- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
umutsuz ev kızı evlenmek istiyor olmuyor ben konu sahibine üzülüyorum o kadar çok istiyor ki.umarım evlenir de o da kurtulur biz deKonu sahibi siz fazla garipsiniz ya. Öyle hissettiriyorsunuz bana.
Çok yanlış insanlara sallıyor orada hata yapıyor işteelini sallıyor da olmuyor kızcağız napsınn
Ama her ay başkasına aşık olarak koca falan bulamaz ki. Eş olarak değil "koca bulma" odaklı olarak düşünüyor. garip ve komik.umutsuz ev kızı evlenmek istiyor olmuyor ben konu sahibine üzülüyorum o kadar çok istiyor ki.umarım evlenir de o da kurtulur biz de
Yooo, biz evliyiz şu an iki çocuğumuz var.Sosyal medyada bulduğunu sosyal medyada kaybedersin
İstisnalar bişey demedim ben konu sahibinin yazdıklarına ona dedim bu ilişki için bu geçerli.... Sizinki farklı olmuş emek çaba değer yoksa sizde 3 sene yazmak içinmi bekledinizYooo, biz evliyiz şu an iki çocuğumuz var.
Bir ben değilim ki, çok kişi var. O dediğiniz fazlaca genelleyici. Umutsuzvaka01 nın durumuna uyan birşey değil. Ben de dedim zaten kendisine, 3 senede dünya tersine döndü, siz friendzoneden çıkamamışsınız diye. 3 senede olmayan ömrü billah olmaz doğru.İstisnalar bişey demedim ben konu sahibinin yazdıklarına ona dedim bu ilişki için bu geçerli.... Sizinki farklı olmuş emek çaba değer yoksa sizde 3 sene yazmak içinmi beklediniz
Ben genelde herkesi bağlamaz yazıyordum başına... Bu sefer es geçtim yazmadım...Bir ben değilim ki, çok kişi var. O dediğiniz fazlaca genelleyici. Umutsuzvaka01 nın durumuna uyan birşey değil. Ben de dedim zaten kendisine, 3 senede dünya tersine döndü, siz friendzoneden çıkamamışsınız diye. 3 senede olmayan ömrü billah olmaz doğru.
Aynen canimEliniSallasaEllisi
Konu ne ara sana geldi kizYooo, biz evliyiz şu an iki çocuğumuz var.
Facebooktan buldum da ben herifi.Konu ne ara sana geldi kiz
Aaa nasil buldunFacebooktan buldum da ben herifi.
adam ünlü mü merak ettim bakkkAaa nasil buldun
Kameraman miadam ünlü mü merak ettim bakkk
eski formumda değilimUmutsuz konuyu okumadım ama yine aşık olmuşsundur kesin. Birusuyenprenses 'in bir de senin konularını okumaya gerek kalmıyor artık. İkiniz iyi arkadaş olursunuz aslında. Herkes ona aşık oluyor, sen de herkese aşık oluyorsun. Sana en çok yardım edebilecek kişi o, konuş onunla.
Soğuk nevale olmasın o@umutsuzvagel kardeş sne adını değiştirerek başka hayata
usuyenprenses sende soğuk revanisin galiba sende biraz isin
@katıp Bende netten buldum bacim
Canım revani çektiyse demekSoğuk nevale olmasın oRevani soğuk daha iyi gider