• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalple ilgili bişey olabilirmi?

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
kızlar merhaba..:16:
yardımınıza ihtiyacım var.
doktora gitmeden olmaz biliyorum ama .:26:

bir haftadır sol elimde karıncalanma uyuşma var ve bugün baktım sol kolumdaki damarlar daha belirgin
bugün çok rahatsız etti beni.bir hayli sıkıldım korktum :18::18:
nete baktım ama pek birşey bulamadım .
böyle bir rahatsızlık geçiren var mı nedir bu?
kalp krizi gibi birşey olabilirmi? :18::18:

canım çok seneler önce anneminde eli uyuşuyordu birşeyi yok şükür belki stres gerginlikten ola bilir damarlarında belki sana öyle gelmiştir kafana taktığın için bir doktora görün rahatla derim zanmıyorum ama kalpten olsun sağlıcakla kal.

kalple ilgilimi bir fikrim yok ama umarim kotu birsey yoktur gecmis olsun...

aslinda sol elini fazla kullaniyorsan ondanda olabilir belki ya yada uyurken altinda filan kaliyorsa :26:

Bende aynı olayı yaşadım canım sol el ve kol da halsizlik,uyuşma vardı,kalpten korktum çok şükür bişey çıkmadı ama boyun fıtığım vardı yıllar önce önemsememiştim.

Boyun fıtığından kaynaklı bir uyuşma olduğu ortaya çıktı.Ama yine de her ihtimale karşı bi ekg çektir derim..

Bende aynı olayı yaşadım canım sol el ve kol da halsizlik,uyuşma vardı,kalpten korktum çok şükür bişey çıkmadı ama boyun fıtığım vardı yıllar önce önemsememiştim.

Boyun fıtığından kaynaklı bir uyuşma olduğu ortaya çıktı.Ama yine de her ihtimale karşı bi ekg çektir derim..

geçen sene boyun düzleşmesi var demişti doktor
aynı şey olabilir mi acaba

canım sanırım boyun fıtığı-düzleşmesi
sinir sıkışması da elde uyuşmaya yol açıyor
annemde vardı uyuşma, boyun fıtığı çıktı patlamıştı geç kaldığı için ameliyat olmak zorunda kaldı
geç kalmadan bir görün istersen doktora

canım çok seneler önce anneminde eli uyuşuyordu birşeyi yok şükür belki stres gerginlikten ola bilir damarlarında belki sana öyle gelmiştir kafana taktığın için bir doktora görün rahatla derim zanmıyorum ama kalpten olsun sağlıcakla kal.

canımsın sağol

stres gerginlik benim göbek adım :ssz::ssz:

insallah yoktur aman ya ameliyat falan olursam rabbim korusun kim bakacak bana :5:

gideceğimde hayatımda ilk defa ciddi ciddi doktora gitmekten korkuyorum..:18:
ya ciddi bişey cıkarsa ya ameliyat falan derse
korkum canımdan değil de kızım var
hastanede yatarsam onla ve benle ilgilenebilecek kimse yok

gideceğimde hayatımda ilk defa ciddi ciddi doktora gitmekten korkuyorum..:18:
ya ciddi bişey cıkarsa ya ameliyat falan derse
korkum canımdan değil de kızım var
hastanede yatarsam onla ve benle ilgilenebilecek kimse yok

korkutma canim kendini ALLAHIN IZNIYLE birsey yoktur belki damarlarla alakaliysa sana egzersiz filan verir,
ablaminda elinde oyle birsey vardi agri vardi kolunda egzersiz vermisti galiba doktor :26:

Çok iş yapan kendinizi yoran biri misiniz?
Mesela yerleri siliyorken bezi sıkmak için ellerinizi çok zorluyorsanız veya ağır yükler
(kilolarca patates gibi) taşıyorsanız bundan kaynaklı sinirsel bir uyuşma olabilir..
Annem ve ablamda olmuştu ordan biliyorum..

Çok iş yapan kendinizi yoran biri misiniz?
Mesela yerleri siliyorken bezi sıkmak için ellerinizi çok zorluyorsanız veya ağır yükler
(kilolarca patates gibi) taşıyorsanız bundan kaynaklı sinirsel bir uyuşma olabilir..
Annem ve ablamda olmuştu ordan biliyorum..

yok be canım ..:50:

ev hanımı değilim iş yaparım ama evde kaldığım süre ve hafta sonları.

masa bası çalışıyorum ..

market alışverişi evet ama zorlamıyorum sanırım o kadar :31:

Çok çok geçmiş olsun, kalple ilgili midir bilemem ama arkadaşlarında dediği gibi boyunla ilgili rahatsızlıklardada elde uyuşma, karıncalanma gibi sorunlar oluyor, hemen en kötüsünü düşünme, öncelikle doktora git, boyun fıtığı vb. bir hastalıksa, ilerlemediyse hemen gel ameliyat edelim demeyebilirler, belki başka bir tedavi uygulanır.

Yavruna ve sana bakacak kimse yok diye ihmal eder doktora gitmezsen daha kötü olur, ameliyat olsan bile kızın ve senin için bir kapı açar Rabbim, üzülme:54:

Allah tez zamanda şifa versin İnşaAllah

Ne ölmesi Twetyim ya :20:
rabbim sana sağlıklı ömür versin insallah.:16::16:

doğru doktora gitmeden olmaz google amcaya öylesine sordum zaten.
bakayım yarında aynı şekildeyse gitmem şart :31:

ALLAH HERKESE SAGLIKLI UZUN OMURLER VERSIN CANIM :16::16::16:

yani bende cok evhamliyimdir o yuzden oyle dedim,
ama google amcaya sorunca bir suru sey cikiyor en iyisini doktor bilir :34:

Ne ölmesi Twetyim ya :20:
rabbim sana sağlıklı ömür versin insallah.:16::16:

doğru doktora gitmeden olmaz google amcaya öylesine sordum zaten.
bakayım yarında aynı şekildeyse gitmem şart :31:

ALLAH HERKESE SAGLIKLI UZUN OMURLER VERSIN CANIM :16::16::16:

yani bende cok evhamliyimdir o yuzden oyle dedim,
ama google amcaya sorunca bir suru sey cikiyor en iyisini doktor bilir :34:

Çok çok geçmiş olsun, kalple ilgili midir bilemem ama arkadaşlarında dediği gibi boyunla ilgili rahatsızlıklardada elde uyuşma, karıncalanma gibi sorunlar oluyor, hemen en kötüsünü düşünme, öncelikle doktora git, boyun fıtığı vb. bir hastalıksa, ilerlemediyse hemen gel ameliyat edelim demeyebilirler, belki başka bir tedavi uygulanır.

Yavruna ve sana bakacak kimse yok diye ihmal eder doktora gitmezsen daha kötü olur, ameliyat olsan bile kızın ve senin için bir kapı açar Rabbim, üzülme:54:

Allah tez zamanda şifa versin İnşaAllah

canım ablam sağol :16:

evet boynumda problem var düzleşme demişti ama ağrıya rağmen çok önemsemedim açıkçası..
her zaman olduğu gibi kendimi ihmal ettim

dilerim dediğin gibi ameliyat demezler çünkü kuzumu evde yalnız bırakamam (yatmam gerekirse )
hani ameliyat desede olacak durumda değilim insallah farklı bir çözümü vardır :31:

Back