Kameraman Çekim Alanımda

Umutsuz konuyu okumadım ama yine aşık olmuşsundur kesin. Bir usuyenprenses usuyenprenses 'in bir de senin konularını okumaya gerek kalmıyor artık. İkiniz iyi arkadaş olursunuz aslında. Herkes ona aşık oluyor, sen de herkese aşık oluyorsun. Sana en çok yardım edebilecek kişi o, konuş onunla. :kahve:

umutsuz ev kızı evlenmek istiyor olmuyor ben konu sahibine üzülüyorum o kadar çok istiyor ki.umarım evlenir de o da kurtulur biz de
Ama her ay başkasına aşık olarak koca falan bulamaz ki. Eş olarak değil "koca bulma" odaklı olarak düşünüyor. garip ve komik.

İstisnalar bişey demedim ben konu sahibinin yazdıklarına ona dedim bu ilişki için bu geçerli.... Sizinki farklı olmuş emek çaba değer yoksa sizde 3 sene yazmak içinmi beklediniz
Bir ben değilim ki, çok kişi var. O dediğiniz fazlaca genelleyici. Umutsuzvaka01 nın durumuna uyan birşey değil. Ben de dedim zaten kendisine, 3 senede dünya tersine döndü, siz friendzoneden çıkamamışsınız diye. 3 senede olmayan ömrü billah olmaz doğru. 🙂

Bir ben değilim ki, çok kişi var. O dediğiniz fazlaca genelleyici. Umutsuzvaka01 nın durumuna uyan birşey değil. Ben de dedim zaten kendisine, 3 senede dünya tersine döndü, siz friendzoneden çıkamamışsınız diye. 3 senede olmayan ömrü billah olmaz doğru. 🙂
Ben genelde herkesi bağlamaz yazıyordum başına... Bu sefer es geçtim yazmadım...

Bide sosyal medyada tanışıp evlenen bin kişiye karşılık sosyal medya da tanışıp tövbe Bi daha mı diyen 500 bin kişi çıkar sonucu iyiye gitmeyen.... Ben genellemeleri sevmesem de sosyal medyada mutluluk bulamayanların oranlarını mutluluk bulanlara oranla çok görüyorum bu fikrim değişmiyor...... Aynı karakter yakın karakter yakın şehir vs işi kolaylaştırabilir elbette.... Genede yazarak çizerek çok emek lazım....ben olmaz illaki demiyorum olanlar istisnada kalır durumda diyorum....

Umutsuz konuyu okumadım ama yine aşık olmuşsundur kesin. Bir usuyenprenses usuyenprenses 'in bir de senin konularını okumaya gerek kalmıyor artık. İkiniz iyi arkadaş olursunuz aslında. Herkes ona aşık oluyor, sen de herkese aşık oluyorsun. Sana en çok yardım edebilecek kişi o, konuş onunla. :kahve:
eski formumda değilim :KK70:

X