Kan Değerim Düşük mü?

Korkmali miyim ?

• Korkma hamilesin

OY: 1 100,0%
  • Kimyasal gebelik olabilir

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
Canim oncelikle hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin yavrunu. Sende ne gibi belirtiler var acaba sadece kasiklarinda mi agrilar mevcut?

Allah razı olsun inşallah.Rabbim isteyen herkese sağlikli bebişler nasip etsin.

Ben ilk uyku duzensizligiyle farkettim ya çok uyuyor ya hic uyuyamiyordum.Istah degisikligim vardi cok yiyordum.Ara ara baş agrim oldu ve göğüslerim çok aciyordu.Son bir kac gundur kasık agrim da eklenmiş oldu.Kanda değer cikmadan once kasiklarimda agri yoktu simdilerde başladi.Doktorda yerlesme agrisi cok normal dedi.

Canim yeni hamile olarak bana lutfen bir akil verir misin. Sana kisaca durumumu anlatayim bende kasik agrisi cok fazla var bir ara asiri gaz sancisi vardi arada birde goguslerimde sisizlanmalar birde beyaz akintim mevcut dun adet olmam gerekiyordu olmadim normalde 1 gun eeken bile olabiliyorum geciktigi hic olmamisti sence umutlanmalimiyim

Bak ben onu unutmuşum bende çok fazla da gaz oluyordu.Ama artik azaldi gibi.
Bence kesinlikle umutlanmalisin.Hemen hemen benim belirtilerimi yaşıyorsun.Adetin 5 gun gectikten sonra test yapabilirsin.Gerçi ben ilk o zaman yapip negatif sonuc almistim.10.gunde net sonuc almistim.Eger beklemek istemiyorum dersen kan verebilirsin.
Allah gönlüne gore versin canım istiyorsan inşallah sende hamilesindir.

Cok istiyorum canim ama test yapmaya cesaret edemiyorum

Cok istiyorum canim ama test yapmaya cesaret edemiyorum
O zaman bir kaç gün daha bekle canım.
Ben beklemediğim anda aldim haberi.
Allah sana da nasip etsin insallah dua edeceğim senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…