Kalpte tekleme

123kullan

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2023
406
71
24
Benim kalbimde şükür hiç bi sorun yok son aylar aşırı stres altında geçirdim doğum hamilelik lohusalık falan derken kalpte ritim bozukluğu oldu doktor holtere baktı sonuçlar temiz dedi sinüs taşikardisi dedi ilaca gerek yok dedi ben Prof doktora bile çıktım o da tertemiz tamamen stres dedi o ara tekleme oluyordu onu da sordum o da stres dedi sonra ben de çarpıntı artınca dideral verdi doktor onu içiyorum uzun zamandır olmuyordu tekleme biraz önce oldu sanki bomba patlıyor gibi bi atışı çok sert tekme vuruyor gibi o an da nabız yavaşlıyor nefesi kesiyor sanki harip
Bi his insanı korkuya salan akşam dideral içmiştim halbu ki çok garip ya bu ek atım işte o biliyorum stresten ama korkuyorum böyle olan var mı

Evet aynısı bana oluyor bir kaç aydır ilk zamanlar önemsemedim ancak sonra tedirgin olmaya başladım ve uzman bir doktora gittim çeşitli testler sonucu hiç bir sorunum olmadığını ve tamamen stres kaynaklı olduğunu öğrendim ve o günden beri kendimi rahatlatmak ve kafamı dağıtmak için meşgaleler buluyorum ve inanın son zamanlarda azaldı. Tüm hastalıkların temeli sıkıntı ve strestir. Sevgiyle kalın

Evet evet eğer bi stres yaşamıyorsam vücudum gayet normal ama stres altındaysam vücudum farklı tepkimelere giriyor zor bir durum Allah yardım etsin herkese sağlık diliyorum size ve herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…