Evet ikimizinde aynı bilmiyorum yeterli alan varsa bebek için sorun olmuyormuş diye biliyorumŞuan tüp bebek tedavisindeyim benim filmim bu şekilde histeroskobi dedi Dr kararsizim
Histeroskobi ile bakmadan bilemem dedi benim Dr kararsız kaldım bakalımEvet ikimizinde aynı bilmiyorum yeterli alan varsa bebek için sorun olmuyormuş diye biliyorum
Bende öyle bilemedim yaa sen hangi şehirdesinHisteroskobi ile bakmadan bilemem dedi benim Dr kararsız kaldım bakalım
Konya'ya yakınım aslında varya maddi boyutu olmasa 1dk düşünmem olurum histeroskobi zor bı işlem değil daha aydınlatıcıBende öyle bilemedim yaa sen hangi şehirdesin
Hmm anestezi ile mi yapıyorlar bu işlemiKonya'ya yakınım aslında varya maddi boyutu olmasa 1dk düşünmem olurum histeroskobi zor bı işlem değil daha aydınlatıcı
Evet geçen sene yaptırdım anestezili korkulacak birşey değil geçen sene hiç rahminde cökukluk var dememisti Dr şimdide bu ciktiHmm anestezi ile mi yapıyorlar bu işlemi
Bi sorun olmaz inşallahEvet geçen sene yaptırdım anestezili korkulacak birşey değil geçen sene hiç rahminde cökukluk var dememisti Dr şimdide bu cikti
İnşallah siz bir işlem yaptiracakmisinizBi sorun olmaz inşallah
Gerek duyulmazsa yaptırmayacağımİnşallah siz bir işlem yaptiracakmisiniz
zaten bı kac deneme olmadan cok cıddı olmayan bozukluklarda amelıyatı doktor da onermyo. bende 2 kayıp olunca ve yaşım 30 a gelınce ondan yapmıstı hısteroskopıyı. amelıyat olup olmaması durumunu ustten basıklıgın ne kadar olduguna bakar örnnegin 1 cm den fazlası amelıyat gerektırıyordur 9 mmdır senınkı. uydurdum sımdı. gebelıkte sıkıntı yaratır mı yaratmazmı dıye bakarlar da yapmazlar.Ameliyat olmak istemiyorum deniycem böyle
Ofis diye bir işlem yapcaz dedi çektirdiğim hastane kamera ile bakılacakmış emin olamıyorum fazlada kurcalamak istemiyorum çok kararsızımzaten bı kac deneme olmadan cok cıddı olmayan bozukluklarda amelıyatı doktor da onermyo. bende 2 kayıp olunca ve yaşım 30 a gelınce ondan yapmıstı hısteroskopıyı. amelıyat olup olmaması durumunu ustten basıklıgın ne kadar olduguna bakar örnnegin 1 cm den fazlası amelıyat gerektırıyordur 9 mmdır senınkı. uydurdum sımdı. gebelıkte sıkıntı yaratır mı yaratmazmı dıye bakarlar da yapmazlar.
kurcalamak degıl korkma bısey yapmıyo bı ıslem uygulanmıyo kamerayla cubuk gb bısyeyı rahım agzından ıcerı sokuyor kontrol edıyor ve bıtıor ıslem. tanısal denıyo buna. :))5 dklık bakıp cıkarıyo eger ıcerde polıp varsa gorur engebe gibi olur duvar kalınlasmıstır mısal onu gorur tıkanıklıgı gorur hsg de tam bellı olmayan bısey varsa naklen goruyorlar.:) amac sadece bakmak.Ofis diye bir işlem yapcaz dedi çektirdiğim hastane kamera ile bakılacakmış emin olamıyorum fazlada kurcalamak istemiyorum çok kararsızım
Yaptırdınız mı bu ofisikurcalamak degıl korkma bısey yapmıyo bı ıslem uygulanmıyo kamerayla cubuk gb bısyeyı rahım agzından ıcerı sokuyor kontrol edıyor ve bıtıor ıslem. tanısal denıyo buna. :))5 dklık bakıp cıkarıyo eger ıcerde polıp varsa gorur engebe gibi olur duvar kalınlasmıstır mısal onu gorur tıkanıklıgı gorur hsg de tam bellı olmayan bısey varsa naklen goruyorlar.:) amac sadece bakmak.
yok ben operatıfı yanı amelıyatını yaptırdım. bunu cok yakın arkadasım yaptırdı tup bebek zamanı ordan bılıyorum :)Yaptırdınız mı bu ofisi
Herşeyden korkar oldum bu ara inşallah gerek kalmazyok ben operatıfı yanı amelıyatını yaptırdım. bunu cok yakın arkadasım yaptırdı tup bebek zamanı ordan bılıyorum :)
Histeroskopi yaptırman iyi olur belki cnm. Benda yaptırmıştım 5 kimyasalın ardından rahmime yerleşmişti.Histeroskobi ile bakmadan bilemem dedi benim Dr kararsız kaldım bakalım
Bende o kadar para harcadımki haddi hesabı yok. Şimdi maddi durumum musait olursa yine yaptırırdım histeroskopi şimdiki doktoruma. Rabbim bizlere sabır versin tez vakitte anne olmayı nasip etsinKonya'ya yakınım aslında varya maddi boyutu olmasa 1dk düşünmem olurum histeroskobi zor bı işlem değil daha aydınlatıcı
Amin inşallah canım sizde ne problem var histeroskobi rahim görmede kesin çözüm sanirsamBende o kadar para harcadımki haddi hesabı yok. Şimdi maddi durumum musait olursa yine yaptırırdım histeroskopi şimdiki doktoruma. Rabbim bizlere sabır versin tez vakitte anne olmayı nasip etsin
Ya benim hsgde cökukluk var rahimde dediler genel yorumlarda olumsuzluk yaratmaz denmiş hsg de çıktı hiç bir Dr daha önce demedi üstelik geçen sene histeroskobi yaptırmıştım acaba önemli boyutta degilmi diye demedi kafam karistiHisteroskopi yaptırman iyi olur belki cnm. Benda yaptırmıştım 5 kimyasalın ardından rahmime yerleşmişti.
Nere bı kaç kayıp oluncami biz birtane gebelik elde edemedik çok zor bı durum bende öncesinde yaptırmak mantıklı Allah korusun olmayacağını da düşünmek gerek rabbim aratmasinzaten bı kac deneme olmadan cok cıddı olmayan bozukluklarda amelıyatı doktor da onermyo. bende 2 kayıp olunca ve yaşım 30 a gelınce ondan yapmıstı hısteroskopıyı. amelıyat olup olmaması durumunu ustten basıklıgın ne kadar olduguna bakar örnnegin 1 cm den fazlası amelıyat gerektırıyordur 9 mmdır senınkı. uydurdum sımdı. gebelıkte sıkıntı yaratır mı yaratmazmı dıye bakarlar da yapmazlar.