ya çünkü ekstrem konular bazıları. ekşiden twitterdan bazı dallama erkekler akıllarınca sosyolojik tespit yapmak için, bazı ergenler de eğlenmek için çok dadanıyor buraya. böyle konular çok açıyorlar. umarım fake konudur. çünkü 6 yıl beraber olunan bir kadını sevgilisi tanımaz mı? dediğim gibi benimki ilk başlarda benim hakkımda düşündüğü şeyleri hem beni tanıyınca zaten anlamıştı bir de görünce emin olmuş oldu. ha aynı mallığı yapsa ya da beni ilişkimiz boyunca tanımasaydı basardım tekmeyi.Siz çoğu konuya fake yazıyorsunuz neden
ha evet ona da bakıyorum. isimlere fotolara da bakıyorum. nedense avatar fotoğrafı da güven vermedi.Konu sahibi dün katılmış foruma belki ondandır
Sizin de yıllarca beyninize işlenen tabularınız varmış. Ne saçma şeyler ama yıllarca benzer inanışlar kazındı beynimize. Ve tabi o da yetişirken büyürken onun da beynine başka tabular kazındı. Siz şok olup ağladınız. Hatta düşünğrseniz o an siz de bedeninize benzer bir muamele yapmış oldunuz. Saçmaydı belki ama kendinizce haklıydınız o an şok olup ağlamakta. O da inandırılmış hisleriyle ani bir tepki verdi. Bence kaşınıza alın konuşun eğer seviyorsanız. Böyle bir şey için sizi yargılamayacaksa ve hatta sizi her şekilde her durumda sevececekse, yeniden düşünebilirsiniz tabi eğer seviyor ve iyi anlaştığınızı düşünüyor ve doğru insan olduğuna inanıyorsanız. Ve insanız hata da yapabiliriz o da bir hata yaptı ama pişmansa oturup karşılıklı konuşun derimErkek arkadaşımla cinselliği 6. senemizde yaşadık. Önceden hem ruhen kendimi hazır hissetmiyordum hem de büyüdüğüm çevreden dolayı o tabular sürekli zihnimdeydi. Birbirimizin ilk sevgilisiydik. İlişki yaşadığımızda kan gelmedi ilk olmasına rağmen. O an yıkıldım, yıllarca koruduğum o zar dediğimiz saçmalık kanamayınca deliler gibi ağladım. Nasıl olur da kanamaz, bunca yıl ben bir şey olur diye neden korktum o zaman diye diye yedim kendimi. Düşünün bisikletin selesinden dolayı zarar geleceğini düşünürdüm. Bu ne zır cahillikmiş. Şimdi düşünüyorum da nasıl düşüncelerle büyümüşüm, ne biçim fikirlerle doldurmuşlar kafamı. Annem hep derdi ki tuvalette peçeteyle silerken dikkatli ol ablan o hatayı yaptı derdi. Yaşım küçükken ne anlatmak istediğini de anlamıyordum zaten. Peçeteyle o zarın yırtıldığını düşünen bir anne..
O an kan gelmeyince de “Neden kanamadı, bir şey mi yaptın da bana söylemedim sen” dedi hemen kalktı sinirli bir şekilde. O şokla cevap bile vermeden ağlayarak gittim. Tüm iletişimimi kestim, hiç konuşmadan ayrılmış oldum. Yıllarca bir hatamı, bir yalanımı bile görmemiş duymamış insan bu. O an haddini bildirmediğim için hala çok pişmanım.
Bu olay üzerinden 6 ay geçti. Kendisi hala bir şekilde ulaşmaya çalışıyor. Kapıma kadar gelip sürprizler yapıyor affetmem için. Başka numaradan mesaj atmış “o an düşünemedim kendime çok kızıyorum sana güvenmez olur muyum çok çok hatalıyım“ yazmış. Annesi aradı geçen, bu olayı tabi ki bilmiyor. Barıştırmak istedi, reddettim kibarca. Yakın arkadaşım da içten içe herkes bir şüphe duyabilir normal dedi. Buna da ayrı şok oldum. İnsan gerçekten güveniyorsa nasıl şüphe duyabilir?
Bir yanım gerçekten o pişman, barışsam mı diyor. Diğer yanım bu kadar gurursuz olma kendine saygın yok mu senin diyor. Sizin fikirleriniz benim için değerli. Siz ne düşünüyorsunuz? Siz ne yapardınız?
Şikayet edin ama konuya yazınca sizde banlanırsınızya çünkü ekstrem konular bazıları. ekşiden twitterdan bazı dallama erkekler akıllarınca sosyolojik tespit yapmak için, bazı ergenler de eğlenmek için çok dadanıyor buraya. böyle konular çok açıyorlar. umarım fake konudur. çünkü 6 yıl beraber olunan bir kadını sevgilisi tanımaz mı? dediğim gibi benimki ilk başlarda benim hakkımda düşündüğü şeyleri hem beni tanıyınca zaten anlamıştı bir de görünce emin olmuş oldu. ha aynı mallığı yapsa ya da beni ilişkimiz boyunca tanımasaydı basardım tekmeyi.
bazı şeyler çok temelsiz, o yüzden güvenemedim çok konu sahibine.
böyle her fake konu tespit ettiğimde gerekçesini de yazacağım. mune de bana mesaj atmıştı, fake olduğunu düşünüyorsan şikayet et minvalinde. o yüzden ilk başta şikayet ettim sonra yorum yazdım. çünkü bazı sahte konulara sayfalarca yorum yapıyoruz konu sahibi kaçıyor, ergen eğlendirdiğimizle kalıyoruz.
Ay geliyor ya vallahi geliyor. Doktorun biri öyle bişey attı ortaya ama her insan her bünye farklı. İlk ilişkimde son derece rahattım, istekliydim hatta zevk aldım acı duymadım ama kanadım. Kanayası varsa kanıyor yani yapacak bişey yok.Normal bir sevisme olayında zaten kan gelmez.Zorlanma vs olursa belki olur.Ayrica ilk ilişki daha sonra olacak ilişkilerden farklıdır zaten aklı başında bir erkek beraber olduğu kadının ilk ilişkisi olup olmadığını anlar kana ihtiyaç yok.Erkek arkadaşınız cahil fakat sizin aile zir cahilmis.
en son banlanacağım galiba.Şikayet edin ama konuya yazınca sizde banlanırsınız
Açıkçası ben fake olduğunu düşünmüyorum. Olağandışı şeyler yok konuda, gayet düzgün bir üslupla derdini anlatmış konu sahibi.en son banlanacağım galiba.
Doktorun biri değil ki birçok farklı kaynakta böyle geçiyor. Çarşaf gibi gerili bir zar yok. Olsa olsa lastik toka, balon ağzı gibi falanAy geliyor ya vallahi geliyor. Doktorun biri öyle bişey attı ortaya ama her insan her bünye farklı. İlk ilişkimde son derece rahattım, istekliydim hatta zevk aldım acı duymadım ama kanadım. Kanayası varsa kanıyor yani yapacak bişey yok.
Konu sahibi size gelince, lütfen barışmayın. Olan olmuş, kendinizi kurtarmışsınız bu bozuk zihniyetten, bir daha o cendereye girmeyin.
Ay geliyor ya vallahi geliyor. Doktorun biri öyle bişey attı ortaya ama her insan her bünye farklı. İlk ilişkimde son derece rahattım, istekliydim hatta zevk aldım acı duymadım ama kanadım. Kanayası varsa kanıyor yani yapacak bişey yok.
Konu sahibi size gelince, lütfen barışmayın. Olan olmuş, kendinizi kurtarmışsınız bu bozuk zihniyetten, bir daha o cendereye girmeyin.
Hiç yaşanmamış bir konuyu buraya yazıp aldığım cevaplar benim ne işime yarayacak? Kimseye hakaret etmiyorum, dalga geçmiyorum, siyasi veya dini bir konu hele hiç değil. Lütfen fake diyerek konuyu saptırmayın. Fake olduğunu düşünenler şikayet edebilir veya yazmayabilir problem değil.
Diğer yazanlara çok teşekkür ederim, sayenizde kafamda daha da netleşiyor çok sağ olun.
Doktorun biri değil ki birçok farklı kaynakta böyle geçiyor. Çarşaf gibi gerili bir zar yok. Olsa olsa lastik toka, balon ağzı gibi falanYapısı normalden daha dar olanlarda rahat ve hazır olsalar bile bir miktar kanama olabiliyor deniyor zaten. Ki yukarida da kanama yaşamadıklarını söylemiş üyeler, ben de yaşamamıştım.
E tamam işte sizde olmamış bende oldu. Hatta benden bile rahat arkadaşımda öyle bir miktarDoktorun birinden haberim yok ayrıca benim tecrubemde o yönde oldu bakireydim ve kan gelmedi çünkü eşimi seviyordum gayet o günü bekliyordum istekliydim vs hiç kanama olmadı.
Normal bir sevisme olayında zaten kan gelmez.Zorlanma vs olursa belki olur.Ayrica ilk ilişki daha sonra olacak ilişkilerden farklıdır zaten aklı başında bir erkek beraber olduğu kadının ilk ilişkisi olup olmadığını anlar kana ihtiyaç yok.Erkek arkadaşınız cahil fakat sizin aile zir cahilmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?