- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Neden arazi olayimYok ben onca eleştiriye rağmen hala talip konusu açabilme cesaretini kıskanıyorum ben şu kadar linç edilsem çoktan arazi olmuştum kk dan, çok nazikim de
Trol ne demekKız Allah seni ne etmesin ya. Gelmiş geçmiş en büyük trollsün..
Neden arazi olayim
Guclu ozguvenli kendinden emin biriyim her lafi kaldiriririm hepinizin hakkindan gelirim evelAllah
Pozitif bi nick soyle koca bulmakla alakali olsun amaAma sen evde kalmışlığı ezelden kabul etmişsin umutsuz vaka nedir ya, evrene olumsuz elektrik veriyorsun beybisi
Hayir, erkek erkek erkek diye gezdiğin, sirf birinden biri olsun diye gozune az bucuk kestirdiğin her erkeğe hunharca yürüdüğün hatta kostugun icin ister istemez etrafa yaydigin sey de bu oluyor.Yani aklimda kameraman varken gorusecegim icin kendi kismetlerimi kendim mi kapatiyorum hep aklimda birileri oldugu icin oyle mi
Ucuz atlattinizKötü haber tatlım, bizim gelinimiz var zaten.
Pozitif bi nick soyle koca bulmakla alakali olsun ama
Evliysen beni anlayamazsın
Nerde hata yaptigimi bi anlayabilsem hemen basacam nikahi daŞu özgüveni kadın erkek ilişkilerinde göstersen şimdiye kayınvalideni görümceni gömüyorduk varsa yoksa tafran bize haa bi de gelininizebence o gariban da buralarda hissediyorum
Benkalendermesrebim01Pozitif bi nick soyle koca bulmakla alakali olsun ama
AhahahahahSürekligörücügeliyoryareppim
Yokmubanabakan01Pozitif bi nick soyle koca bulmakla alakali olsun ama
Ahahahahah
Bu nicki cok sevdim
Hemen havaya soktu beni
Egom tavan
Elimi sallasam ellisi havalarindayim
Nasil degistirecem nicki
Ay bu ne boyle ezik gibiYokmubanabakan01
Kiz sen kismetlerimi niye tepiyonHayir, erkek erkek erkek diye gezdiğin, sirf birinden biri olsun diye gozune az bucuk kestirdiğin her erkeğe hunharca yürüdüğün hatta kostugun icin ister istemez etrafa yaydigin sey de bu oluyor.
Ucuz atlattiniz
Toplu mesaj gönderelim bu kadar israra kayitsiz kalamazMune den rica et hayat memat meselesi de, nickimin kısmetimi etkilediğini düşünüyorum, koca lazım bu gece lazım de bence bi değerlendirirler
Ay sen o uyenin kardesiyle gorusurken dort kisiye daha yurursun umutsuz. Cocuga yazik.Kiz sen kismetlerimi niye tepiyon
Her yere ilan da asayim koca ariyorum diye garanti olsunAy sen o uyenin kardesiyle gorusurken dort kisiye daha yurursun umutsuz. Cocuga yazik.
Nick onerim de kocaariyorum. Direkt ve net.
:):):)Vaaay erkek kardeşin var demek
Kac yasinda
Varlıkta mısınki tatlımAy bu ne boyle ezik gibi
O kadar yoklukta miyim da sanki