben 3 kez düşük yaptım bende de pıhtılaşma vardı onlar tüp bebekti,sonra kendiliğimden kaldım ondada ilaç iğne kullandım sonra kese etrafında kanama alanı oldu bıraktırdı,tabi sonra erken doğum yaptım.
Şimdi herşey yolunda mı?
Ben kendiliğimden hamile kaldım, yani moralim bozuk eşime bile kendimi ifade edemiyorum

hayır değil canım bebeğimi kaybettim 7 ay oldu henüz hamile kalamadım.hayırlısı olsun canım eş desteği çok önemli.
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun. Bende iki düşükten sonra ümüdüm kalmadı. Kendi içimde parçalandım. Zor yaradanım yardımcımız olsun. Kaç yaşındasın?

Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun. Bende iki düşükten sonra ümüdüm kalmadı. Kendi içimde parçalandım. Zor yaradanım yardımcımız olsun. Kaç yaşındasın?
ah canım ya ,hayat devam ediyor bir şekilde yaşın küçükse ümidini kaybetme ben 39 yasındayım bitti her şey benim içim.

evet haklısın canım muzicem 7 sene sonra geldi dedim,onuda kaybettim.insan bir noktadan sonra her şeyini kaybetmiş hissediyor.
Böyle düşünmeni anlıyorum. Ama bizimde sınanmamız bu belkide. Bu mübarek günde rabbim hayırlı dualarımızı duysun kabul etsin kolaylıkla işimiz hallolsun. Canım

Ben 3 kimyasal 3 te ilk 3 ay düşükleri yaşadım sonuncusu ikiz gebeliğim doğum yaptım vakti saati geldimi olur merak etmeyin benim hepsi tüp bebekti bir de tedavilerle ilaçlarla olmasına rağmen yaşandı.

Canim. Ne önlemler alındı acaba
Son transferim hicbirsey yapmadım sadece 2 tane kan sulandırıcı iğne kullandım oda belli zaman sonra bir taneye dusurduk normal transfer de hangi ilaçlar kullanılıyorsa onları yapmıştım detaya inmeyi birakmistim

Son düzenleme:
Bende en son kan sulandırılır kullandım. Yine düşük oldu ondan dedim acaba başka şeymi var
Hepsinde kullandım iğne hap bircok ilaç. embriyoya genetik testlerde yaptım serum vs ama sonuç değişmedi kısmet son denememe imiş.
Son denemem de 2 tane kan sulandırıcı iğne kullandık farklı olarak okadar

Ben 3 kimyasal 3 te ilk 3 ay düşükleri yaşadım sonuncusu ikiz gebeliğim doğum yaptım vakti saati geldimi olur merak etmeyin benim hepsi tüp bebekti bir de tedavilerle ilaçlarla olmasına rağmen yaşandı.
Çok sevindim senin adına allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin rabbim bana da isteyenlerede nasip etsin canım

• Amin
Reactions: H M
X