- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
- Konu Sahibi Missfearless
Merhaba, ben öyp araştırma görevlisiyim sanırım siz de akademisyensiniz. Atamamın yapıldığı ile bebekle uçup (3-4 aylıktı sanırım) Pazartesi göreve başladım. Bölüm başkanımı bilgilendirmiştim işlemler için cumaya kadar kal demişti. O yüzden cumaya kadar kaldım. Hoş minicik bebekle karın ortasında görünce hemen dönün dedi ancak otel ve uçak biletlerini ayarlamıştık. Pazartesi gittiğimde hemen kalan yıllık izinlerimden ayın 15ine gelecek şekilde önce yıllık izin yazdım (maaş iadesi yapmamak ve o işlemler için tekrar gelmemek için) ardından ücretsiz iznimi son gününe kadar kullanacak şekilde ücretsiz izin yazımı verdim. İstediğimiz zaman ücretsiz izni bozup göreve başlayabiliyoruz. Ben işlemlerim için 5gün kaldım ancak bölüm başkanının dönebilirsiniz demesini düşünürsek hemen ertesi gün ayrılabilirsiniz. İnisiyatif aslında.ben de aynı durumdayım.
1 ay kadar sonra atamam yapılacak başka kuruma. ama ben doğum izninde olduğumdan tebliğ edilmeyecekmiş. iznim bitince edilecek ve ilişik kesip yeni görev yerime gideceğim.
sonra ücretsiz izin yazacağım.
göreve başladığımız gün ücretsiz izne ayrılabiliyor muyuz?