Kameraman Çekim Alanımda

Korona zamanı kolonyayı abartanlar oldu tabi. Anlayışla karşılamak lazım.

Polis de mi olmadı umutsuz?

Hani kameraman peşinden koşuyordu da istemiyordun onu, umutsuzdan masallar bölümüne hoş geldiniz.
Polis degil is guvenlik uzmaniydi
Fake hesaptan yazip duruyor surekli nasil bi yokluktaysa o yuzden itici geldi
Ne masali yahu pesimden kosuyordu gibisinden hic bisey demedim kanitla o zaman gorelim

Koronavirüs piyasaları çok sert vurdu
Kafelere çok takılamayınca yan masalardaki beylere erişim kısıtlandı, eskiye dönüş başladı tabii.
Umutsuz korona dinler mi?

Kafedeki çocuğu tekrar görebilir miyim diye korona patladığı zaman tekrar kafeye gidecekti, kafeler kapatılınca üzüldü hevesi kursağında kaldı.

Bir umutsuzun hedefinde erkek varsa korona değil kara veba gelse engel olamaz.

Bütün açtığınız konuların hayal ürünü olduğunu düşünmeye başladım ben. Değilse lütfen yardım alın. Hayatınızda biri olmadanda mutlu olmayı öğrenin.
5 yildir hayatimda biri yok zaten sevgili anlaminda kiz 5 yildir deniyom zaten hayatimda biri olmadan mutlu olmuyo yok olmuyor
Bana bi koca lazim

Chelzycim ozelimizi burda niye aciyosun herkese ask olsun
Kameraman benimle tanismak istedi kabul etmedim
Ne masali yahu pesimden kosuyordu gibisinden hic bisey demedim kanitla o zaman gorelim

Hesabı kapatınca mesajlar bulunmuyor mu sanıyorsun yoksa anlattıklarını mı unutuyorsun?

Tabi sen yoklukta ki insanları hiçç anlayamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…