Kameraman Çekim Alanımda

eee takip istegi attığında hayirdir noldu diye yazaydin ya? Muhabbet oradan yürür giderdi
kiz sen yazdin ya ona fake hesaptan
Noldu sogumana sebep ne?
ne zaman aramayi bırakırsın, akista kalirsin o zaman ummadigin bir anda hayatinin aski cikar karsina
sendeki sorun ne biliyor musun? Pesinden kosuyorsun ama kosarken karsiliginda kafanda bir sonuc beklentisi var
O beklenti karsilanmayinca hayal kırıklığı yaşıyorsun üzülüyorsun ya da sen kovalamaktan hoslaniyorsun kacan kovalanir derler ya, sen kovalarken okey ama sen kacan erkek kovalayan olunca hevesin kaçıyor
Aslinda tam tersi olmaliydi
ahahah merak ettim ama altlarda paylasilmis klasik erkek taktiği o yazmasa da biz derdik kavanoz kapagi actir erkek güçlü hissetsin falan... bayat taktikler :KK70:
Bay yanlış 1.bölüm senaryosu her Cuma aksamlari fox tvde 😉
Ufdate kimmis
Ne yani erkek uye mi yorum yapti benim konularima hic haberim yok

Saçma, di mi? Ben erkek olsam, kavanoz kapağını bile bana açtıran kadın ile evlenmem. O kadınla nasıl ortak hayat paylaşacağım, kendi üstüne düşen sorumlulukları nasıl kaldıracak , nasıl çoluk çocuk emanet edeceğim? Kimi erkeklerdeki kafayı da anlamıyorum. Sırf hükmedebileyim, arkasından rahat iş çevirebileyim diye tabiri caizse dişlerine göre birini arıyorlar. Ömür boyu stres altına giriyorlar, çünkü hep güçlü olmak zorundalar. Kendi ayaklarına sıkıyorlar her türlü. Sonra neden erkekler erken gidiyor, neden erkeklerde intihar oranı fazla?
Kiz sen katip misin
Benim eski görüştügum kiside katipti bilio musun

Haklisin aslinda 3 yildir olmayan bundan sonra hiiiicc olmaz
Att yle cumsrtesi ne olacak acaba
Att ler tan olarak napiyo meslegi nasil sence
Kardeşim att okudu ama polis oldu ya. Tam bilmiyorum napıyorlar. Zamanında iyi bölüm dedi okudu. Ataması biraz zor muymuş ne, gözü kesmedi.

X