- Konu Sahibi honeysuckle
-
Bende aynı olayı yaşadım canım sol el ve kol da halsizlik,uyuşma vardı,kalpten korktum çok şükür bişey çıkmadı ama boyun fıtığım vardı yıllar önce önemsememiştim.
Boyun fıtığından kaynaklı bir uyuşma olduğu ortaya çıktı.Ama yine de her ihtimale karşı bi ekg çektir derim..
kalple ilgilimi bir fikrim yok ama umarim kotu birsey yoktur gecmis olsun...
aslinda sol elini fazla kullaniyorsan ondanda olabilir belki ya yada uyurken altinda filan kaliyorsa :26:
sağol canım..
solak değilim ama bilmiyorumki bugün bayağı rahatsız etti yada ben fazla kafaya taktım :44:
canım çok seneler önce anneminde eli uyuşuyordu birşeyi yok şükür belki stres gerginlikten ola bilir damarlarında belki sana öyle gelmiştir kafana taktığın için bir doktora görün rahatla derim zanmıyorum ama kalpten olsun sağlıcakla kal.
gideceğimde hayatımda ilk defa ciddi ciddi doktora gitmekten korkuyorum..:18:
ya ciddi bişey cıkarsa ya ameliyat falan derse
korkum canımdan değil de kızım var
hastanede yatarsam onla ve benle ilgilenebilecek kimse yok
korkutma canim kendini ALLAHIN IZNIYLE birsey yoktur belki damarlarla alakaliysa sana egzersiz filan verir,
ablaminda elinde oyle birsey vardi agri vardi kolunda egzersiz vermisti galiba doktor :26:
insallah canım
bende ağrı yok
google babaya sordum çoğu yerde ameliyat falan diyor :44:
Çok iş yapan kendinizi yoran biri misiniz?
Mesela yerleri siliyorken bezi sıkmak için ellerinizi çok zorluyorsanız veya ağır yükler
(kilolarca patates gibi) taşıyorsanız bundan kaynaklı sinirsel bir uyuşma olabilir..
Annem ve ablamda olmuştu ordan biliyorum..
belli olmaz google amcayla sen en kisa zamanda doktora git google amcaya bakarsan bendeki belirtilerle olmus olmam lazimdi
Ne ölmesi Twetyim ya
rabbim sana sağlıklı ömür versin insallah.
doğru doktora gitmeden olmaz google amcaya öylesine sordum zaten.
bakayım yarında aynı şekildeyse gitmem şart
Ne ölmesi Twetyim ya
rabbim sana sağlıklı ömür versin insallah.
doğru doktora gitmeden olmaz google amcaya öylesine sordum zaten.
bakayım yarında aynı şekildeyse gitmem şart
Çok çok geçmiş olsun, kalple ilgili midir bilemem ama arkadaşlarında dediği gibi boyunla ilgili rahatsızlıklardada elde uyuşma, karıncalanma gibi sorunlar oluyor, hemen en kötüsünü düşünme, öncelikle doktora git, boyun fıtığı vb. bir hastalıksa, ilerlemediyse hemen gel ameliyat edelim demeyebilirler, belki başka bir tedavi uygulanır.
Yavruna ve sana bakacak kimse yok diye ihmal eder doktora gitmezsen daha kötü olur, ameliyat olsan bile kızın ve senin için bir kapı açar Rabbim, üzülme
Allah tez zamanda şifa versin İnşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?