- 5 Temmuz 2024
- 571
- 687
- 33
- Konu Sahibi yagmursirasi
Bunu bir araştırayım çok teşekkür ederimÖzel klinikler var diye biliyorum dna testi yapan ama ücretli şekilde gizliden alıp yaptırabilirsin sanırım ama güvenirligini bilemem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu bir araştırayım çok teşekkür ederimÖzel klinikler var diye biliyorum dna testi yapan ama ücretli şekilde gizliden alıp yaptırabilirsin sanırım ama güvenirligini bilemem
Kan tek bir kişiden mi geçiyor kafayı mı yediniz yahu ? Evet babadan 00 geçer. 0 kan grubunda başka ihtimal yokturSaçmalamayın isterseniz, kan grubu 0 olan biri 00 sıfırdır, nasıl a veya b grubunu genetik olarak aktarsin?
İşte benimki ab yani asla olmazKan tek bir kişiden mi geçiyor kafayı mı yediniz yahu ? Evet babadan 00 geçer. 0 kan grubunda başka ihtimal yoktur
Ama anne ab ise
Babadan 0, anneden a alırsa 0a dan, kan a olur
Anneden b alırsa kan 0b den, b olur
Dostum sen ne diyosun Allah aşkına? Doktor musun? Mesleğini cidden merak ettim?Kan tek bir kişiden mi geçiyor kafayı mı yediniz yahu ? Evet babadan 00 geçer. 0 kan grubunda başka ihtimal yoktur
Ama anne ab ise
Tamam da konu sahibinin kan grubu AB mesele oKan tek bir kişiden mi geçiyor kafayı mı yediniz yahu ? Evet babadan 00 geçer. 0 kan grubunda başka ihtimal yoktur
Ama anne ab ise
Babası daha önce birine kan vermiş. Yanlış olma ihtimali yok yani.Ya eskiden kan gruplari cok apir sapir yontemlerle bulunuyordu, bir fayansa bir damla kan damlatip seyreklesmesine gore grup belirleniyordu.
Babanizin da kesin boyledir (benim ilk testim de bu yontemle yapilmisti) ve yanlistir eminim.
Babanizla bir gun doktora gidin, kan tahlili alinirken doktora ya biz babamin kan grubunu bilmiyoruz deyin tahlili eklesin. Hic zor degil.
Okumamış gibi geldi bana ahsjsskTamam da konu sahibinin kan grubu AB mesele o
Babasinin kan grubu 0 Rh (-), konu sahibinin AB RH (+) , konu açarken yazmış belirtmiş ve diyor ki babam gerçek babam olmayabilir mi? Siz ne için yorum yazıyorsunuz ben cidden anlamıyorum...Lütfen konuyu ve konu sahibinin kafasını farklı şeyleri anlatmaya çalışarak bulandırmayin o zaman. Zaten kızın kafası yeterince karışık.Kızın kan grubunun ab olduğunu hangi kısımda yazmışım pardon. Benim yazdığım kısımda annesinin kanının a ya da ab olabileceği, kız kardeşinin de ya 0, ya a ya da b olabileceği yazıyor. Ben iki kız kardeşe de ab olma ihtimalinden hiç söz etmedim. Lütfen düzgün okuyarak yorumlayın
iddianızda ısrarcısınız kırmak da istemiyorum daKan tek bir kişiden mi geçiyor kafayı mı yediniz yahu ? Evet babadan 00 geçer. 0 kan grubunda başka ihtimal yoktur
Ama anne ab ise
Özellikle belirli yaş grubuna yılda iki defa kan sayımı,B12 vitaminler falan bakılmalı diye düşünüyorum annem ile babama yaptiriyorum düzenli bu şekilde, anneniz ile babanıza teklif edip gitmisken kan gruplarında baktirabilirmiyiz diye rica etseniz olmazmi,sonra diğer yolları düşünürsünüz yine aynı şekilde çıkarsa,Bunu bir araştırayım çok teşekkür ederim
Mesleğini bilmem ama biyoloji ile bağlantılı olduğunu sanmıyorumDostum sen ne diyosun Allah aşkına? Doktor musun? Mesleğini cidden merak ettim?
İşte benimki ab yani asla olmaz
Ben yanlış anlamışım. Kusura bakma. Çok uykusuzum. Ben senin a ya da b den biri gibi anladım. 0 olmadığı için böyle düşünüyormuşsun gibi algıladım. Kusura bakma tekrardanTamam da konu sahibinin kan grubu AB mesele o
Bu normal zatenBenim kan grubum b
Çocuklarımın da kan grubu b
Eşimin 0 mesela.
Benim babamın da ehliyetinde farklı bir kan grubu yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam.Ya eskiden kan gruplari cok apir sapir yontemlerle bulunuyordu, bir fayansa bir damla kan damlatip seyreklesmesine gore grup belirleniyordu.
Babanizin da kesin boyledir (benim ilk testim de bu yontemle yapilmisti) ve yanlistir eminim.
Babanizla bir gun doktora gidin, kan tahlili alinirken doktora ya biz babamin kan grubunu bilmiyoruz deyin tahlili eklesin. Hic zor degil.