****Kamu Yönetimi****

ben 11 ay çağrı merkezi 2 yılımı bankada yedim yaşlandım resmen bu yıllarda.umarım memuriyet mutlu eder beni.

evet özel sektör tütekiyor insanı ve her an risktesin...

destina82 sorumu cevapladığın için teşekkürler bende vekil öğretmenliğe başvurcaktım ama benim yasadıgım sehirde son tarih 3 eylülmüs çok üzüldüm
:KK43:

son tarih yok bağcılar ve güngçren ilçelerde halen açık vardır diğer ilçelerde aynıdır muhtemelen

sonunda istediğim koşullarda bir iş bulabildim bi şirketin insan kaynakları bölümünde staja başladım...
parasız çalışmak beni demorolize etsede deneyimsiz biryere gelemeyeceğimi biliyorum....

canım bende kamu mezunuyum örgün öğretim ..şuan özel bir şirkette çalışıyorum ..konumum ve aldıgım maaşta gayet iyi fakat özel sektör çok yorucu ..özelliklede bir bayan için hem özel sektör hem turizm sektörü oldugu için çok zor bu sebepten kpss hazırlandım hem çalışıp hemde kursa gittim akşamları ..90 puan aldım atamaları bekliyorum gerci 2 yıl önceki kpss dende iyi bir puan almıştım ama ...ben torpille olduguna inanıyorum bu işlerin ..oyuzden hem iyi puan alıp hem torpil bulman gerektigini düşünüyorum.ama bana sorarsan kesinlikle devlet te bir işe gir derim ..kolay gelsin ...

ya arkadaşlar bende kamuyönetimi mezunu olarak hala iş arıyorum.inanılır gibi değil ama gerçek.2007 mezunuyum.6 ay vekil öğretmenlik yaptım tanıdık satesinde.şimdi banka sınavlarına giriyorum ama ordada torpil işliyo.sınavı geçiyorum ama mülakatta eleniyorum.nasıl iş bulacağımı bilmiyorum.geçen gün bir dersaneye gittim görüşmeye halkla ilişkiler bölümünde çalışmak için.kurucuyla görüştüm sana burda yazık olur o kadar okumuşsun dedi.burda aldığın eğitimle alakalı bir iş yok dedi.halkla ilişkiler burda bir nevi misafir ağırlamak gibi bir iş dedi.zaten çalışma günleride bana uymuyor.hafta içi herhangi bir gün tatil yapılıyor.hafta sonları çalışıyorsun.yani hala kafama uygun bir iş bulamadım.

boncuk senin yaşadığını bende çok yaşadım malesef o kadar okuyoruz çabalıyoruz biyere gelmek için emeklerimiz umarm boşa çıkmaz...
insan kaynaklarında staja başladım bende ortam çok güzel çok şey öğreniyorum gerçekten....
ama türkiyede yaşıyoruz ve staj yaptığım için bi gelirim yok bu canımı çok sıkıyor...
tek umudum staj sonunda inş kalıcı olurum...

kamu yönetimi okuyanlar ve mezunları bekliyorum arkadaşlar....

bende evde oğluma bakıyorum çalışmıyorum daha öncede çok alakasız ama autocad kullanıyorum teknik ressamlık yaptım

allah bağışlasın oğlunu güle güle büyüt...bende oracle diye bi program öğreniorm inş işime yarar ilerde...

merhaba arkadaşlar bende kamu yönetimi(aöf) 4.sınıf öğrencisiyim.şu zamana kadar işsizdim bundan sonrada öyle olacak sanıyorum.her yerde torpil geçiyor ve malesef bizim ankara da dayımız yok...
Ne hayallerle girdik öss'ye.Hayat insana her istediğini vermiyor.birtakım sorumlardan dolayı aöf yazmak zorunda kaldım.Bu bölümü kaymakamlık için istemiştim ama öğrendim ki bu güne kadar hiç aöf'li kaymakam olamamış.ilk hayal kırıklığından sonra özel sektöre yöneldim ama nerde... her yerde torpil,daha üniversite mezunu olmadığım için iş bulamıyorum diyerek avutuyorum kendimi.son umudum vekil öğretmenlik o da ne kadar sürer bilmem... :a015:

canııım benim Ankarada dayım varda noluyor hemde 2 dayım var tbmm de ama işsizim :))))))

Ankara dedikte aklıma memleketim geldi.Çok özledim,keşke Ankara da olsam şimdi...
Öfff... hem ne bileyim ya üzülmesin kimse Allah büyük şu krizi atlatalım,buluruz bir iş.:1rolleyes:

merhabalar bu topiği gördüm o kadar sevindim ki anlatamam.ve şu 4 sayfada yazılanları okurken ne kadar ortak yönümüz olduğunu gördüm..aynı kaderi paylaşıyoruz.. ben yerel yönetim mezunu kamu yönetim 4 . sınıf öğrencisiyim..kpss önlisans düzeyinde girdim ve malesef 67 aldım ...stajımı da belediyede yapmıştım ...8 ay da özel sektörde çalıştım fakat sadece boş zamanımı değerlendirmek için..ben kendi alanımla ilgili çalışmak kendimi geliştirmek istiyorum..en azından dediğiniz gibi vekil öğretmenlik aklıma yattı..ama onda da torpil faktörü vardır sanıyorum...
özel sektör de hiç severek yapamadım önmuhasebe olarak çalıştım.ben önmuhasebe yapmak için okumadım ki ...neyse içimi döktüm biraz hepimiz aynı dertten muzdaribiz...

bize akıl verebilecek büyüklerimizi memurlarımızın yorumlarını bekliyoruz bu tupiği açan arkadaşıma da teşekkr ederim..

ya arkadaşlar bende kamuyönetimi mezunu olarak hala iş arıyorum.inanılır gibi değil ama gerçek.2007 mezunuyum.6 ay vekil öğretmenlik yaptım tanıdık satesinde.şimdi banka sınavlarına giriyorum ama ordada torpil işliyo.sınavı geçiyorum ama mülakatta eleniyorum.nasıl iş bulacağımı bilmiyorum.geçen gün bir dersaneye gittim görüşmeye halkla ilişkiler bölümünde çalışmak için.kurucuyla görüştüm sana burda yazık olur o kadar okumuşsun dedi.burda aldığın eğitimle alakalı bir iş yok dedi.halkla ilişkiler burda bir nevi misafir ağırlamak gibi bir iş dedi.zaten çalışma günleride bana uymuyor.hafta içi herhangi bir gün tatil yapılıyor.hafta sonları çalışıyorsun.yani hala kafama uygun bir iş bulamadım.

canım ben bi dershanede 1.5 yıl çalıştım öle misafir ağırlamakla alakalı değil demekki o kurucu onun için alcakmış eleman tatilleri pazartesileri oluyo ve bu işi yapmak için gerçekten en başta çoçukları sevmek gerekiyo ben 1,5 yıl dayanabildim ve artık kendi alanımda çalışmak istiyorum.galiba kendi alanında çalışan çok az kişi var be ben onlardan biri değilimsenağlama:Saruboceq:

kamu yönetimi mezunuyum ama bir turizm şirketinde finansçıyım .Allah herkesin gönlüne göre versinn ne diyeyim çok zor.. kpss dende bir sonuç çıkmıyor iyi puanlar almama ragmen olmuyor işte şans.

Son düzenleyen: Moderatör:
X