Gebeliğe Hazırlık Kalp şeklinde rahim (hsg)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ameliyat olmak istemiyorum deniycem böyle
zaten bı kac deneme olmadan cok cıddı olmayan bozukluklarda amelıyatı doktor da onermyo. bende 2 kayıp olunca ve yaşım 30 a gelınce ondan yapmıstı hısteroskopıyı. amelıyat olup olmaması durumunu ustten basıklıgın ne kadar olduguna bakar örnnegin 1 cm den fazlası amelıyat gerektırıyordur 9 mmdır senınkı. uydurdum sımdı. gebelıkte sıkıntı yaratır mı yaratmazmı dıye bakarlar da yapmazlar.

Ofis diye bir işlem yapcaz dedi çektirdiğim hastane kamera ile bakılacakmış emin olamıyorum fazlada kurcalamak istemiyorum çok kararsızım

Ofis diye bir işlem yapcaz dedi çektirdiğim hastane kamera ile bakılacakmış emin olamıyorum fazlada kurcalamak istemiyorum çok kararsızım
kurcalamak degıl korkma bısey yapmıyo bı ıslem uygulanmıyo kamerayla cubuk gb bısyeyı rahım agzından ıcerı sokuyor kontrol edıyor ve bıtıor ıslem. tanısal denıyo buna. :))5 dklık bakıp cıkarıyo eger ıcerde polıp varsa gorur engebe gibi olur duvar kalınlasmıstır mısal onu gorur tıkanıklıgı gorur hsg de tam bellı olmayan bısey varsa naklen goruyorlar.:) amac sadece bakmak.

Yaptırdınız mı bu ofisi

Konya'ya yakınım aslında varya maddi boyutu olmasa 1dk düşünmem olurum histeroskobi zor bı işlem değil daha aydınlatıcı
Bende o kadar para harcadımki haddi hesabı yok. Şimdi maddi durumum musait olursa yine yaptırırdım histeroskopi şimdiki doktoruma. Rabbim bizlere sabır versin tez vakitte anne olmayı nasip etsin

Bende o kadar para harcadımki haddi hesabı yok. Şimdi maddi durumum musait olursa yine yaptırırdım histeroskopi şimdiki doktoruma. Rabbim bizlere sabır versin tez vakitte anne olmayı nasip etsin
Amin inşallah canım sizde ne problem var histeroskobi rahim görmede kesin çözüm sanirsam

Histeroskopi yaptırman iyi olur belki cnm. Benda yaptırmıştım 5 kimyasalın ardından rahmime yerleşmişti.
Ya benim hsgde cökukluk var rahimde dediler genel yorumlarda olumsuzluk yaratmaz denmiş hsg de çıktı hiç bir Dr daha önce demedi üstelik geçen sene histeroskobi yaptırmıştım acaba önemli boyutta degilmi diye demedi kafam karisti

Nere bı kaç kayıp oluncami biz birtane gebelik elde edemedik çok zor bı durum bende öncesinde yaptırmak mantıklı Allah korusun olmayacağını da düşünmek gerek rabbim aratmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…