kampanyaları paylaşalım

:enbuyukkk:kızlar yine harika bir konu açmışsınız harikasınız bunlar size ba.s.a.s.
haftasonu sarevin kapısına dayanıcam dimek 3 necresim 150 hee:1ninca:

çok sağolun kızlar bencede çok iyi oldu bu konu böyle bi konu varmı diye baya baktım bulamayınca atladım hemen:sm_cool:
iletmek isterımki evkurda hiç çeyiz almamış yeni almak isteyenler içinde çok cazip bi kampanya var evkur kendi yapmış yemek takımı + kahvaltı takımı ve çatal bıçak takımı + ayrı çatal bıçak takımı + king mutfak robotu + teflon tava + tencere takımı + bissürü ıvır zıvır yanlış hatırlamıyorsam 600 civarıydı bakmanızı önerinirm kızlar :içelim:

birllanta ki kampanya nezamana kadar bilen var mi yada ögrenebilen
arkadaslar yurt disindayim benim burdan ögrenme imkanim zor
bilen varsa yazin lütfen anneme tembih edecem yatak odasina perde diktirtecem

canım sitesinden baktım bitmiş kampanya ama çok iyiymiş pike takımları 10 tl ymiş:çok üzgünüm:

kızlar bravo diyorum başka bişey demiyom süper bi topik
ben en iyisi bu pazar evkura bi uğrayım:jeyyar:

Şimdi Kütahya porselenden;

85 parça 12 kişilk yemek takımı
90 parça 12 kişilik çatal-kaşık-bıçak seti
42 parça 6 kişilik kahvaltı takımı
10 parça çelik tencere takımı alan müşteriler 1.563 YTL yerine 1.399 YTL ödeyecekler, üstelik 10 taksit fırsatı da sunan kütahya porselenden ayrıca 6 kişilik yemek takımı da hediye...

kampanya başlama tarihi 04.04.2009 bitiş tarihi belirtilmemiş

peki arkadaslar benm gibi hiç bişeyi olmayan birine hangi yemek takımını önerirsiniz hepisi ile beraber jumbo mu karacamı güral mi

kzlar bu 3 lü saklama kaplarını 15 tl ye aldım.bernardodan.başka yerlerde daha pahalı.ihtiyacı olanlar kaçırmasın

süper bi topic olmuş...
yön mağazalarındada 2tane kadife kabartmalı battaniye 99 ytl kızlar ben geçen gün aldım...

peki arkadaslar benm gibi hiç bişeyi olmayan birine hangi yemek takımını önerirsiniz hepisi ile beraber jumbo mu karacamı güral mi

canım ben karacanın kampanyasından almıştım çatal bıçak takımı + yemek takımı + tencere takımı = 1 294 tl karacanın kalitesinden yana şüphem yok bence karaca ve evkura uğra (avcılarda gördüm ben)
evkurda gördüklerimi yazmıştım

tamam canım tesekkürler a.s.

bravo valla bu topik süper olmuş kızlar buda güralın kampanyası biizm bi tanıdığımız vardı ben sözde kütahyanın kampanyasından yararlandım ama kütahya güral ve karaca kampanyasını birbirine karıştırdım:)
hangisinden ne beğendiysem onu aldım süper oldu

aa çok uygunmuş ben karacadan aldım 3 parça 1294 dü

brillant ın kampanyası için mail attım kızlar işte gelen cevap

Öncelikle kampanyamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Perde koleksiyonlarında %50 kampanyamızın tarih Aralığı 28–01–2009 ile 10–03–2009 ‘dur.
Bilginize sunarız.
Saygılarımızla
Brillanthome-Briilantstore
Müşteri Hizmetleri
444 4 663

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…