gilacığım,arkadaşımın testlerinde ne çıktığını bilmiyorum..sadece kan pıhtılaşması dedi...
canım aynı doktora gidiyormuşuz.testlerin oldumu yoksa daha olacak mı? sende düşük mü yaşadın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gilacığım,arkadaşımın testlerinde ne çıktığını bilmiyorum..sadece kan pıhtılaşması dedi...
bursa'da oturan arkadaşlara kesinlikle osman develioğlunu öneririm...her şeyi en ince noktasına kadar araştırıyor...biz tedaviye başladık,4 gün sonra rahim filmim çekilecek ,şu an sebep araştırılıyor...
kesinlikle süper bir prof...şutarafagitti
arkadaşlar ben 3 tane düşük yaşadım.testler yapıldı kan pıhtılaşması oldugu tespit edildi şimdi hamişliği bekliyorum.benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlar var mı?
canım benimde ilk hamileliğimdi 9 haftalıkken bebeğim karnımda öldü.ama daha test yaptırmadım sebebi kan pıhtılaşmasımı bilmiyorum.internetten okuduğuma göre ondanda kaynaklanabilirmiş.bi daha hamile kalmadan önce mutlaka yaptırmak istiyorum.senin düşüklerin nasıl oldu ve kaç haftalıkken oldu.
genzica geçmiş olsun inan çok üzüldüm,ama test yaptırsana bu neen böyle oluyor dikat te kendine çünkü bu düşükler hiç kolay değil vücudunu yıpratıyor ve pisikolojini yıkıyor aman dikket et kendine bunları çok iyi biliyorum çünkü bende yaşadım
senağlama
merhabagilacım daha yeni gördüm yazıların bu kanpıhtılaşması bendede var,seninle yazışmak isterim ikitane düşüğüm oldu var 9ay önce yedi aylık bebğim karnımda kaybettim canımsenin kanpıhtılaşmasının adı vardır benimki faktörv den acaba seninki nasıl yazarsan sevinirimsenağlama
IRMAKÇIM BENDE KDZ.EREĞLİDEYİM SEN ZONGULDAĞIN NERESİNDENSİN?
gencizacım ben kepezdeyim aaaa çok sevindim ereğli kepeza.s.
aman allahım şaşırdım ya ne güzel bana çok yakınsın tanışdığıma çok sevindim yazışalım canım öptüm
bende çok sevindim ırmakcım tabi yazışalım.ereğliden birine hiç rastlamamıştım.ben bi senedir burdayım istanbuldan gelin geldim buraya.ilk bebeğim karnımda öldü anadolu hastanesine gidiyordum.1 ay sonra tekrar çalışmalara başlicaz inşallah.sende anlatsana hikayeni hangi doktora gidiyordun.ay ne güzel yaa inşallah bi gün görüşme fırsatımızda olur.:1hug: