- 6 Aralık 2017
- 240
- 526
- 23
- Konu Sahibi Missfearless
Herkese merhaba.... yaklaşık 7 aylık hamileyim... Allah izin verirse kasım ayı sonunda doğumum var.. yada erken Doğum bilmiyorum... eşim yurt dışında Allah a şükür annem yanımda gebeliğim başından Bu yana sıkıntılı geçiyor. Bazen çok rahatsızlanıyorum komşularımız götürüyor hastaneye... eşimin ailesi yaşadığımız ilin bir ilçesinde bana bir faydaları Yok... bi annemle gurbetteyiz... fazla uzatmadan sıkmadan sormak istediğim Doğum iznine ayrıldığımda eş durumundan geldiğim bu şehir için mazeretin iptali dilekçesiyle eski görev yerime dönmeyi düşünüyorum çünkü aile birliğine dayalı olarak geldim fakat mesleği gereği aile birliğimiz çok söz konusu değil... internettenbulamadım net bir Bilgi... çünkü biraz farklı bir durum.. Aslında eşimin yurt dışında çalışma gibi bir durumu yoktu. Fakat evlendikten sonraki maalesef iş Vereni ve neredeyse tüm tekneler yurt dışına balık avına çıkmaya başladılar... başka bir işte yapamaz hayatı boyunca denizde çalışmış ve lise mezunu bana kalsa asgari ücret alsa razıyım.... ama eşim asla kabul etmiyor... neticede Doğum izninde ya da ayrılırsam ücretsiz izinde eski görev yerime iade naklen atama ya da geçici görevlendirme hususunda bir dilekçe verebilirmiyim... çünkü eşim yılın önemli bir bölümü okyanusta... Adalet bakanlığına bağlı çalışıyorum bakanlıkta çalışan Bilgi Sahibi Yakınınız varsa sorabilir misiniz... teşekkür ederim....
Son düzenleme: