Kan gelmediği için bana inanmadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ok sonuç olarak mutabıkız ki ilk ilişkide kan olup olmaması kişinin fizyoloji ve psikolojisine bağlı. Gençlerin bile hala kan araması sinirimi bozuyor

Keşke değişse ve bizlerde görebilsek. O kadar çok kadının canı yakılıyor ki bu sığ düşünce sayesinde. Geri aile evine yollananlar falan.
Neymiş illa kanayacakmış.

Konu sahibi sizi dik duruşunuz karşısında tebrik ediyorum.

Duruşunuz için tebrikler. Sığ düşünceli bir yaratıktan kurtulmuşsunuz. Sakın barışmayın.

İlk ilişkim eşimle evlendikten sonra oldu. Aşırı derecede gergindim. Eşim bu şekilde olmak zorunda değil dedikçe ben olsun diye üsteledim.

Çok gergin olduğum için de zor bir birleşme oldu ona rağmen kanamadı.

Derdin kavga etmek galiba hayır onca insan ne dediğimi anladı bir sen mi duyar kasmak için bu derece zorlandın.Benimle düzgün konuş kendi dusuncene bak falan bi sakin ol öyle karşında babanın uşağı yok lafına sözüne dikkat et.Ben ne dediğimi gayet iyi biliyorum hadi bak isine

Bende zar mad yoktu. Sorsaydı sanırım deliye dönerdim. Bununla barışırsan ömür boyu bu lafı duyacaksın .

Katılıyorum, ben çok rahattım mesela, ama baya kanamam olmuştu.

Allah'ın krosu. Barışma şu ayı ile. '' Beni koca bir zar olarak görmeyen birini bulup çok mutlu olacağım. '' de. Bunun şoku ile o kafasını kullanır, bütün kadınlara iyilik yapmış olursun. Barışma, akıllanmak zorunda kalsın. Barışma ki azalarak tükensinler.

6 yıllık ilişki de sana güvenmeyen,
Sana olan sevgisini, tüm yaşanmışlıkları saçma toplum baskısına kurban eden,
En önemlisi de ilk birlikteliğini egoları yüzünden sana travma olarak hatırlatacak olan o adamla tabi ki barışma…
Seni o halde hiç umursamadan bırakıp gitmesi bile evlendiğinde yaşayacağın bencilliklerin kanıtı.

adam o kadar aglamaya belkide türk filmlerinde ki sahneler geldi aklina, senden önce oldu bile diyeveksiniz falan sandi heralde
o kadar zar kafaliymis madem sevgiliniz nikahi basmadan sizinlede sevismeseymis.

Neden o kadar çok ağladıginızi anlamadım kan gelse ne gelmesene kendinizi kanlami ispatlayacaktiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…