• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kampanyaları paylaşalım

03.jpg

kızlar ben üstteki pijama takımını çok beğendim ama özdileği sadece ev teks. olarak biliyodum sitesinde var bunlar ama nerden alabiliceğimiz hakkında bi bilgim yok bilen var mı?

kaşmir bir alan bir bedava
kamircf4.jpg

w543.png

yurt içi kargo indirim(kargo gönderecekler için)
sevgililer-gunu-14-subat-08

Yurt içi kargo sevgililer günü kampanyası 2-14 subat tarihleri arasında sevgililer gününe özel %25 indirim yapılıyor

Kampanya detayları: 2-14 Şubat 2009 tarihleri arasında Sevgililer Gününe
özel %25 indirim yapıyor, sevdiğinize hediyenizi Yurtiçi Kargo güvencesi ile ulaştırıyoruz. Gönderici veya alıcı ödemeli, standart* şehir içi / şehir dışı gönderilerinizde, VIP 24, VIP Çeyrek, VIP Şehiriçi ve VIP Kıbrıs
acil gönderi hizmetlerimizde, Gönderilerinizle birlikte veya ayrı olarak alacağınız tüm Ambalaj ürünlerimizde, %25 Yurtiçi Kargo indiriminden yararlanabilirsiniz.

Dilerseniz, hediyenizi Yurtiçi Gün Tercihli hizmetimiz ile önceden gönderip, sevgilinize 14 Şubat Cumartesigünü teslim edilmesini sağlayabilirsiniz.

kızlar sözlüyüm ben sözlüm askerde...
sizde yatakodası halımı filan alsammı çok erkenmi?
son ana kalsn istemiyorum...

aslına bakarsınız moda meraklısı değilimdir 3sene önce aldığım nevresimlere hala hayranlıkla bakarım :)beğenilerim kolay değişmez bakalım kararda veremedim henüz...

aslına bakarsınız moda meraklısı değilimdir 3sene önce aldığım nevresimlere hala hayranlıkla bakarım :)beğenilerim kolay değişmez bakalım kararda veremedim henüz...

xanım ben hemen hemen bütün çeyizimi aldım halılar perdeler ve salon takımı kaldı hepsini mobilyamı alınca alıcam bence sende önce diğer eksiklerini tamamlamaya çalış sonra uymazsa renkler canın sıkılır..

Back