Gebeliğe Hazırlık Kalp şeklinde rahim (hsg)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Coraspirin kanama yapıyo diyenler oldu sende yapmadı dimi
Yok çok şükür yapmadı, bende dün korktum biraz banada birisi dedi ikisi bir kullanılıyor mu, sana zsrarı olmasın falan diye ama öyle birşey olsa doktor vermez ve çoğu kişi benim gibi kullanıyor ,kanama yapanlarda nasıl bir kanama yaptı acaba onu merak ediyorum

Benim kürtaj ile alamadı araştırmada gittigim prof söylemişti cnm perde rahmin üst kısmını aşağı doğru çektiği için kalp seklini alıyor dedi yani ileri boyutta olduğu zaman
Elinde hsg goruntun varmı gorebilirmiyim evet perde müdahale gerektiren bir işlem

Canım geçmiş olsun. Histeroskopini kim yaptı

Canım rabbim hayırla evlat versin. Tüp bebek hangi merkezde deniyorsum

Benimde kalp şeklinde rahmin 9 haftalık kalp atışı olmadığı için 15 gün önce kürtaj oldum
çok geçmiş olsun perde den dolayı rahim kalp şeklini alıyor benimde 2 kayibim var ikinci gebelikte fark edildi Rabbım bizlere ve isteyen bekleyen herkese hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallah

çok geçmiş olsun perde den dolayı rahim kalp şeklini alıyor benimde 2 kayibim var ikinci gebelikte fark edildi Rabbım bizlere ve isteyen bekleyen herkese hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallah
Merhaba
Ben ilk bebeğimi kaybettim 35 hafta.Rahimde perde varmış ameliyat oldum.Tekrar kızım oldu hiç bir sorun yaşamadım çünkü rahmimi büyüttüler
Tekrar hamile kaldım düşük oldu
Şimdi doktorun bırtanesi rahmin kalp şeklinde diyor
Aslında rahımde perdeyle kalp şeklinde olması ikisi bırbırınden farklı sekıl bozuklukları
Kafam karıştı.Doktor size tam olarak ne söyledi.

merhaba en son 2 test için çağırmıştı dr gittiğimizde bebeğin kalp atışı olmadığını rahminde kalp şeklinde olduğunu söyledi kürtajla alamayınca araştırmaya profesöre yönlendirdi 4 boyutlu ultrasonla baktığında perde olduğunu sezaryen olmam gerektiğini perdenin rahmin üst kısmından aşağı doğru olduğu için kalp şeklini aldığını söyledi ilk bebek kaybimdan sonra mr ve Rahim filmi çektirdim açık miyom ameliyatı oldum 10 dan fazla dr gittim hiç bir şekilde fark eden olmamıştı cnm perde boyutuna göre degidsyormus bendeki tek taraflı

Anladım geçmiş olsun.Benim 2 cm kalınlığındaydı.kaç kere doktora gittim bant dedıler kopacak dediler.bebek büyüdükçe sıkışmış kalbi durdu.Doğuma bir ay vardı öldüğünde.Ben Ankara’da oldum sezeryan değil ama.Alttan yaptılar ameliyatı histeroskopi denen bi cihazla.Genelde onla yapılıyormuş bu ameliyat
Bebeği sezeryanla aldılar önce
Altı ay falan bekledim ikisi aynı anda olmaz çok kan kaybedersin dediler
Zor bir durum tekrar yaşamak istemem

Son düzenleme:
Bebeği sezeryanla aldılar.altı ay falan bekledim ben ikisi aynı anda olmaz çok kan kaybedersin dediler.Daha sonrada perdeyi kestiler işte

sıze de çok geçmiş olsun başınız sagolsun çok zor bir durum kolay değil gerçekten benim bebeği almak için sezaryen oldum söylediğiniz gibi histeroskopi ile alıyorlarmış bende bu ay gidicem dr onun için rabbim yardımcımız olsun bizlere de isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Amin inşallah .Kolay bir ameliyat korkmanıza gerek yok.Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…