• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kamu yonetimi turkiye ekonomisi

Dogru soyluyosunda arkadasim su turkiye ekonomisi varya 10 derse bedel ya aofun kendi kitabindan calisiyorum uniteler cokkkk uzun yaaa sykiyo insani derse oturmak ayri dert calismasi ayri.allah kimsenin emegini bosa cikarmasin.

Kamu maliyesi dedigin maliye politikasimi?eger oysa ben 90 aldim taktigi vereyim sana canim 2005 yilindan bu zamana kadar olan cikmis sorulari ezberlemen yeterli.tuekiye ekonomisinden ise 7,8,9,10,12 unitelerden soru cevap seklinde cikardim.saati siz verin kizlar ben uyarim.basarili olabilmek icin nasil calistin antalyayse?gecen senedende bilgin vardir heralde.bide bu ara sinavda cikan komsu ulkeler varya ben oralara bakmadim bile cografya soracak deil ya diye dusundum ama yanilmisim bide dikkat edersiniz unitelerin ilk baslarindan daha cok soru geliyo,siz ne dusunuyorsunuz?
Cnm cok tesekkur ederim dogru yaaa kamu maliyesi degil maliye politikasi bana bak yaaaa derslerdende bi haber olmusum ayni senin gibi yapiyorum cnm bende ozaman cok tesekkur ederim mucksss :)))))

Bende 4. sınıfım murat açıköretim in yardımcı kitaplarından çalıştım ama malesef sorular sanki çok farklıydı benimle aynı sorunu yaşayan var mı yani yardımcı kitapla farklımı oluyo yanlıi bi yolda mıyım

Yanlis degilde ana kitaba gore eksikleri var.en akillica yapilacak olan ana kitaptan calismak.

kizlar ana kitap bana biraz agir geliyor kafa dolduran cok fazla bos seyler var bende murat yayinlarindan caLISIYOrum ayni zamanda karacan akademinin testlerini ve gecmis yil testlerini cozuyorum yetiyor aslinda testler daha verimli oluyor once konuyu okuyup onemli noktalari not aliyorum onlara sikica calisip bol bol test cozuyorum ise yariyor tatlislar gecmis 5 senenin sorularina bir goz atin isterseniz ....

Unitelerin 8.10.11.12.13.14.unitelerden bolca soru cikardim bugun 7.uniteden eksiklerim var onlari tamamliycam insllh boylece calismaya devam etcez.buradanda sorular yazacagim insllh.cepten zor oluyo arkadaslar bilgisayarim gelince cikardigim sorulari sizinle paylasmak istitoeum (turkiye ekonomisi)

Unitelerin 8.10.11.12.13.14.unitelerden bolca soru cikardim bugun 7.uniteden eksiklerim var onlari tamamliycam insllh boylece calismaya devam etcez.buradanda sorular yazacagim insllh.cepten zor oluyo arkadaslar bilgisayarim gelince cikardigim sorulari sizinle paylasmak istitoeum (turkiye ekonomisi)[/QUOTE

merhaba canim eger vakit bulabilrde sorulari burada bizimle paylasabilirsen bende cok sevinirim cnm insallah geceriz su siniflari da bu sene biter yaaaa....:18::18::18::18::18:

Sorularrrr cevaplarrrrr
1.asar vergisi
2.ortodoks,siklarin hepsi
3.heteredoks siklarin hepsi
4.optimum nufus
5.tarim ulastirma
6.bilesik(sentetik)endeks
7.tahkim kurulu 1
8.gini katsayisi
9.konversiyon
10.1858 arazi kanunnamesi nadasa birkilan top.
11.ihracat brezilya
12.karayollari bayindirlik
13.uretim yolu
14.genel butce yerel yonetimler
15.ic borclar cevap maliye
16.merkez bankasi temel yetkileri
17.demir yollari hiz ve kalite eksikligi
18.sdr altin doviz
19.net hata noksan
20.dpt deflator
21.gini katsayisi 3 sikkin hepsi
22.tefe
23.yonetim ve planlama araci

24.gelir dagilimi bozuklugu %40 ve %10 olan siklar
25.devletcilikle ilgili bir soru vardi tam hatirlamiyorum,ekstra soru hatirlayan olursa yazsin lutfen tabi ben su anda mezuuunummmmda mezunuuummmm.

Back