2 ye katlaması lazım canım sonuç çıkınca yazSabahtan kan verdim sonucunu bekliyorum kaç olmuş olmasi lazim ki gebeligimin saglikli baslamis oldugunu bilebileyim
Sonucum 114.9 çikti doktoru bekliyorum sizce nasıl?2 ye katlaması lazım canım sonuç çıkınca yaz
Bence artmış iyi yaniHatueL
hayırlı olsun sonuc gayt guzel
3 kat artmış çok güzel sonucunuz inşallah böyle devam eder
İlk mesajı okudum kimyasal olabilir diyecektim ki artık çok güzel, Allah kavuştursun inşallah.
Doktor ne dedi canım geç döllenme dir insallah iciini ferah tutİnşallah dediğin gibi olur.Allah razı olsun.Ben nedense hala korkuyorum.
Doktor sağlikli şekilde artıyor değerin bir kaç gün daha takip edip gebeliğin tam oluşup oluşmadigini goreceğiz dediDoktor ne dedi canım geç döllenme dir insallah iciini ferah tut
Bu süreçte dua et canım ve içini ferah tut sen ne kadar iyi olursan iyi düşünürsen o kadar güzel gelişir insallah Rabbim sağlıkli bir gebelik nasip etsin inşallahDoktor sağlikli şekilde artıyor değerin bir kaç gün daha takip edip gebeliğin tam oluşup oluşmadigini goreceğiz dedi
Bu süreçte dua et canım ve içini ferah tut sen ne kadar iyi olursan iyi düşünürsen o kadar güzel gelişir insallah Rabbim sağlıkli bir gebelik nasip etsin inşallah
Gec dollenme olabilir. Benim gecikmemin 1. gunu 14, sonra sirasiyla 59, 154 diye devam etti. En son 154 ciktiktiktan 5-6 gün sonra tekrar baktirdik, 1700'lerdeydi. Ates ölçümü yaptığım için geç yumurtladigimi zaten biliyordum. O yüzden kafam rahatti. Sen de o yüzden kafana takma sakın.
Canim oncelikle hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin yavrunu. Sende ne gibi belirtiler var acaba sadece kasiklarinda mi agrilar mevcut?Inşallah benimde öyle olur ve kese oluşup bebeğim yerleşir.
Çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?