Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba adetin geçmesine gerek yok testte çıkmış gidip kan ver zaten senden tekrarlamani isterler 2 gün arayla tekrarlarsin canmKan da değer düşük mü çıkar daha da koyulaşmasın mı beklemeliyim? Adetime 4 gün var
Canm değerin 30 bile çıksa senin için bir umut korkma zaten yeni yani inşallah Allah gönlüne göre verirİnşaallah çıkar canım yarın vermeyi düşünüyorum ama iyice koyulaşmalı mı net çıkması için o yüzden de vazgeçiyorum
Amin cümlemizin Rabbim gönlüne göre versin canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattınCanm değerin 30 bile çıksa senin için bir umut korkma zaten yeni yani inşallah Allah gönlüne göre verir
İnşallah hamileyim ben benimde olmuyordu seni iyi anlıyorum senin icin çok dua edeceğim İnşallah vardir bebeğinAmin cümlemizin Rabbim gönlüne göre versin canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın
Sağolasın canım bi abimiz bi ablamız var bir tane de ortancamız olsun istiyoruz inşallah olursa çok güzel olur hayırlısı olsun inşallahİnşallah hamileyim ben benimde olmuyordu seni iyi anlıyorum senin icin çok dua edeceğim İnşallah vardir bebeğin
Benim boyleydi ve ben cok yanilmis bi insandim bu sonuca karsilik bile test yapmaya cok korkmustum nasilsa yine negatif dedim kan verdim gecikmede yoktu cunku 230 cikmisti seninde varsa eger 50-100 arasidirİnşaallah çıkar canım yarın vermeyi düşünüyorum ama iyice koyulaşmalı mı net çıkması için o yüzden de vazgeçiyorum
Hayırlı olsun Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rica etsem kaset testlerden ortadakinin adı nedir acaba ? Diğerlerinden daha hassas duruyor oKan da değer düşük mü çıkar daha da koyulaşmasın mı beklemeliyim? Adetime 4 gün var
Canım senin ki çok net benim ki çok değil beklesem iyi olacak boş yere ümitlenmek istemiyorum kimyasal geçirip durdum zatenBenim boyleydi ve ben cok yanilmis bi insandim bu sonuca karsilik bile test yapmaya cok korkmustum nasilsa yine negatif dedim kan verdim gecikmede yoktu cunku 230 cikmisti seninde varsa eger 50-100 arasidir
Artimed o ve dünden bu yana 4 ya da 5 kez yaptım ondan hep net verdi sonuç tabi doğruluğunu henüz bilmiyorumHayırlı olsun Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rica etsem kaset testlerden ortadakinin adı nedir acaba ? Diğerlerinden daha hassas duruyor o
İnşaallah canım varsa tabiHayırlı olsun Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rica etsem kaset testlerden ortadakinin adı nedir acaba ? Diğerlerinden daha hassas duruyor o
İste ben de cok olumsuz tecrube edindigimden buna bile inanmadim kesin dedim testler beni kandiriyorCanım senin ki çok net benim ki çok değil beklesem iyi olacak boş yere ümitlenmek istemiyorum kimyasal geçirip durdum zaten
Artimed o ve dünden bu yana 4 ya da 5 kez yaptım ondan hep net verdi sonuç tabi doğruluğunu henüz bilmiyorum
[ Teşekkür ederim sizin bariz var hayırlı olsun
İnşaallah canım böyle olup adet olan da oluyor bende öyle olmuştu tabi bu kadar net çıkmamıştı ama yine de belki adet olurum yine hayal kırıklığına uğramak istemiyorum beklesem iyi olurİste ben de cok olumsuz tecrube edindigimden buna bile inanmadim kesin dedim testler beni kandiriyor
Seninde net gozukuyor eger p.tesi beklemek istiyorsan bekle canim nasil icine siniyorsa
İnsallah vardir
Kaset testimiz aynıymışArtimed o ve dünden bu yana 4 ya da 5 kez yaptım ondan hep net verdi sonuç tabi doğruluğunu henüz bilmiyorum
Ben geçen aylar hep farklı testler yapmıştım ama sonuç kimyasal oluyordu bu ay artimed ve prodoctor ile yaptım o iki tane küçük kasetler de farklı markalar dedim onda da çıkar varsa diye yaptımKaset testimiz aynıymış
Ben artmedde hic pozitif yalanci pozitif bile gormemis biriydim
Herkes oyle diyor hatta benim mor kapakli testim awox onda bile asla yalanci cizgi gormemistim
Kasık ağrıların oldu mu hiç senin canımKaset testimiz aynıymış
Ben artmedde hic pozitif yalanci pozitif bile gormemis biriydim
Herkes oyle diyor hatta benim mor kapakli testim awox onda bile asla yalanci cizgi gormemistim
Şimdi yeni yapayım dedim hala net sankiİste ben de cok olumsuz tecrube edindigimden buna bile inanmadim kesin dedim testler beni kandiriyor
Seninde net gozukuyor eger p.tesi beklemek istiyorsan bekle canim nasil icine siniyorsa
İnsallah vardir