- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
- 298
- Konu Sahibi in vino veritas
Hicbir bilgim yok sadece esinizle size hayran kaldigimi dile getirmek istedim
Masallah diyorum

Masallah diyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Wrong turn diye bir seri var. Oranın elinde okla gezen, kamp yapan gençleri deşen abisi..
Pek sempatiktir kerata
Prensesler gibiydin sen baba evinde sep, ne işin var kampta? Bari savaşla aşkı karıştırmaBiraz da prens ve prenses modunda takıldığımız için bize uygun olup olmadığına karar veremiyoruz.
Ah bibi ah, aklın fikrin hep oynaşmaktaYa ne çadırı sep heryerlerine bişeyler batacak yatarken oynaşırkenama ben kamp yapmak isteseydim şöyle göy kenarı olsun isterdim ne güzel ama ayı falan gelirmiki balık avlamaya
benim en sevdiğim herşey dahil oteller çokmu üşengecim ne
![]()
Hicbir bilgim yok sadece esinizle size hayran kaldigimi dile getirmek istedim
Masallah diyorum![]()
Aaah o kamplar.
Yillardir kamp yapmadim, cocuklar buyusun biraz hemen dusecegim yollara :) sabah temiz havaya uyanmak harika.
Ama bence rahatiniza duskunseniz sisme yatak goturun. Bir sure sonra yer felaket batiyor. Sabah dayak yemis gibi uyanirsiniz.
Biz baslangic olarak ufak bi cadir aldik, i Ufak olunca sicakligi da iyiydi geceleri.
Sonra buyuttuk cadiri, iceride vakit gecirmek icin iyi ama gece soguk oluyordu biraz. Ikisi de iki katliydi.
Issiz yerlere gittigimizde yanimiza av tufegimizi de alirdik.
Issiz yere gitmeye karar verirseniz tuvalet olayini iyi ayarlamaniz gerekiyor.
Isik buyuk ihtiyac ve ona yetecek kadar pil.
Ani olaylar icin hazirlikli olmak sart. Hemen toplanma planiniz is bolumunuz, hava durumunda olmamasina ragmen bir gece biz uyurken asiri yagmur basladi, apar topar yakindaki bi otele kactik. Cadirini toplayamayanlarin esyalari hep mahvoldu, cadirlari camur icinde kaldi. Sel gibi bir sey olmustu.
Bir kez de deniz kenarindayken deniz cadirimizin onune kadar gelmisti, toplanip gittik. Ama toplayamayanlarin cadirini aldi deniz. korkuyorum artik deniz kenarinda kamp yapmaya.
Bir de kullan at, tabak bardak catal goturun. Bulasik yikamak eziyet.
Mangal tarzi yiyecekler yapin tencere yemegi yapmak da yine zor oluyor.
Kiskandim valla sizi![]()
Henüz kamp olayının size uygun olup olmadığından emin değilseniz hemen malzeme filan almayın bence. Özellikle çadır konusunda iyisi olmalı çift tenteli kolay montaj vb. Önce birkaç gün gidip görün yaşayın derim. Çok eğlencelidir ama herkes sevmeyebilir işte. Biz gümüldür Hipocamptan çok memnunuz. Yemyeşil, önü deniz, sincaplar, değişik kuş sesleri, mangal alanları, iğde ağaçları her şey var. Önce o tarz bir yer deneyin isterseniz. Ama hipocamp sezonu haziran ortası açar diye biliyorum. Emin değilim bir araştırın :)
Sephoraa kesinlikle denemelisiniz, biz ufacık kızımızla bile yaparız sık sık. Denize de girebilelim ve yakın diye genelde hep şileye gidiyorduk ama Abant,Kazdağları ve Gökçeadaya çok gitmek istiyorum. İnş. bu sene gidebiliriz. Yanınızda sineksavar bir şeyler götürün ne olur ne olmaz.
böyle şeyler deneye deneye.
ben doğa yürüyüşleri çok severim ama kampa eşimi bir türlü ikna edemedim.
bizde bebek de var tabi, eşim nasıl olacak deyip duruyor.
ben de internette gördüğüm bebekle dünya turu yapan gezginlerin fotolarını gönderiyorum.
sana önerim yok ama buradan acayip destekliyorum.
gittiniz memnun kalmadınız, bize göre değilmiş dediniz, olsun, hiç kayıp değil, en azından deneyim olur, iyi-kötü anılar olur.
Prensesler gibiydin sen baba evinde sep, ne işin var kampta? Bari savaşla aşkı karıştırma
Ah bibi ah, aklın fikrin hep oynaşmakta![]()
![]()
bende ızmırde yasıyorum.. arkadas grubunda cok eglencelı oluyor evet.. ama esımle ıkımız arkadas gıbı oldugumuzdan ıkımızkende hıc sıkılmıyoruz. bız sahıl kenarı kampcılardanızoltalarımız var bırlıkte balık tutarız, tavlamız kagıdımız yanımızdadır onlarla oynarız, kitap okuruz zaten gün geçer gider.. hıı birde etrafı kesfe cıkarız cok guzel ve degısık oluyor
çadırı otomatık acılanlardan alırsanız buyuk rahatlık. arabaıcı sarj, tasınabılır sarj, portatıf sandalye, biz çayı sevdıgımızden kucuklerınden semaver de aldık
bazen elektrıgı olmayan ucra yerlere gıttıgımızde bol el fenerı de bulunduruyoruz yanımızda
hıı bu arada neden ılla cadır? seferıhısar tarafında bungalov evler var biz kiralıyoruz cok da memnunuz denız cafe hersey var... sehrede en yakın temız yer bence...
Yuuhhuuuuuu, sizin adiniza cok sevindimin vino veritas , simdiden güzel kamplar dilerim. ne yazikki bu konuda sana yardim edemeyecegim ama bir istegim var. Eger bu tatili yaparsaniz muhakkak bu tatil hakkinda bizi bilgilendir, kesin maceralari olacaktir.
Merak ediyorum ...
![]()
Takılın tabii kafadengi insan bulmak zorTeşekkür ederiz canımcım. Öyle çok hayran kalınacak bir çift değiliz yaw. Darısı başına diyelim..
Bana böyle şeylerle gelin.. Kampta eğlendiklerini anlattıkça insanlar hevesleniyorum. Tavsiyelerin kenara yazıldı.
Gümüldüre birkaç yıl önce yine bir geceliğine kaçtık. Otelde kaldık ama çok kötüydü. Sahil tıklım tıklım, vıcık vıcık. Acayip insanlar topluluğu. Bu hipocamp nasıl? Aileler mi gençler mi var yoğunluk olarak? Bir araştırayım.
Çocukla bile gidiliyorsa biz de gideriz dimi ceyz... Bi yerden başlamak lazım.
Dimi deneyelim beğenmezsek yapmayız tekrar.
Umarım siz de istediklerinizi en kısa zamanda yaparsınız.
Premsesliğimden sıyrılmaya çalışıyorum. Etrafta gidilecek görülecek çok yer var, hafta sonlarını izmirde geçirmek istemiyorum artık.
Madem izmirdesiniz peşinize takılalım mı?
Sıkılacağımızı sanmıyorum, biz de birlikte güzel zaman geçiririz.
Bungalovda sık sık kalıyoruz zaten ama o kampla çadırla aynı hissi vermiyor ki.
Takılın tabii kafadengi insan bulmak zoraslında maalesef kı ızmırde kamp yerı bulmak zor.. evet var ama vıcık vıcık ınsan kaynıyor adım atamazsın maaselef.. biz seferıhısar akarca sahılınde bungalovları senelık kıralıyoruz arada ev arada cadırda kalıyoruz.. teos kalabalık olabılıyor ama akarca cok kalabalık olmadıgından ev cadır gıbı gelıyor bıze:) çok kafa dınlemek ıstıyorsak bayındırın bır koyunde bag evımız var bahcede full organık sebzeler meyveler orada kalıyoruz. onceden hep denız derdım ama koy evı artık daha cazıp gelıyor..
aaa bak bız kor anasını beller gıbı akarca ve etrafına gıdıyoruzAyy negzel. Benim de bir arsa alıp dağ evi kondurmak gibi hayallerim var.
Biz daha çok karaburun mırdoğan tarafına baktık. Ayıbalığında güzel yerler var gibi görünüyor. Yine karaburunda lipsos diye bir pansiyon var onun arka tarafına çadır kurulabiliyor. Teosu hiç sevmedim ben yaa, bir kez gittim bir daha gitmem.
Selçukta hayko cepkinin işlettiği bir kamping varmış. Haliyle çok eğlenceli her akşam amatörlerin müzik yaptığı bir yermiş. Orayı da bir yoklayalım diyoruz.
aaa bak bız kor anasını beller gıbı akarca ve etrafına gıdıyoruzkaraburun uzak ama sessız guzel yer, gunubırlık gıtmıstım bırkacsene evvel.. selcuk tarafını pek sevemedım ama haykocugum varsa gıderım tabıı
dağ evi hakıkaten artık bana sartmıs gıbı gelıyor, ınsan bellı bır sure sonra dogayla ozdesmek ıstıyor. aslında topık acılabılır dusundun gıbı kamp tecrubelerı vs dıye