Kan Aldırmaktan Korkuyorum

Ben korkmam ama babam ve erkek kardeşim çok korkuyor kan aldırmaktan,iğneden hatta doktora gitmekten çok korkuyorlar ama mecbur gidiyorlar en çok da dişten diş çektirmekten çok korkuyorlar.

Ben de inanılmaz korkuyordum. Üstüne Hastanede staja gittim. Başkalarından kan alınırken izleye izleye alıştım sanırım. En son gittiğimde kafamı çevirip hiç bakmadım. Oldu bitti. Eğer kan alınırken izlerseniz daha fazla gerilirsiniz rahat olmaya çalışın

Allah aşkına alabilseler bir de kaç gün geçti 31 ocakta verdim kanı hala ağrıyor kolum

Eklentiler

• EFA5EF7F-AD82-4557-98D3-EB33A8A97760.jpeg
    25,9 KB · Görüntüleme: 39
Kan verirken o tarafa bakmayın kan tutuyor bazı insanları.İğne veya acı korkunuz varsa merak etmeyin bittiğini hissetmezsiniz bile acımıyor.Zaten daha önce vermişsiniz sorun daha çok sizi kan tutuyor gibi.Bazı insanlar öyleler gerçekten benim bir arkadaşım da bakamaz kan kelimesi fazla söylenince bile rahatsız olur.O tarafa bakmayın hatta kulaklığınızı götürün telefondan sevdiğiniz bir müziği açın dinleyin veya video izleyin daha rahat hissedeceğinizi düşünüyorum.Kan alma işine odaklanmamış olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…