Onkoloji - Kanser ve Türevleri Kan degerlerinde sorun ? Acaba ?

Derin__Su

derin sular
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
5.298
122
Merhabalar,
Kan degerleri normalinden daha düsük,misal deger 90 ile 130 olmasi gerekirken 60 gibi..
Beyaz kandada azalma var..
Ellerde kirmizi ufak ufak noktalar.. halsizlik. sürekli hastalanma..

Kan degerleri olmasi gerektigindan düsük cikti (suan bilinen sadece bu) bu basli basina kanser belirtisi midir ?
Doktora git ögren demeyin, randevu alindi bekleniyor, danismak istedim..
üstelik diger muayene icin tavsiyeler arasinda onkoloji bölümüde var..
bu durumla karsilasananiz varmi?

kesinlikle en kisa surede hemotologa gorun,sakin vakit kaybetme gun falan bekleme baska yerleri dene, akla kotuyu getirmemek lazim tabi ki kanla kendini gosteriyor en basit enfeksiyonlar bile,bende ayni belirtilerle gittim arti olarak bende heryerimin morarmasi vardi sortumun lastigi bile belimi morartmisti,3 4 gunluk bir evreyle hemen bir universte hastanesinin hemotoloji bolumune attik kendimizi,brusella diye bir hastalik varmis ondan suphelendiler losemiyle benzer etkiler gosteriyor fakat tehlikeli bir sey degil o kadar,ilik ve kan alindik,ne yazikki ben talihsiz ciktim losemiymisim,erken teshis hayat kurtardi.kan degerlerindeki bozukluklar sakaya gelmez ertelemeye de,idrar yolu enfeksiyonu falan olmus olabilirsin basit bir sey olabilir,bagirsak kurdu bile ama bir sorun olmadan kan degerleri oynamaz.muhtemelen basit bir enfeksiyondur ama erteleme lutfen.

Sükür temiz cikti,sanada acil sifalar dilerim arkadasim, umarim yüksek moralle daha iyisindir?
Bu durumda olan herkese sabir diliyorum..

X