Kameraman Çekim Alanımda

Valla bende niye hic biri sevgililik asamasina gitmiyo diye dusunmuyor degilim
Ustumde bi büyü mu var nedir

Arkadasim ne buyusu?? Ustunde olan tek sey hayatinda biri olmasi icin caresizce cirpinman suretiyle etrafa yaydigin enerjin. Insanlar caresizligin kokusunu alir, boylece kendi degerini dusurursun. Kimseden hoslanmadan bir alti ay gecirebilsen enerjindeki degisime sen bile inanamayacaksin.

Son düzenleme:
bu listeye daha 5-10 kişi girer eksiği var
Bu, komşunun oğluyla kameraman arasında ama.

Komşunun oğlundan vazgeçer gibi olup acil tıp teknisyenine yöneldi. Hatta o ara yine sosyal medyadan tanıştığı, başka şehirde olan birine meyletti ama vazgeçti ondan.

Acil tıpçıdan kameramana hangi ara döndü, orası şu an muallak.

Bence uğursuzluk burada umutsuz, 16 kişiden bahsettin burada her değerinde tavlama taktiği istedin elde var sıfır

Başka platformlarda ki güzide insanlardan öneri alma vaktin gelmiş senin, belki böylece bir sevgilin olur kim bilir

Aslında biraz onyargiliyim bi ara beni begendigini dile getirir gibi oldu ama yuz vermedim
Ama bi yandan da o da insan bende ondan ne eksigim var diyorum
Aşırı begeniyorum karizmatik bi tip
Sizce nasil tavlayabilirim?

Adamı beğenip karizmatik buluyorsun, "benim ondan ne eksiğim var" diyerek kompleksini aşmaya çalışıyorsun ama bir yandan seni beğendiğini ima ettiğini ve senin yüz vermediğini iddia ediyorsun. Sonra da nasıl tavlayacağını soruyorsun.
Bu anlattıklarına kendin inanıyor musun?

bence gerçekten psikolojik sorunu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…