Sizin ki tam t benim y şeklinde birazBen t şeklindeydi birde üstten de basıklık vardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin ki tam t benim y şeklinde birazBen t şeklindeydi birde üstten de basıklık vardı
Evet senin daha geniş gibi görülüyor içi sen yinede tek bir doktora bağlı kalma birkaç doktora göster benim de bazı doktorlar gerek yok dedi ama en sonunda gerek olduğu anlaşıldı o yüzden 2 yıl kaybettim ben benimde y şekline yakın dedi doktor üstten de basık yanlardan darSizin ki tam t benim y şeklinde biraz
Çok şiddetli olmuyo özele gidiyorum dr olarak şuan zaten doğru düzgün dr da yok hastaneler deEvet senin daha geniş gibi görülüyor içi sen yinede tek bir doktora bağlı kalma birkaç doktora göster benim de bazı doktorlar gerek yok dedi ama en sonunda gerek olduğu anlaşıldı o yüzden 2 yıl kaybettim ben benimde y şekline yakın dedi doktor üstten de basık yanlardan dar
Bir de benim aşırı adet agrım oluyordu rahim şekil bozukluğundanmıs sende oluyor mu öyle
İnternet ten bir dr sordum resmi attım uzman bir dr sorun gözükmüyor dediEvet senin daha geniş gibi görülüyor içi sen yinede tek bir doktora bağlı kalma birkaç doktora göster benim de bazı doktorlar gerek yok dedi ama en sonunda gerek olduğu anlaşıldı o yüzden 2 yıl kaybettim ben benimde y şekline yakın dedi doktor üstten de basık yanlardan dar
Bir de benim aşırı adet agrım oluyordu rahim şekil bozukluğundanmıs sende oluyor mu öyle
Anladım canım beni boş yere oyaladı doktorlar ondan hassasım bu konuda çünkü bebeğimi kaybettimÇok şiddetli olmuyo özele gidiyorum dr olarak şuan zaten doğru düzgün dr da yok hastaneler de
Kaç haftalıkdıAnladım canım beni boş yere oyaladı doktorlar ondan hassasım bu konuda çünkü bebeğimi kaybettim
Merhaba. Benim rahim şeklide seninkine benziyo biraz. Histeroskopi yaptırmıştım ama yinede bebeğimin kalbi durdu. kan pıhtılaşma sorunu da var bendeSizin ki tam t benim y şeklinde biraz
Şimdi gördüm 3 düşük yapmıssın canım bunun nedenini neye bağladılar peki rahşm şeklinden olmasınAy çok kafama takılıyor bu aylarca hormonları düzene sokmaya çalıştım onlar düzeldi bu sefer bu inşallah bir sorun çıkmaz ben 3 düşük yaptım
8 haftalıktıKaç haftalıkdı
Kanım da pıhtılaşma çıktıŞimdi gördüm 3 düşük yapmıssın canım bunun nedenini neye bağladılar peki rahşm şeklinden olmasın
Aynen bende de var çok geçmiş olsunMerhaba. Benim rahim şeklide seninkine benziyo biraz. Histeroskopi yaptırmıştım ama yinede bebeğimin kalbi durdu. kan pıhtılaşma sorunu da var bende
Geçmiş olsun umarım sağlıklı bir evlat alırsın kucağına bu kez8 haftalıktı
İnşallahGeçmiş olsun umarım sağlıklı bir evlat alırsın kucağına bu kez
Kan sulandırıcı olarak ne kullanıyorsun pekiKanım da pıhtılaşma çıktı
Onu gebe kalınca başlamak gerekiyormuşKan sulandırıcı olarak ne kullanıyorsun peki
Sağ ol cnm. Tüp bebek denedinmi?Aynen bende de var çok geçmiş olsun
Hayır hiç denemedimSağ ol cnm. Tüp bebek denedinmi?
Aynı benimde böyle çıktı dün hsgde size ne dedi doktor
Büyük problem yaratmaz dediAynı benimde böyle çıktı dün hsgde size ne dedi doktor
Şuan tüp bebek tedavisindeyim benim filmim bu şekilde histeroskobi dedi Dr kararsizimBüyük problem yaratmaz dedi