Üç mevsim çadır işinizi görür bence de. Haftasonu gideceğiniz yere araçla gidersiniz diye düşünüyorum, o zaman ağırlık konusunu da dert etmeye gerek kalmaz.
Biz çadır için bir sürü araştırma yapıp en son Decathlon'a bakmaya karar verdik. En önemli kriterimiz kurulum kolaylığı olmuştu azıcık da tembel olduğumuz için :) Kolay kurulum çadırlar var (2 seconds) Quechua marka, onlara bakın bir. Detay olacak ama bence bir ön odası olsun, gece uyurken ayakkabılarla uyumak hoş olmaz zira :) Hem çantayı vs de Oray'a atıp içine böcek girecek endişesi olmadan rahatça uyursunuz.
İçi nefes alsın muhakkak, küçük gözenekli pencereli bir şey de güzel olur. Sonuncusu ama yine de en önemlisi bence, kesinlikle çok pahalı bir şey almayın, bir iki kez kullanıp kenara koyarsanız içiniz acıyabilir :)
Kamp yerleri yazın kımıl kımıl, bir dolu insan, hele bir tatil yerinde porselen takımını getirene bile rastladık. İlkbahar ve sonbahar insan kirliliği olmaması açısından en uygun mevsimler olabilir.
Biz de acayip motive girdik bu işe ama ben kendi adıma çok bayılmamıştım kamp konseptine. Umarım siz seversiniz. İyi tatiller