Kan gelmediği için bana inanmadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de ilk evliligimde kan gelmedi
İlişkim falan da olmamıştı zaten küçük evlendim.
Aradan 1-2 yıl sonra eski eşim sordu neden kan gelmedi ki senden diye tövbe tövbe 2 yıl geçene kadar aklın neredeydi
Sizi dik durusunuzdan dolayı tebrik ederim.
Önünüze bakın zarın önemi olmadığını zaten fark etmissiniz bence ileride çok güzel ilişkiniz olur mutlu olursunuz hep böyle dik durun.
Sadece sizin başınıza gelmiyor hepimiz bir şekilde bunlari kıyısından köşesinden yaşıyoruz.
Yine burda okumuştum kan gelmedi diye doktor kontrolüne zorlanan kadınlar var.
Kadın önce kendi bedenine saygı duyacak

Siz çoğu konuya fake yazıyorsunuz neden
ya çünkü ekstrem konular bazıları. ekşiden twitterdan bazı dallama erkekler akıllarınca sosyolojik tespit yapmak için, bazı ergenler de eğlenmek için çok dadanıyor buraya. böyle konular çok açıyorlar. umarım fake konudur. çünkü 6 yıl beraber olunan bir kadını sevgilisi tanımaz mı? dediğim gibi benimki ilk başlarda benim hakkımda düşündüğü şeyleri hem beni tanıyınca zaten anlamıştı bir de görünce emin olmuş oldu. ha aynı mallığı yapsa ya da beni ilişkimiz boyunca tanımasaydı basardım tekmeyi.

bazı şeyler çok temelsiz, o yüzden güvenemedim çok konu sahibine.

böyle her fake konu tespit ettiğimde gerekçesini de yazacağım. mune de bana mesaj atmıştı, fake olduğunu düşünüyorsan şikayet et minvalinde. o yüzden ilk başta şikayet ettim sonra yorum yazdım. çünkü bazı sahte konulara sayfalarca yorum yapıyoruz konu sahibi kaçıyor, ergen eğlendirdiğimizle kalıyoruz.

Sizin de yıllarca beyninize işlenen tabularınız varmış. Ne saçma şeyler ama yıllarca benzer inanışlar kazındı beynimize. Ve tabi o da yetişirken büyürken onun da beynine başka tabular kazındı. Siz şok olup ağladınız. Hatta düşünğrseniz o an siz de bedeninize benzer bir muamele yapmış oldunuz. Saçmaydı belki ama kendinizce haklıydınız o an şok olup ağlamakta. O da inandırılmış hisleriyle ani bir tepki verdi. Bence kaşınıza alın konuşun eğer seviyorsanız. Böyle bir şey için sizi yargılamayacaksa ve hatta sizi her şekilde her durumda sevececekse, yeniden düşünebilirsiniz tabi eğer seviyor ve iyi anlaştığınızı düşünüyor ve doğru insan olduğuna inanıyorsanız. Ve insanız hata da yapabiliriz o da bir hata yaptı ama pişmansa oturup karşılıklı konuşun derim

Şikayet edin ama konuya yazınca sizde banlanırsınız

Ay geliyor ya vallahi geliyor. Doktorun biri öyle bişey attı ortaya ama her insan her bünye farklı. İlk ilişkimde son derece rahattım, istekliydim hatta zevk aldım acı duymadım ama kanadım. Kanayası varsa kanıyor yani yapacak bişey yok.

Konu sahibi size gelince, lütfen barışmayın. Olan olmuş, kendinizi kurtarmışsınız bu bozuk zihniyetten, bir daha o cendereye girmeyin.

Hiç yaşanmamış bir konuyu buraya yazıp aldığım cevaplar benim ne işime yarayacak? Kimseye hakaret etmiyorum, dalga geçmiyorum, siyasi veya dini bir konu hele hiç değil. Lütfen fake diyerek konuyu saptırmayın. Fake olduğunu düşünenler şikayet edebilir veya yazmayabilir problem değil.

Diğer yazanlara çok teşekkür ederim, sayenizde kafamda daha da netleşiyor çok sağ olun.

en son banlanacağım galiba.
Açıkçası ben fake olduğunu düşünmüyorum. Olağandışı şeyler yok konuda, gayet düzgün bir üslupla derdini anlatmış konu sahibi.
Ki ben kan gelmediği için karısını dr a götüren insanlar biliyorum, o yüzden fake olduğunu düşünmedim.

Doktorun biri değil ki birçok farklı kaynakta böyle geçiyor. Çarşaf gibi gerili bir zar yok. Olsa olsa lastik toka, balon ağzı gibi falan Yapısı normalden daha dar olanlarda rahat ve hazır olsalar bile bir miktar kanama olabiliyor deniyor zaten. Ki yukarida da kanama yaşamadıklarını söylemiş üyeler, ben de yaşamamıştım.

Doktorun birinden haberim yok ayrıca benim tecrubemde o yönde oldu bakireydim ve kan gelmedi çünkü eşimi seviyordum gayet o günü bekliyordum istekliydim vs hiç kanama olmadı.

Bu tarz konular genelde "sizce sevgilimi nasıl ikna edebilirim? Bacağına yapışıp yalvarsam mı yoksa birlikte doktora gidip muayene olmayı mı teklif etsem" şeklinde sonlanıyor.
Senelerce belli bir görüşte yaşamış, 6 senelik ilişkisini o görüş çerçevesinde sürdürmüş, hatta kan gelmedi diye oturup ağlamış bir insanın 10 dk sonra bir aydınlanma yaşayıp sevgilisini terk etmesinin şüphe uyandırması gayet normal.
Konu gerçekse tebrik ederim sizi ve tabii ki barışmayın böyle biriyle.

Bazı arkadaşlar zaten çok güzel açıklamış. Kızlık zarı dediğiniz şey lastik toka gibi bir şey ve %50 kadın ilk ilişkide de son ilişkide de KANAMAZ. Ben de ilk ilişkimde kanamadım üzerinden 12 yıl geçti ve hala kanamadım yani böyle saçma sapan mitlerin yaygınlığı inanılmaz bir şey gerçekten.

Yahu hadi mit falan beyniniz yıkandı da kendimi kamıtlayamadım diye ağladınız, o çok akıllı sevgiliniz nasıl tepki gösterdi onu anlamadım. Zaten belli ki yaşınız çok küçükken sevgili oldumuz. 6 yıldır birliktesiniz. Ne yapacaksınız? Onunla sevişmeyip başkalarıyla mı sevişecektiniz? Adamda çok zeka yok. Ben zeki olmayan adamla vakit kaybetmem bence dönmeyin.

Doktorun birinden haberim yok ayrıca benim tecrubemde o yönde oldu bakireydim ve kan gelmedi çünkü eşimi seviyordum gayet o günü bekliyordum istekliydim vs hiç kanama olmadı.
E tamam işte sizde olmamış bende oldu. Hatta benden bile rahat arkadaşımda öyle bir miktar
değil yatak yorgan batıracak kadar şiddetli bir kanama olmuş. 70 yaşındaki teyzemde de 16 yaşında evlendiğinde hiç kanama olmamış korkudan ölürken. Rahat olursan kanama olmaz diye bişey söz konusu değil diyorum. Rahat olursan da kanayabiliyorsun, rahat olmadığın halde de kanamayabiliyorsun. Tamamen kişiye özel fizyolojiyle alakalı bir durum.

Ne demek akli başinda erkek anlar ilk ilişkimi diye? Bu nasil iğrenç bir düşünce? Cehalet akan bir düşünce. Başkalarini itham etmeden önce kendi düşüncene bak.

Mesele anlayip anlamamasi değil. Mesele konu sahibini aldatmak ile itham etmesi, yalan atmak ile itham etmesi. Kan görmek isteyecek kadar cahil olmasi. Bekaret olayini abartmasi. Ah bu ülke değişirmi hiç bilmiyorum artik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…