Gebeliğe Hazırlık Kalp şeklinde rahim (hsg)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizin ki tam t benim y şeklinde biraz
Evet senin daha geniş gibi görülüyor içi sen yinede tek bir doktora bağlı kalma birkaç doktora göster benim de bazı doktorlar gerek yok dedi ama en sonunda gerek olduğu anlaşıldı o yüzden 2 yıl kaybettim ben benimde y şekline yakın dedi doktor üstten de basık yanlardan dar
Bir de benim aşırı adet agrım oluyordu rahim şekil bozukluğundanmıs sende oluyor mu öyle

Evet senin daha geniş gibi görülüyor içi sen yinede tek bir doktora bağlı kalma birkaç doktora göster benim de bazı doktorlar gerek yok dedi ama en sonunda gerek olduğu anlaşıldı o yüzden 2 yıl kaybettim ben benimde y şekline yakın dedi doktor üstten de basık yanlardan dar
Bir de benim aşırı adet agrım oluyordu rahim şekil bozukluğundanmıs sende oluyor mu öyle
Çok şiddetli olmuyo özele gidiyorum dr olarak şuan zaten doğru düzgün dr da yok hastaneler de

İnternet ten bir dr sordum resmi attım uzman bir dr sorun gözükmüyor dedi

Ay çok kafama takılıyor bu aylarca hormonları düzene sokmaya çalıştım onlar düzeldi bu sefer bu inşallah bir sorun çıkmaz ben 3 düşük yaptım
Şimdi gördüm 3 düşük yapmıssın canım bunun nedenini neye bağladılar peki rahşm şeklinden olmasın

Eklentiler

• IMG_20201209_231649.jpg
    IMG_20201209_231649.jpg
    78,6 KB · Görüntüleme: 174
  • IMG_20201209_231602.jpg
    IMG_20201209_231602.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 148
X