Ok sonuç olarak mutabıkız ki ilk ilişkide kan olup olmaması kişinin fizyoloji ve psikolojisine bağlı. Gençlerin bile hala kan araması sinirimi bozuyorE tamam işte sizde olmamış bende oldu. Hatta benden bile rahat arkadaşımda öyle bir miktar
değil yatak yorgan batıracak kadar şiddetli bir kanama olmuş. 70 yaşındaki teyzemde de 16 yaşında evlendiğinde hiç kanama olmamış korkudan ölürken. Rahat olursan kanama olmaz diye bişey söz konusu değil diyorum. Rahat olursan da kanayabiliyorsun, rahat olmadığın halde de kanamayabiliyorsun. Tamamen kişiye özel fizyolojiyle alakalı bir durum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kan gelmediği için bana inanmadı.
- Konu Sahibi Nil-
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bakire bekaret kızlık zarı kızlık zarı ayrılık
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Ağustos 2016
- 258
- 219
- 103
Keşke değişse ve bizlerde görebilsek. O kadar çok kadının canı yakılıyor ki bu sığ düşünce sayesinde. Geri aile evine yollananlar falan.Ne demek akli başinda erkek anlar ilk ilişkimi diye? Bu nasil iğrenç bir düşünce? Cehalet akan bir düşünce. Başkalarini itham etmeden önce kendi düşüncene bak.
Mesele anlayip anlamamasi değil. Mesele konu sahibini aldatmak ile itham etmesi, yalan atmak ile itham etmesi. Kan görmek isteyecek kadar cahil olmasi. Bekaret olayini abartmasi. Ah bu ülke değişirmi hiç bilmiyorum artik.
Neymiş illa kanayacakmış.
Konu sahibi sizi dik duruşunuz karşısında tebrik ediyorum.
- 11 Aralık 2018
- 40.375
- 250.790
- 598
Fizyoloji konusunda mutabıkız psikoloji konusunda değiliz.Ok sonuç olarak mutabıkız ki ilk ilişkide kan olup olmaması kişinin fizyoloji ve psikolojisine bağlı. Gençlerin bile hala kan araması sinirimi bozuyor
- 29 Ağustos 2014
- 4.841
- 16.924
- 408
- 33
Duruşunuz için tebrikler. Sığ düşünceli bir yaratıktan kurtulmuşsunuz. Sakın barışmayın.
İlk ilişkim eşimle evlendikten sonra oldu. Aşırı derecede gergindim. Eşim bu şekilde olmak zorunda değil dedikçe ben olsun diye üsteledim.
Çok gergin olduğum için de zor bir birleşme oldu ona rağmen kanamadı.
İlk ilişkim eşimle evlendikten sonra oldu. Aşırı derecede gergindim. Eşim bu şekilde olmak zorunda değil dedikçe ben olsun diye üsteledim.
Çok gergin olduğum için de zor bir birleşme oldu ona rağmen kanamadı.
- 24 Mayıs 2020
- 3.922
- 13.573
- 138
Derdin kavga etmek galiba hayır onca insan ne dediğimi anladı bir sen mi duyar kasmak için bu derece zorlandın.Benimle düzgün konuş kendi dusuncene bak falan bi sakin ol öyle karşında babanın uşağı yok lafına sözüne dikkat et.Ben ne dediğimi gayet iyi biliyorum hadi bak isineNe demek akli başinda erkek anlar ilk ilişkimi diye? Bu nasil iğrenç bir düşünce? Cehalet akan bir düşünce. Başkalarini itham etmeden önce kendi düşüncene bak.
Mesele anlayip anlamamasi değil. Mesele konu sahibini aldatmak ile itham etmesi, yalan atmak ile itham etmesi. Kan görmek isteyecek kadar cahil olmasi. Bekaret olayini abartmasi. Ah bu ülke değişirmi hiç bilmiyorum artik.
- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Katılıyorum, ben çok rahattım mesela, ama baya kanamam olmuştu.E tamam işte sizde olmamış bende oldu. Hatta benden bile rahat arkadaşımda öyle bir miktar
değil yatak yorgan batıracak kadar şiddetli bir kanama olmuş. 70 yaşındaki teyzemde de 16 yaşında evlendiğinde hiç kanama olmamış korkudan ölürken. Rahat olursan kanama olmaz diye bişey söz konusu değil diyorum. Rahat olursan da kanayabiliyorsun, rahat olmadığın halde de kanamayabiliyorsun. Tamamen kişiye özel fizyolojiyle alakalı bir durum.
- 19 Mayıs 2020
- 46.548
- 208.626
- 548
- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.203
- 498
6 yıllık ilişki de sana güvenmeyen,
Sana olan sevgisini, tüm yaşanmışlıkları saçma toplum baskısına kurban eden,
En önemlisi de ilk birlikteliğini egoları yüzünden sana travma olarak hatırlatacak olan o adamla tabi ki barışma…
Seni o halde hiç umursamadan bırakıp gitmesi bile evlendiğinde yaşayacağın bencilliklerin kanıtı.
Sana olan sevgisini, tüm yaşanmışlıkları saçma toplum baskısına kurban eden,
En önemlisi de ilk birlikteliğini egoları yüzünden sana travma olarak hatırlatacak olan o adamla tabi ki barışma…
Seni o halde hiç umursamadan bırakıp gitmesi bile evlendiğinde yaşayacağın bencilliklerin kanıtı.
- 17 Aralık 2015
- 26.599
- 48.494
- 598
- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
- 158
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
Neden o kadar çok ağladıginızi anlamadım kan gelse ne gelmesene kendinizi kanlami ispatlayacaktinizErkek arkadaşımla cinselliği 6. senemizde yaşadık. Önceden hem ruhen kendimi hazır hissetmiyordum hem de büyüdüğüm çevreden dolayı o tabular sürekli zihnimdeydi. Birbirimizin ilk sevgilisiydik. İlişki yaşadığımızda kan gelmedi ilk olmasına rağmen. O an yıkıldım, yıllarca koruduğum o zar dediğimiz saçmalık kanamayınca deliler gibi ağladım. Nasıl olur da kanamaz, bunca yıl ben bir şey olur diye neden korktum o zaman diye diye yedim kendimi. Düşünün bisikletin selesinden dolayı zarar geleceğini düşünürdüm. Bu ne zır cahillikmiş. Şimdi düşünüyorum da nasıl düşüncelerle büyümüşüm, ne biçim fikirlerle doldurmuşlar kafamı. Annem hep derdi ki tuvalette peçeteyle silerken dikkatli ol ablan o hatayı yaptı derdi. Yaşım küçükken ne anlatmak istediğini de anlamıyordum zaten. Peçeteyle o zarın yırtıldığını düşünen bir anne..
O an kan gelmeyince de “Neden kanamadı, bir şey mi yaptın da bana söylemedim sen” dedi hemen kalktı sinirli bir şekilde. O şokla cevap bile vermeden ağlayarak gittim. Tüm iletişimimi kestim, hiç konuşmadan ayrılmış oldum. Yıllarca bir hatamı, bir yalanımı bile görmemiş duymamış insan bu. O an haddini bildirmediğim için hala çok pişmanım.
Bu olay üzerinden 6 ay geçti. Kendisi hala bir şekilde ulaşmaya çalışıyor. Kapıma kadar gelip sürprizler yapıyor affetmem için. Başka numaradan mesaj atmış “o an düşünemedim kendime çok kızıyorum sana güvenmez olur muyum çok çok hatalıyım“ yazmış. Annesi aradı geçen, bu olayı tabi ki bilmiyor. Barıştırmak istedi, reddettim kibarca. Yakın arkadaşım da içten içe herkes bir şüphe duyabilir normal dedi. Buna da ayrı şok oldum. İnsan gerçekten güveniyorsa nasıl şüphe duyabilir?
Bir yanım gerçekten o pişman, barışsam mı diyor. Diğer yanım bu kadar gurursuz olma kendine saygın yok mu senin diyor. Sizin fikirleriniz benim için değerli. Siz ne düşünüyorsunuz? Siz ne yapardınız?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.