• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kampanyaları paylaşalım

PATCHWORK TEK KİŞİLİK YATAK ÖRTÜSÜ 848
42,12 TL (KDV Dahil)
İndirim Bitiş Tarihi : 17.02.2009

echnpatc848ck.jpg

lcd tv de vardı o bitmiş ocak sonuna kadar 996 liramış. birde nofrost dolap alana çamaşır veya fırında indirim varmış.

yatak örtüleri nerden çift kişiliği yokmuymuş. günlük örtüm yok.

sağol angel, alsammı acep senin eklediklerin en güzelleriymiş. yatak odam beyaz dolabın ortasında iki tane şerit geçiyor kayın rengi. sizce hangisi iyi durur.

canım ben en beğendiklerimi ekledim
yatak odan beyazsa ilk resimde beyaz 2. ye göre daha ağırlıklı
ama ben sahsen tercih yapamadımkaydirigubbakcemile3

benden başka kimsecikler kampanya takibi yapmıyo sanırım:mymeka:

valla varsa da ben göremiyorum kuzum ya olsa söylicem benim gördüğüm kampanyalar yerel kampanya yani mahalle kampanyası:)
mesela kadıköy halitağa da bir çeyizci var orada iki battaniye 75 lira biz aldık biri bana biri kardeşime şeklinde yakı olan varsa baksın derim şubesi yoktur:)

bu topik dogru dogru mu bilmiyorum ama sansimi deniyorum

Moda evi Ayse Firidinde mart ayinda gelinliklerde %30 indirim varmis (sitenin yalancisiyim) benim begenidigim modellde o moda evinden. Baska bir yere siparis vermistim dikim icin suan anlasmamazlik var. Nisanlima söyledim Ayse Firidini arayip soracak sartlarini belki ordan alariz gelinligimi.
Insallah olur dua edin

bu topik dogru dogru mu bilmiyorum ama sansimi deniyorum

Moda evi Ayse Firidinde mart ayinda gelinliklerde %30 indirim varmis (sitenin yalancisiyim) benim begenidigim modellde o moda evinden. Baska bir yere siparis vermistim dikim icin suan anlasmamazlik var. Nisanlima söyledim Ayse Firidini arayip soracak sartlarini belki ordan alariz gelinligimi.
Insallah olur dua edin

umarım olur canım:delphin:

Back