bence hiç öyle bir şey yok ben çok kullandım ve zayıfım kilo almayı da çok istiyorum ama nedense tık yok hiç alamadım ben bi faydasını göremedim yani
Kızlar merhaba,
Bende kansızım 6 yıldır bu hastalıkla ugrasıyorum geçmedi geçmediiii(((
57 kilo ile baslayan serüvenime 72 kilo ile dewam ediyorumm cok iştah acıyor ilaçlarr saçlarım dökülüyor halsizim vss insanlar ne kadar basite alıyor bu hastalıgı anlatamam Allah şifa versin hepimize ne dıyeyyımm
inanamıyorumbende kan ilacı kullanmaya başladım xxxx zaten çok kiloluyum ve kullanmaya başladığımdan beri inanılmaz iştahım arttı.Kilomda arttı.Daha beteride mi olur?Kullanan arkadaşlar lütfen bilgi verin
ben bu ialcı ilk kullanmaya başladığımda çalıştığım mağazaya bir bayan geldi 90 kilo falan bi şekilde zayıflamaktan açıldı konu ben 1.62 boylarındayım o bayanda hemen hemen aynı boydaydı anlattı nasıl kilo aldığını eski resimlerini gösterdi incecik kız 8 ayda ne hale gelmiş yaaa kan ilacıyla aldım veremiyorum senelerdir dedi spor salonuna yazılmış kan ilacıyla aldım diyince kaydını silmişler veremessiniz sonra şikayetçi olmayın diye şaka gibi dimi doktorlar bunları anlatmıyo işte hastalara en büyük problemde burda ben bu ilacı ilk alırken doktoruma sordum kilo mewzusunu çok bi kilon yok bişey olmaz dedi ama olanlar oldu 5 kilo öyle bi bozuyoki sinirlerimi benim iştahımı açmadı hiçbizaman bence iştah açma olayıda kişiden kişiye değişiyor...iştah açıyosa diyet yapmak imkansız zaten
ne alakası var ben de doktorum kilo aldıran bişi olsa kendim kullanmazdım anneme de kullandırmazdım zorla
halk arasında yayılan hurafelere inanıyorsunuz da doktorlara inanmıyorsunuz
sanki yalan borcumuz var
evet etrafımız obez olsun diye anlatmıyoruz psikopatız biz
bende 6 aydır kullanıyorum kan ilacını aynı anda kiloluyum diye diyetisyene başlamıştım 77 kiloydum başladığımda şuan 62 kiloyum...asıl kansızlık kilo yaparmış arkadaşlar doktorum öyle söylemişti nedeni ise vücut kansız olduğu için sürekli şeker ihtiyacı duyarmış ben o zamanlar aşırı tatlı isteği duyuyordum şimdi ise aklıma gelmiyor
bende 2 sene önce kan eksikliği nedeniyle kan şurubuna başladım ve 2 ayda tam 6 kilo aldım,o kadar çok iştahım artmıştıki doymak nedir bilmiyordum,nasıl olurda kan şurubu kilo yapmaz diyorsunuz,yıllardır insan aynı kilosunu korurken,şuruplara başladığında 2 ayda 6 kilo alıyorsa demekki kan şurubu iştah açıyor ve buna bağlı kilo aldırıyor.bu kadar insan yalan söylüyor olamaz,bal gibide kilo aldırıyor...