- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Evet cok seciciyim tatlimVarlıkta mısınki tatlım
EliniSallasaEllisiPozitif bi nick soyle koca bulmakla alakali olsun ama
Var tabi ayran gönullü ya da şıpsevdiNick onerin var mi
Yeni nick gelbenialPozitif bi nick soyle koca bulmakla alakali olsun ama
Ahahahahaha en iyisi bu ya.
Ama herkes dalga geçmiş demek ki baya ünlüsünuz burda ne yapayım :)Sen gul eglen diye actiydim zaten konuyu da
He valla etrafinda guzel muhabir kizlar var hep goruyorum
Ya hahahahahaha nasıl güldüm ya, Allah gönlünüze göre versinVaaay erkek kardeşin var demek
Kac yasinda
Hayal ürünüyse de yardım almalı benceBütün açtığınız konuların hayal ürünü olduğunu düşünmeye başladım ben. Değilse lütfen yardım alın. Hayatınızda biri olmadanda mutlu olmayı öğrenin.
Niye yaralarimi aciyosun o cocugun üstüne soguk su ictim izine rastlayamadim cafeden sonra
Tatlim bulundugum her ortamda ilgi odagiyim zaten
Oyle bi çabam yok
+1Yazık ya kendini ne hallere düşürüyorsun
Kimse tanımıyor olsa bile yazılanlar hiç mi zoruna gitmiyor
Hiç mi alınmıyorsun
Bu espiri değil şaka değil
Önceki konularında herkes gayet yardımcı oldu kendisine ama artık insanlarda bıktı belkide dalga geçiyor burası gelip gidip konu açıp yorum alıp sonrada aynı konularla tekrar gelebileceği bir yer değil az saygısı olsun insanlara. Yazılanlar az bile emin olun yaniYazık ya kendini ne hallere düşürüyorsun
Kimse tanımıyor olsa bile yazılanlar hiç mi zoruna gitmiyor
Hiç mi alınmıyorsun
Bu espiri değil şaka değil
Böyle mi teselli ediyorsun kendini umutsuz, güldürdün beniEvet cok seciciyim tatlim
O yuzden aradigim aski bulamadim bi türlü
Önceki konularıda saçmaydı bunda olduğu gibiÖnceki konularında herkes gayet yardımcı oldu kendisine ama artık insanlarda bıktı belkide dalga geçiyor burası gelip gidip konu açıp yorum alıp sonrada aynı konularla tekrar gelebileceği bir yer değil az saygısı olsun insanlara. Yazılanlar az bile emin olun yani
Rahatsizsan geri bas bacımÖnceki konularıda saçmaydı bunda olduğu gibi
İnsan bunu kendine yapmamalı diye düşünüyorum
Ben böyle konulara cevap yazarken gerçekten rahatsızlık duyuyorum
elini sallıyor da olmuyor kızcağız napsınnEliniSallasaEllisi