Kan İlacı ve Kilo Sorunum İçin Diyet Listesi

kızlar.. kolay gelsin.. bi yandan kan deerlerini yükseltip bi yandan kilo almamak çok zor bu ilaçlarla.. bende 5 ayda 5 kilo aldım... ama bazı basit denemelerle bunu çok daha az alabılırsınız..
bi arkadasımızda bahsetmiş gece yatarken alın ilacı
yada gebelik durumunuz yoksa iğne kullanın çok daha etkili çok daha hızlı ve 0 kilo..

merhabalar hanımlar ben bir sayfa daha açtım koşu bandı aldığımı yazmıştım diğer sayfamda kan ilacı ile aldım ben kilolarımı doktor kullanırken diyet yap dedi ne yaparsanız yapın alıyosunuz o kiloları ben 2 ay kullandım 5 kilo aldım bıraktım ama almayada dewam etcem sanırım bu yüzden 1 hafta önce koşu bandına başladım...biyandanda korkuyorum weremiycem diye çünkü kan ilacı kullanan biçok kişi sporla werilemiyceğini söyledi :KK43:(( kan ilacı ile kilo alıpta veren kişiler varmı aramızda yardımm lütfennn...

geçmiş olsun canım bende kan ilaçları kullanıyorum ve 1 ayda 6 kilo aldım bi türlü veremiyorum :KK43:

Ben de 3 ayda 7 küsür kilo aldım çünkü doktor bu ilaçtan sabah ve akşam yemeklerinden sonra almam için baskı yaptı, hala sinirliyim doktora :KK20:

Kan değerlerim düşükken canım hiç şekerli besinler çekmezdi, ne zamanki bu hapları günde iki defa kullanmaya başladım, o zamandan beri biri midemi oyuyo sanki, tok olduğumu bilsem de karnım gurulduyor ama öyle böyle değil bayağı sesli sesli :KK1: Başta bastırsın diye küçük ekmek dilimleri atıyordum, sonra yetmemeye başladı günde 2 tablet alınca! Sonra da durum böyle işte :/

Ona göre dikkatli alın kızlar, herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir ama kilo sıkıntınız varsa dikkat edin yine de :KK34:

Kesinlikle ama kesinlikle iştah açıyor.Ben bir de folik asit içiyorum. Baktım doymuyorum ve tartıda gittikçe artıyorum beynimde bitirdim işi... artık günde altı öğün ve çok az yiyorum. tatlı canım çektiğinde bir tane elma yiyorum( günde iki taneyi geçmemek şartıyla) ve tekrar verdim kilo.Ama çok zor.Hem tam doymadan kalkıyorsun tutuyorsun. ilaçlardan önce bu kadar değildi. midem kazınıyor resmen şimdi.

kardeşm de 48di 52 oldu. ferrasanol kullanırken. tabi başka etkenlerde vardır herhalde. bende apikobal kullanıyorum aldım 1-2 kilo:KK14:

ewet çk zayıf kişilerd kilo alma olayı yokmuş yani bünyesi kilo almaya müsait kişilerde oluyo bu ben xxxx kullanana kadar kilo nedir bilmezdim ama şimdi veremiyorum...

ben demir hapı kullanıyorum doktorum sabah almamı söyledi 2 bardak su ile b12 ile birlikte içiyorum iştahımı açmıyor aksine midem agrıyor. akşam içersem yatarken cok acıkıyorum tavsiye ederm

Ben de 3 ayda 7 küsür kilo aldım çünkü doktor bu ilaçtan sabah ve akşam yemeklerinden sonra almam için baskı yaptı, hala sinirliyim doktora :KK20:

Kan değerlerim düşükken canım hiç şekerli besinler çekmezdi, ne zamanki bu hapları günde iki defa kullanmaya başladım, o zamandan beri biri midemi oyuyo sanki, tok olduğumu bilsem de karnım gurulduyor ama öyle böyle değil bayağı sesli sesli :KK1: Başta bastırsın diye küçük ekmek dilimleri atıyordum, sonra yetmemeye başladı günde 2 tablet alınca! Sonra da durum böyle işte :/

Ona göre dikkatli alın kızlar, herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir ama kilo sıkıntınız varsa dikkat edin yine de :KK34:
yemeklerden sonra asla alınmaz boş mideye alacaksınız benexol b12 daha iyi apikopal iştah açıyor asıl istah açan B6 vitminidir. Süt yourt içilmez C vitamini demirin kana geö-çmesini hızlandırır

Son düzenleme:
Hasimato trioid hastasiyim.Safra kesemde alındıktan sonra 48 kilodan 6 ay içinde 62 ye çıktım.Sonradan 72 oldu.Demir duzeyim 6.5,D vitamini 002 :KK70: haliyle sabah-aksam demir hapı kullanmaya başladım. Az yememe rağmen hasimato yüzünden kilo veremezken,bu hap yüzünden artan istahimla nasıl başa cikacagimi bilmiyorum.İlacı 2 gundur alıyorum ve dün yarım kilo baklava yedim galiba ki hiç aram yoktur,bir baklavayi zar zor yerim.Bugün öğlen 2 tabak çorba,3 tabak pilav-tavuk yedim.daha da yiyecektim zor tuttum kendimi.Bir ayda 100 kilo olurum galiba.İştah açtığı kesin.Kimse acmiyor demesin !

X