• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kampanyaları paylaşalım

DarkAngellotti

BeN ONa ReSMeN AŞıĞıM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
896
6
116
36
İstanbul
daha önce böyle bi konu açıldımı bilmiyorum ama duyduğumuz , gördüğümüz kampanyaları yazarsak herkes yararlanır diye düşündüm ilki benden
evkurda days in colors örgü battaniye 185 tl den 139 tl ye düşmüş
ve 200 tl yi tamamlayan herkes haziranda ödemeye başlıyo:lepi:
days-in-colours-orgu-ince-cizgili-kahve-fusya-battaniye-takimi-cift-kisilik.jpg

daha önce böyle bi konu açıldımı bilmiyorum ama duyduğumuz , gördüğümüz kampanyaları yazarsak herkes yararlanır diye düşündüm ilki benden

yok canım 200 ü tamamlamana gerek yok ben 157 lirayya taç nevresim aldım yine temmuda başlicak ister istemez temmuzda başlıyor. şuan taksiti olup yine de almak isteyenler için oldukça uygun bir kampanya bitiyor kaçırmayın bizim burda mal kalamamış mesela:teselli:

ayrıca evkurda örgü battaniye bir adet çift kişilik nevresim ve 2 yastık 199 lira 6 ay sonra taksit başlıyor. (days in color)

ayy ben kesın bakcam bu days ın coloursa batıyo mu ne super ındırım ıkı nevresım beğenmıstım bırı kalplı bıde örgu battanıye(1 tane varda bıdaha olsun)

yok canım 200 ü tamamlamana gerek yok ben 157 lirayya taç nevresim aldım yine temmuda başlicak ister istemez temmuzda başlıyor. şuan taksiti olup yine de almak isteyenler için oldukça uygun bir kampanya bitiyor kaçırmayın bizim burda mal kalamamış mesela:teselli:

bana öle dediler canım evkurda 200 tamamlaman lazım dediler gerçi ben zaten haziranı istemedim ödim hemen bitsin gitsinsositososito

taç ın yorgan kampanyası var kızlar
1. yorgan 90 tl
2.si ise %50 indirimli
microfiber malzemeden yaplış yorgan

yani 2 yorganı 130a alıyorsunuz

bilginize

hisar ın kampanyası var
evve mağazasında

tencere takımı
porseleni 12 kişilik
3 cezve
1 çaydanlık
12 kişilik çatal kaşık

900 tl (nakitte)

süpersiniz kızlar neler varmış nelerde haberimiz yokmuşsositososito

a101-1.jpg

Alfemo'dan %50 İndirim Fırsatı!
Şimdi Alfemolar yarı fiyatına. Üstelik CardFinans ile şimdi alın 4 ay sonra ödemeye başlayın! Oturma grupları yarı fiyyatına, yatak odaları yarı fiyatına...
alfemo_10_subat_2009.jpg

Dark angel valla süper olmuş topic tatlım yaa, hiçbirşeyi kaçırmıycam bende artık çeyiz çılgınlığına devammmmkaydirigubbakcemile5

Dark canım süpersin yaa..Vallaaa ben en kısa zamanda evkura gideyim madem haziranda başlayacakmış kaçırmayım değil miisositososito
tşkler hayatımmm merciia.s.

birllanta ki kampanya nezamana kadar bilen var mi yada ögrenebilen
arkadaslar yurt disindayim benim burdan ögrenme imkanim zor
bilen varsa yazin lütfen anneme tembih edecem yatak odasina perde diktirtecem

Birde il adı ve nerden aldığınızı yazın kızlar arayıp zaman kaybetmeyelim direk bulalım alalım zaten dolaşmaktan canımız çıkıyo gez gez :)

Back